Раждане в АГ Варна

• 31 860
  • 398
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
При естествено раждане на произволен принцип ли качват майката по конкретно без допълнителното заплащане на стая….нали на 4-тия казахте че е безплатно.И друг въпрос имам 2 комплекта пелени  които са опоменати в списъка така общо 4 на брой трябва да ги изпера и така да ги приготвя или държат да са неразпечатани?
Да, но не ви препоръчвам. Там са ромско население.
На шестия етаж е направен ремонт на стаи, бани, тоалетни и са добри условията.

Пелени взех два комплекта пелени на Лорели бели. Вътре са четири. Изпрах ги, изгладих ги и ги прибрах. Единият комплект се дава за бебето, докато е в бебешкото отделение, заедно с един пакет мокри кърпички, десет памперса и две, три от еднократните подложки, от които искат десет броя. Те са по толкова в пакет.

# 106
Тензух и бархет? И аз взех на лорели.

# 107
  • Вестерос
Да, същите пелени. Вторият пакет си остава за тебе.

# 108
При естествено раждане на произволен принцип ли качват майката по конкретно без допълнителното заплащане на стая….нали на 4-тия казахте че е безплатно.И друг въпрос имам 2 комплекта пелени  които са опоменати в списъка така общо 4 на брой трябва да ги изпера и така да ги приготвя или държат да са неразпечатани?

Пелени взех два комплекта пелени на Лорели бели. Вътре са четири. Изпрах ги, изгладих ги и ги прибрах. Единият комплект се дава за бебето, докато е в бебешкото отделение, заедно с един пакет мокри кърпички, десет памперса и две, три от еднократните подложки, от които искат десет броя. Те са по толкова в пакет.

Аз взех някакви българки бархет и тензух и всичко останало….Четох по нагоре че споменавате за козметика което ми бе в помощ защото се зачудих понеже не пише никъде в списъка а нари ще къпят бебо трябва да се маже предполагам та ще взема и аз козметика за бебо….

# 109
При естествено раждане на произволен принцип ли качват майката по конкретно без допълнителното заплащане на стая….нали на 4-тия казахте че е безплатно.И друг въпрос имам 2 комплекта пелени  които са опоменати в списъка така общо 4 на брой трябва да ги изпера и така да ги приготвя или държат да са неразпечатани?

Аз взех някакви българки бархет и тензух и всичко останало….Четох по нагоре че споменавате за козметика което ми бе в помощ защото се зачудих понеже не пише никъде в списъка а нари ще къпят бебо трябва да се маже предполагам та ще взема и аз козметика за бебо….
За самото къпане акушерките носеха някакъв измиващ гел и олио за тяло на бебо. Но моето дете го донесоха на третия ден след секциото със зачервено дупе, та определено имах нужа от  козметика. Бях си взела и спирт за пъпчето, за да мога да го обработвам по-често, тъй като прокърви на няколко пъти.

# 110
Момичета може ли мнения за д-р Живко Жеков от АГ Варна.

# 111
Здравейте дами,
Аз се следя в АГ, но моят лекар не изражда.Чудя се освен Танев имате ли други препоръки за раждане със секцио ? Също така кога ще е подходящо да се уговоря за раждане с конкретния лекар и как стой вапроса с посещенията трябва да продължа да ходя при следящия ми до момента или да сменя с този, който ще ме изражда и да ходя само на жк при акушерката по ЗНОК?
Благодаря предварително Simple Smile

# 112
Продължавате си с лекаря по Жк, за израждане си ходете при другия. Аз така процедирам. Платени са прегледите, но вече в 36 гс съм ходила 1-2 пъти. Моят лекар е в аг, тръгнахме с естествено, но май имам повече предпоставки за секцио и още не се знае. За Боян и Евгения Георгиеви знам, че правят секцио

# 113
Ходете паралелно. За добри специалисти знам Д-р Георги Георгиев и Симона Анджел. Може направо да отидете на място и да питате. Успех!

Здравейте дами,
Аз се следя в АГ, но моят лекар не изражда.Чудя се освен Танев имате ли други препоръки за раждане със секцио ? Също така кога ще е подходящо да се уговоря за раждане с конкретния лекар и как стой вапроса с посещенията трябва да продължа да ходя при следящия ми до момента или да сменя с този, който ще ме изражда и да ходя само на жк при акушерката по ЗНОК?

# 114
  • Вестерос
Здравейте дами,
Aз съм много доволна от моето секцио от д-р Наталия Мирчева! Докато бях в болницата идваше всеки ден да ме види, да пита как съм и т.н., даже по два пъти, на другите момичета лекарите не се и появиха да ги питат как са.

# 115
Здравейте, може ли някоя майка, раждала естествено и без избор на екип, да разкаже малко по- подробно за процедурата? В смисъл, звъни ли се предварително в болницата, че сте тръгнали натам да раждате или направо отивате? Също и в този случай- на естествено раждане и без екип- как става след това настаняването в стая? Питат ли те къде искаш да бъдеш или просто те настаняват някъде? Предполагам предварително избор на стая няма как да стане /или запазване на стая/? Благодаря!

# 116
  • Вестерос
Отива се направо, който е дежурен те поема. После питат къде искаш да си най-вероятно.

# 117
Колко време след раждането /естествено/ ви носят бебето? Оставят ли го да си стои при вас или само за малко го носят да го видите?

# 118
  • В друг свят...
Аз бях естествено (19.11), без избор на екип и пожелах да съм на шестия в двойна, но ми казаха, че понеже нямам екип мога да съм само в единична (за което в момента изобщо не съжалявам). Бебето на се е отделяло от мен.

# 119
Здравейте. Веднага го дават. Взимат само да го измият, повият, процедурите каквито има и го връщат веднага. Това става пред вас.

Успех!
Весела Коледа!

Колко време след раждането /естествено/ ви носят бебето? Оставят ли го да си стои при вас или само за малко го носят да го видите?

Общи условия

Активация на акаунт