Общо взето пак сме болни , баткото всеки мисиц ни носи по някакъв нов вирус и сега Симон е с 38 и 3 вече 2 дни... има и сополи и отделно май го мъчат зъбите , пъцете настървено ги дъвче ...
Имахме проблеми с млякото и се наложи да го захраня рано... просто не искаше да яде , може би някои от вас помнят... какво ли не направих къде ли не го заведох смених му витамин Дто вместо с палмова и кокосова мазнина е със зехтин и слава богу детето няма болки в корема. Едно витамин Д какви чудеса направи не е истина.... то не беше свиване реване , отказ от храна и накрая акито му миришеше на канал ...
И Вчера му дадох пюре от ябълка , аауу голяма грешка , страшни болки му причини и пак намали млякото ... малко да го заболи ко0рема и спира да яде , какво е това чудо нне знам
И мен ме е страх много от войната , аз пък постоянно чгенам овини и датските и бг , тук в дания са изкупили йод вс количества , презапасяват се .... абе ужас , не ами не знам какво , искам да приключва всичко скоро и без последици, за децата ме е най страх ..... и преди две години тоя филм Чирнобил дето го бях гледала, и сега с тая Атомна централа дето са я запалили , яко се филмирах...
по едричко е, и малкия май много не му допада..
направо се побърквам. Чак в понеделник съм на лекар, тогава имаше час.