Раждане в АГ Варна

• 28 883
  • 372
  •   1
Отговори
# 315
Няма свиждания по стаите.
Може да е до вас в деня на раждането, по - скоро в пред родилно и после да види бебето веднага, присъства на тоалета му и му правят снимка.

На 7 януари ми се наложи една манипулация в АГ и докато чакам да ме приемат, имаше и бащи които чакаха.
Жените на тези мъже бяха настанени на 7мия етаж и портиерката пусна мъжете да се качат на 7мия етаж.. та дали няма промяна в свижданията за 7 етаж?

# 316
  • Варна
Не мога да кажа от първо лице, все още не съм родила.
Това е информацията, която дават на деня на отворените врати.
Иначе би било хубаво ако пускат.

# 317
Не мога да кажа от първо лице, все още не съм родила.
Това е информацията, която дават на деня на отворените врати.
Иначе би било хубаво ако пускат.
Ако нещо научите можете да пишете Simple Smile

# 318
  • Варна
Аз изобщо не съм доволна от Боян Георгиев, беше ми следящ. Тежка бременност с плацента превия тоталис. Никакво отношение, грам загриженост, нищо...Следях се успоредно и при Красимира Желязкова.Адмирации за нея!
Тя ме насочи към професор Славчев в Окръжна болница. Най - доброто ми решение, обмисляхме София, но беше рисковано. Уникален професор Славчев, уникален! Няма такъв Човек, няма такъв професионалист! Влизам просто да кажа и да дам надежда на момичета с проблемна бременност, следях се в АГ до края, да, най- добрата неонатология, до там...
Ако има риск за майката, пак ще ви изпратят в Окръжна...
Ако мога да съм от помощ, с удоволствие...

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 00:31 от _sealight_

# 319
Привет, аз също съм от недоволните . Посетих Боян Георгиев в начална бременост,  може би три или четири пъти говореше как плодът можело нещо да му се случи и да умре. Толкова негативизъм на 20 мин преглед  не го пожелавам  на никого. Мислех да се следя при него ,но не мисля ,че беше уместно държание, дори към жена му не пристъпих, заради него.  Успех мами. Бъдете здрави .

# 320
  • Варна
Препоръчвам на всеки който иска да се обърне за раждане към д-р Липчев.
Нямам време да опиша подробно за раждането, но няма да сгрешите с този лекар.

# 321
  • Варна
Привет, аз също съм от недоволните . Посетих Боян Георгиев в начална бременост,  може би три или четири пъти говореше как плодът можело нещо да му се случи и да умре. Толкова негативизъм на 20 мин преглед  не го пожелавам  на никого. Мислех да се следя при него ,но не мисля ,че беше уместно държание, дори към жена му не пристъпих, заради него.  Успех мами. Бъдете здрави .

Определено излизах разлюляна след всеки преглед. Беше ми казал в пети месец да не съм мислела бебето, че аз съм "заминавала". Отвратително отношение, нечовешко... В 7 месец ми съобщи, че такова секцио на никого не пожелавал и още много изречения, които ще помня цял живот.
Прехвърлих се края на седмия месец при професор Славчев, който пък още на първия преглед ми каза, че гарантира, че всичко ще мине по най-добрия начин за мен и за бебето. Така и стана! Аз влязох сигурна в екипа и с усмивка. Матката ми си остана на мястото (Георгиев постоянно ми напомняше, че ще се наложи да я отстрани най - вероятно), а аз и бебчо бяхме спокойни и обгрижвани.
Знам, че има много доволни момичета, може би за нормална бременност е ок, но моят опит е слабо казано горчив.

# 322

Определено излизах разлюляна след всеки преглед. Беше ми казал в пети месец да не съм мислела бебето, че аз съм "заминавала". Отвратително отношение, нечовешко... В 7 месец ми съобщи, че такова секцио на никого не пожелавал и още много изречения, които ще помня цял живот.
Прехвърлих се края на седмия месец при професор Славчев, който пък още на първия преглед ми каза, че гарантира, че всичко ще мине по най-добрия начин за мен и за бебето. Така и стана! Аз влязох сигурна в екипа и с усмивка. Матката ми си остана на мястото (Георгиев постоянно ми напомняше, че ще се наложи да я отстрани най - вероятно), а аз и бебчо бяхме спокойни и обгрижвани.
Знам, че има много доволни момичета, може би за нормална бременност е ок, но моят опит е слабо казано горчив.

Направо са станали служители на дявола тези доктори , да Ви кажа по-добре , че си показват негативизма , за да не му лягате  и да Ви обезобрази до края на живота Ви , млади прави жени . Simple Smile

# 323
Здравейте, някой дали може да сподели скорошен опит за естествено раждане в АГ Варна и при кой лекар. С избор на екип ли е било, как е протекла уговорката с лекаря? И също така ме интересува, ако някой е бил без избор на екип, какви впечатления има, при кой се е паднал и как са се отнесли. Бих се радвала и ако споделите опит за д-р Георги Георгиев, някой бил ли е скоро при него за  естествено раждане.

# 324
Моето раждане при д-р Георги Георгиев с избор на екип е от преди 2 г. Много е читав, не бърза да реже, че да му е по-лесно. Накрая се наложи спешно секцио, защото се получиха проблеми, но много бързо реагира и сме добре. Имам и други познати, раждали при него, и планово секцио, и по спешност, и естествено раждане.

# 325
Бременна съм ин витро какво е вашето мнение за Наталия Мирчева

# 326
Здравейте, някой има ли информация, кога са тези дни на отворените врати и в колко часа? Същи така, трябва ли някакво предварително записване за тях?

# 327
Здравейте, някой има ли информация, кога са тези дни на отворените врати и в колко часа? Същи така, трябва ли някакво предварително записване за тях?
Обявяват ги във Фейсбук страницата Училище за бъдещи родители "Щастливо родителство". За юни още не са обявили, но сигурно скоро ще обявят, всеки месец има. Записването е по телефона.

# 328
Колко общо платихте след като родихте секцио с избор на екип

# 329
1600лв - секцио с избор на екип (900) + престой на 7 етаж (5 нощувки х 140).
Ако не се лъжа пък самостоятелна стая на 6 етаж е 100лв.
Отделно заплатихме присъствие на бащата в деня на раждането - 150лв.

Общи условия

Активация на акаунт