Раждане в АГ Варна

• 31 820
  • 398
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета,

Налага се да постъпя в патологична бременност за няколко дни и искам да попитам, има ли безжичен интернет в болницата, тъй като ще се наложи да работя?

Благодаря предварително!

# 91
Има интернет, не е от най най-бързите, но върши работа.

# 92
Здравейте, може ли някой който се е следил при др Симона Анжел да сподели впечатления? И също така дали някой е посещавал др Христов в аг, който е детски кардиолог. Казаха ми, че посещавал болницата веднъж месечно и било препорачително да се отиде около 22-23 седмица. Чудя се дали има смисъл след като 2рата ми феталната морфология  ще е 1-2 седмици преди това.Мерси

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 18:36 от Varnagirl8

# 93
Искам да попитам, в аг дали разполагат със стерилизатори и помпи за гърди, ако аз не съм донесла? Както и чета различни мнения за това дали се носи козметика за бебето? И последно - при естествено раждане колко време стои бебето при майката? Ако съм сама в стая и реша да се изкъпя, а бебето да остане само в стаята? Взимат ли го за тоалет и тн?

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 17:48 от elleonore1

# 94
Здравейте. Аз родих миналия месец на втория етаж, а после бях в самостоятелна стая на шестия етаж. До колкото разбрах помпа имат, която предоставят при поискване, но нямам представа каква е, тъй като при мен нямаше кърма и не съм я искала. Ако ще бъдеш на шестия етаж си вземи козметика за бебето, защото от болницата единствено след къпане намазват бебето с олио. Аз родих секцио, но в случая на въпроса колко стои бебето, разликата единствено е в това, че след нормално раждане носят бебето на родилката много по-рано в сравнение със секциото, но след като ти го донесат веднъж бебето си е постоянно при теб. Всяка сутрин акушерки минават за тоалет на бебето, като го къпят на мивката в бяната, която е към стаите, вземи хавлия за бебето, тъй като колкото и да приготвях багажа това беше едно от нещата, които аз лично бях пропуснала да сложа. По отношение на къпането, ако влезеш в банята бебето остава само в стаята.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 10:06 от Mel123

# 95
Само да предупредя който реши да ползва помпата на АГ да огледа тръбичките.... имаше мухъл в тях. Помпата е електрическа на Медела. Едва я дадоха за ползване с хиляда уговорки да се внимава , че била скъпа.
Мисля, че бе такава https://www.briag.bg/ruse-ag-kompleksut-kum-umbal-ruse-poluchi-e … a-pompa-za-kurma-

# 96
  • Вестерос
Добре тези неща за хавлията, козметиката защо не са ги писали в списъка... 🙄 Иначе всякакви други неща са писали като тоалетна хартия.. А една мама сподели, че като е била във вип стаята, нищо не й искали..

# 97
Аз затова съм много объркана. Реално за аг трябва да носиш много повече неща от майчин дом например, но списъка е твърде кратък сякаш…

# 98
  • Вестерос
Явно по усмотрение каквото се сетим друго.

# 99
И аз самата бях много озадачена. Бях приготвила всичко от списъка, а и на мен също ми бяха казали че във вип стая на 7 етаж не се изискват такива неща. Влязох да раждам по спешност и нямаше място на 7 етаж а на 6 се оказа, че ми трябват някакви неща,които изобщо не бяха изброени.

# 100
Аз не съм решила на кой етаж да съм, но другата седмица ще взема списъка, въпреки че онлайн са ми го пращали момичета, раждали преди няколко месеца. Със сигурност и къщата да си изнеса, пак ще ми трябва нещо Grinning

# 101
Здравейте отново момичета и честито на тези от вас, които вече гушкате своите бебета. 😊

Бихте ли споделили дали в болницата практикуват т.нар "бондинг", както и отложено клампиране на пъпната връв, разбира се, ако ситуацията го позволява? Simple Smile

# 102
Здравейте отново момичета и честито на тези от вас, които вече гушкате своите бебета. 😊

Бихте ли споделили дали в болницата практикуват т.нар "бондинг", както и отложено клампиране на пъпната връв, разбира се, ако ситуацията го позволява? Simple Smile
При секцио не.
За естествено не мога да кажа.

# 103
При естествено раждане на произволен принцип ли качват майката по конкретно без допълнителното заплащане на стая….нали на 4-тия казахте че е безплатно.И друг въпрос имам 2 комплекта пелени  които са опоменати в списъка така общо 4 на брой трябва да ги изпера и така да ги приготвя или държат да са неразпечатани?

# 104
Аз нямам нищо неразпечатано. Пеленките са ми много сладки и съм ги избирала и не ми се иска да ги оставям в болницата. Ще нося отделно едни чисто бели ако искат, но и тях съм разпечатала. Не мисля че взимат пелените за болницата.

Общи условия

Активация на акаунт