Тема 10- Февруарски мами 2022 г. 🌸

• 34 732
  • 433
  •   1
Отговори
# 270
Повечето педиатри имат витамин К в кабинетите. Нашата каза да не купуваме точно защото други родители са купили и поради краткия срок на годност, го оставяли на педиатрите да го използват.
Иначе, да, кът е по аптеките, даже в складовете го няма. И ние се бяхме притеснили откъде ще намерим преди педиатърката да каже, че тя има.

# 271
Към още неродилите момичета.
Имам спрей за пъпчето на А Дерма. Ще приложа снимка. Тъй като нашия падна чак на 12 ден, а ми беше много гадно, че не пада го купих и 2 дена след ползването, пъпчето падна. Та е ползван 2 дена и реално вече не ми е нужен. Ако някоя е заинтересована да ми пише на лично.

Спокойно можеш да ползваш при смяна на памперса. Действа много добре на дупето ако е зачервено

# 272
Да проверя, още ли сме същите неродили? Вече започвам да се напрягам. С това лошо време и разходки не мога да правя. Днес пък ме мъчеше ужасен запек, но накрая го оправих с двойна доза Мелилакс, но все едно вече бебето ми затиска червата и все по-трудно ми става това нещо.

# 273
  • Пловдив
Днес бях на преглед и признаци за скорошно раждане няма. Утре влизам в 39 г.с. Вече много ми тежи и коремът ми почти постоянно е стегнат. Контракциите са безболезнени, само като си легна и започна да се въртя на някоя страна и стават болезнени. Разхождам се всеки ден и нищо. В понеделник съм на преглед и дотогава, ако не съм родила, сме щели да решим какво да правим.

# 274
Аз в 39 съм влезнала, но и при мен е така като легна и ме заболява някоя контракция, но като цяло вече са по-рядко от преди. Ти при кой лекар се следиш? Ако искаш може и на лично съобщение.

# 275
  • Пловдив
Аз съм в Селена при д-р Ставрев. Бебето си е голямо и ме притеснява как ще го родя. Надявам се всичко да е наред.

# 276
И аз чакам още Simple Smile Досадното е, че почнаха да ме викат всеки ден на тонове, което отнема доста време. Преди не съм стигала до този етап. Но може пък скоро да се задейства човека. Поне не тръгнах да раждам докато бях на прегледи с децата. Направо си представях как казвам на горкия унг или после на горкия уролог "я да видим помниш ли от студентските години какво се прави". От утре поне съм вкъщи, няма да правя циркове на обществено място.

# 277
  • Пловдив
Ще си чакаме и това е. Надявах се днес док да каже, че имам някакво разкритие и да ме остави в болницата, но не. Моят бебок е инат отсега.

# 278
И аз още чакам.
Днес сутринта чистих много, нарочно.
После накарах мъжа ми да обикаляме. Нищо че вали, чадърчето и един час ходене.
Сега правихме секс и имах 2-3 малки капчици кръв. Дано да сме я побутнали тая тапа и утре да вземе да падне. Joy

# 279
И аз още чакам.
Сега правихме секс и имах 2-3 малки капчици кръв. Дано да сме я побутнали тая тапа и утре да вземе да падне. Joy

А ти при кой лекар си, че с теб може да се засечем тези дни, надявам се? При мен днес падна нещо бяло и лигаво, но не съм сигурна дали беше тапа, а и да е, тя не значи скорошно раждане, някои със седмици карат без, така че не ме радва това. Едни води да текнат или едни хубави контракции болезнени много ще ме зарадват.

# 280
И аз съм още в отбора на неродилите. Днес съм на АГ сигурно ще ме провери за разкритие, но ме съмнява да има с това нямане на контракции. Иначе който ме пита упорито и с надежда казвам, че ще раждам тази седмица 😀😀

# 281
И аз още чакам.

А ти при кой лекар си, че с теб може да се засечем тези дни, надявам се? При мен днес падна нещо бяло и лигаво, но не съм сигурна дали беше тапа, а и да е, тя не значи скорошно раждане, някои със седмици карат без, така че не ме радва това. Едни води да текнат или едни хубави контракции болезнени много ще ме зарадват.
Аз не съм запазвала екип. Отивам в Шейново и при който се падна Simple Smile

# 282
И аз още си чакам, 2 дни преди термин.
Днес имам преглед и ще видим дали имам разкритие/много неприятен преглед, но няма как/. Никакви симптоми за раждане, никакви болки… не е падала и тапата.
Хайде дано днес някоя мама поведе с ново бебче 🥰

# 283
  • Пловдив
И аз още си чакам, 2 дни преди термин.
Днес имам преглед и ще видим дали имам разкритие/много неприятен преглед, но няма как/. Никакви симптоми за раждане, никакви болки… не е падала и тапата.
Хайде дано днес някоя мама поведе с ново бебче 🥰
Блу, аз вече 2 пъти минах през този преглед и нищо не усетих. Не ме боля, след него нямах никакъв дискомфорт или кървене. Явно си зависи от лекаря, защото чета и на други места, че някои момичета много ги боляло на този преглед, други изобщо.
От днес - 7 дни до термин 😊 Хайде да излиза вече моето бебче-инатче.Grinning

# 284
И аз съм неродила още - днес влизам в 40 г.с. и точно днес си ми е терминът Simple Smile Хич не ми се седи бременна още седмица да преносвам....и аз като всички вас нямам индикации - нито корема ми се е смъкнал, нито тапа е падала, нямам зацапване, капчици кръв, нищо.

Днес съм на тонове на обед, но освен тонове не са ми казвали да трябва да правят преглед. Ще питам лекарката не трябва ли нещо по-често да почна да ходя поне на тея тонове....И аз като Весибу съм на всяко излизане с представата, че ей сега ми изтекоха водите на публично място. После като се прибера винаги го чувствам като малка победа Grinning Grinning Grinning Даже на седалката ми в колата съм постелила една еднократна пелена - да може, ако тръгнат водите, да не цапам колата Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт