Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 518
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Така е в US. Можеш да си доведеш един човек само, но те много рядко помагат. В UK пък хора от шоуто отиваха при жокера, за да надзирават.

# 691
  • Пловдив
Падна ми желанието да го гледам. Не може Билалов да подсказва на някакви тъпунгери, а на такъв участник да не каже обективното - какво е казал жокерът. Срам за рейтинга на предаването! Правят го, сакън за да не се охарчат.

# 692
Билалов,трябва да си промени поведението,т.е. да му кажат да го промени.Тези щегички как ще се разорят и показното неудоволствие с което попълва чекове,не са подходящи.

# 693
Точно тези шегички не ме дразнят, защото наистина са шеги. Дразня се когато му светнат одобрително и палаво очичките и започне да разсъждава и отговаря на въпросите заедно с по-вързаните девойки! Или дори вместо тях!
Наскоро довлачи на буксир една хубавица до няколко хилядарки. А тя си беше гОла вОда!
А иначе предаването не случайно се казва "Стани богат", а не "Кой е най-умен" или най-знаещ! В него играят и късмет, и бързина на реакции, и правилно ориентиране в ситуацията.

# 694
Я, да видим кой не е чел Бай Ганьо. Simple Smile

# 695
  • София
И аз се вбесих от ситуацията.Имам някакви спомени,че Ники Кънчев е казвал какво е чул.Също няколко пъти е пускал въпрос за 50 и 100 хиляди,просто за удоволствието на зрителите,като участникът е изгорял преди това.

# 696
Мъка, мъка е тази "женска треньорка"

# 697
  • Mediterraneo
Да свършва тази мъка, да не се мъчи момичето.

# 698
Голямото бутане, му се казва на това! Колкото си по -  тъп, толкова повече те харесват в това шоу. Срам !

# 699
Маха се, за щастие! С 500 лв ли остана?

# 700
Голямото бутане, му се казва на това! Колкото си по -  тъп, толкова повече те харесват в това шоу. Срам !
Важи само за "красивите " жени това

# 701
И Билалов да не ни мъчи 🙂

# 702
  • Бургас
Това "обяснение" са му го написали  или сам си го измисли Билалов ?

# 703
Според клишето, грозните са умни,  та какво ще прави Билалов тогава???

# 704
Е, много лесен въпрос за гугъл жокер - какво е изобретил Ричард Дрю. Няма загуба на време за търсене на отговори. А химикалката е по-късно (стига да знаеш кога е Голямата депресия). Дори и в допотопните дървени чинове в отделенията имаше вдлъбнатини за мастилниците.
И този няма да го бъде, жокер на втори въпрос, като знаеше отговора.

Общи условия

Активация на акаунт