Раждане в АГ Варна

• 30 534
  • 391
  •   1
Отговори
# 330
1600лв - секцио с избор на екип (900) + престой на 7 етаж (5 нощувки х 140).
Ако не се лъжа пък самостоятелна стая на 6 етаж е 100лв.
Отделно заплатихме присъствие на бащата в деня на раждането - 150лв.

Анестезията заплаща ли се отделно от тази сума?
Също така подразбрах че след секцио ви смъкват на 2ри етаж в реанимация.. там някой знае ли какви са условията? Знам че на 7ми етаж реанимацията може да събере 2 жени и това малко ме смути..Моля, ако има по-запознат да сподели.

# 331
Не сме плащали отделна сума. На приема не се плаща нищо, ако се иска присъствие на бащата (възможно само ако си на 7етаж, то бащата идва преди операцията и плаща на регистратура и тогава го пускат горе), 1600 платихме в деня на изписването. Бях със спинална упойка.
Да, леглата в реанимания на 7етаж са само 2 и затова ако на него етаж има планувани повече от 2 операции през деня само първите две жени остават горе в реанимация, а другите ги свалят на 6 етаж (това ми го каза д-р Танев, когато уговаряхме секциото).
Плановите операции са понеделник, сряда и петък.
Ако е планова операция първо започват с  тези от 7ми етаж (в деня, в който раждах, бях само аз от етажа и бях първа операция за деня - 8:30ч, а съответно и бях сама в реанимацията горе), а след това продължават с операциите на 6 етаж.
Реанимацията на 7етаж е само за пациенти на него етаж. Раждах преди по-малко от месец

# 332
На 7. етаж бях преди 2г. Само едно момиче имаше по него време за планово секцио, на мен се наложи спешно секцио и си бях в реанимацията на 7. етаж. Нея я бяха оперирали сутринта, доколкото си спомням. Моята операция се наложи следобеда. Сутринта и двете ни преместиха по стаите.

# 333
Здравейте,
колко комплекта дрешки за бебето са необходими/достатъчни?
А в какво си подготвихте багажа за родилното? Куфар за ръчен багаж ок ли е, или по-добре в сак?
Тъй като не се следя там нямам наблюдения как се процедира при прием, а в списъка има доста неща и не зная дали ще успея да ги събера в малък куфар?

# 334
  • Вестерос
Куфар ползвах и аз. Не съм се следяла там. Комплекти взех малко повече, за преобличане. Аз бях секцио и бях 5 дни там, мисля 7 комплекта бях взела. Мен ме извикаха да отида до 10 сутринта не яла, чаках за прием, прегледаха ме, документи оправиха, преоблякох се с нощницата, чехлите и с багажа ме качиха на втори етаж вече за попълване на други документи, тонове, с анестезиолога да говоря, кръв и урина взеха, направиха ми мисля тогава и тест за алергии. После ме качиха в стаята да пренощувам, тогава ядох, казаха до кога мога да пия вода и да ям и така. Вечерта дадоха сироп за разхлабване.

# 335
Някой случайно да е запознат скоро дали ще има ден на отворените врати? Постоянно проверявам за събития, но нещо не откривам. Предстой ми раждане живот и здраве средата на август и някак си искам да отида на такъв ивент.

# 336
Следете тук. Май днес е имало от 16:00ч

# 337
Следете тук. Май днес е имало от 16:00ч

Точно там следя, но някак си мислех че темата на събитието трябва да е друга. Мен ме интересува по-конкретно условията, какво се носи при планово секцио, какво не, как минава всичко и така..

# 338
Прочети цялата тема, толкова много има изписано по зададените от теб въпроси. Едва ли във времето много неща са се променили.

# 339
  • Варна
Днес имаше ,следващата е на 23.07 доколкото разбрах.

# 340
Прочети цялата тема, толкова много има изписано по зададените от теб въпроси. Едва ли във времето много неща са се променили.

Не се бях сетила, благодаря …. Simple Smile

# 341
Здравейте следя се на друго място но искам да раждам секцио  в Аг насочила съм се към Боян Георгиев та въпросът ми е трябва да плащам за екип или не мога ли само да си платя за лекар ?

# 342
Аз също се следях другаде и тъй като щях да съм секцио, то реших, че искам да раждам при д-р Танев. Отидох при него просто за уговорка за секцио - пак се водеше избор на екип - 900лв. Та избор на лекар пак го водиха избор на екип.

# 343
Здравейте следя се на друго място но искам да раждам секцио  в Аг насочила съм се към Боян Георгиев та въпросът ми е трябва да плащам за екип или не мога ли само да си платя за лекар ?
Води се избор на екип, защото при секцио имаш двама оператори най - малкото, независимо че си избрала само един лекар. Той оперира с още един, вероятно който е на смяна. Освен това имаш анестезиолог и мед. Сестра към анестезиолога. И освен това още медицински персонал, който е операционната.
900лв е цената.

# 344
Здравей! На мен вчера ми определиха дата, ще съм на 6 етаж, но имам още 1 месец до раждането. След като започват от 7 етаж, после 6, то има ли операции следобед или приключват до обяд? Ако родиш следобед пак те раздвижват на следващата сутрин нали?
Не сме плащали отделна сума. На приема не се плаща нищо, ако се иска присъствие на бащата (възможно само ако си на 7етаж, то бащата идва преди операцията и плаща на регистратура и тогава го пускат горе), 1600 платихме в деня на изписването. Бях със спинална упойка.
Да, леглата в реанимания на 7етаж са само 2 и затова ако на него етаж има планувани повече от 2 операции през деня само първите две жени остават горе в реанимация, а другите ги свалят на 6 етаж (това ми го каза д-р Танев, когато уговаряхме секциото).
Плановите операции са понеделник, сряда и петък.
Ако е планова операция първо започват с  тези от 7ми етаж (в деня, в който раждах, бях само аз от етажа и бях първа операция за деня - 8:30ч, а съответно и бях сама в реанимацията горе), а след това продължават с операциите на 6 етаж.
Реанимацията на 7етаж е само за пациенти на него етаж. Раждах преди по-малко от месец

Общи условия

Активация на акаунт