Раждане в АГ Варна

• 30 556
  • 391
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, има ли скоро родили в Аг Варна без избор на екип, тоест с лекар на смяна и с епидурална анестезия? Останах просто озадачена след като се обадих за да разбера цените с и без упойка. Казаха ми, че ако раждането е при дежурен лекар упойка не може да бъде поставена и съответно не се заплаща нищо за целият престой, но ако искам упойка трябва да е с избор на екип 900лв и още 350лв за самата анестезия, та то това звучи проста абсурдно. Искам да процедирам както с първото ми раждане по време на самият процес да преценя дали искам упойка или не, какви са тези правила. Да не би да отговарят така по телефона за да подтикнат жената към избор на екип. Не съм в града за да питам на място, има ли скоро раждала за да разбули тази загадка за мен?

# 301
  • Вестерос
На 4-ти етаж не се плаща престой. На 6-ти се плаща.

# 302
На 4-ти етаж не се плаща престой. На 6-ти се плаща.

Каква е разликата в условията? За 6ти и 7ми етаж се ориентирах.

# 303
На 6ти плаща ли се ако не си в самостоятелна стая?
Аз доколкото запомних май се плаща само ако си в самостоятелна стая - 100лв за стаята.
На 6ти може да избираш екип, а на 4ти май не. Там няма самостоятелни стаи предполагам. На отворените врати изобщо не са споменавали този 4 етаж. Само 6ти и 7ми сравняваха.

# 304
  • Вестерос
На шести се плаща за престой без значение сам, с друг, с екип, без екип.
Разликата е огромна с четвърти, така казват навсякъде. Ромското население са на четвърти масово.

# 305
И аз знам, че на 4ти етаж са предимно от ромския етнос. Това бяха и наблюденията ми при няколко престоя на 8ми и 7ми етаж.

На шести се плаща за престой без значение сам, с друг, с екип, без екип.
Разликата е огромна с четвърти, така казват навсякъде. Ромското население са на четвърти масово.

# 306
Преди време, като бях бременна, ходих на ден на отворените врати и едната бъдеща мама пита за 4. етаж, защото не всеки има спестени чак пък толкова много пари. И казаха, че е безплатно на 4. етаж, "ама да не ти изчезне нещо от стаята", в този дух. Но не съм била и не мога да кажа нищо от първа ръка.

# 307
  • Варна
Аз съм била на 4ти етаж по повод спешна операция за извънматочна бременност.
Толкова много други неща ми се въртяха в главата, че въобще не отразих околната обстановка. В стаята бях сама, а в съседната стая имаше жена от ромски произход. Освен че три пъти ми отвори вратата на банята, а аз нямаше как да я заключа, други интересни случки нямаше.

# 308
Обадих се да попитам каква е разликата в етажите, та бих искала да споделя за да съм от полза на някой друг. Каза, че 4ти етаж не функционира сега. На 7ми етаж се настанява само ако си с избор на екип, ако искаш самостоятелна стая на 6ти или 7ми етаж се доплаща 100лв 6ти и мисля 140лв за 7ми, ако не стаята е стандартна двойна. От познати знам, че разликата м/у 6ти и 7ми етаж сега е липсата на хладилник, кана за вода и климатик на 6ти етаж. Ако не се ражда лятото, то климатик така или иначе не ти трябва.

# 309
  • Вестерос
Toва е разликата да, другата е, че се ражда на 2 етаж, ако си на 6-ти и с теб има стажанти и студенти. А ако си на 7-ми етаж, се ражда там. Ако си секцио и на 6-ти етаж, реанимацията е на 2-ри етаж и има и жени с други операции.

# 310
Другото е, че на 7мия при желание, може да присъства бащата.

# 311
Другото е, че на 7мия при желание, може да присъства бащата.

Бащата да присъства на раждането или да идва на свиждане?

# 312
Няма свиждания по стаите.
Може да е до вас в деня на раждането, по - скоро в пред родилно и после да види бебето веднага, присъства на тоалета му и му правят снимка.

# 313
Едно време на 7я бащата можеше и да спи в стаята...стига да му е удобно на стол. Ама това "едно време" преди 10 години. След ерата на Ковид може и да не дават.

# 314
  • Варна
Здравейте,мога да ви споделя ,че аз родих февруари месец спешно секцио две седмици преди термин.Да е жив и здрав др Митев ме оперира исках да е нормално  ,но лекарите казаха че е опасно за бебето нямах контракции само ми изтекоха водите.
На 7етаж.Не бях си избрала лекар предварително ,но др Танев ме прие в дежурния кабинет и много се радвам че се запознах с него.Мога да кажа само че беше мноооого внимателен и спокоен.Прегледа ме два пъти много внимателно ,понеже предният път когато раждах доктора беше доста груб и доста изнервен не му зная името.
Грижите за бебето са перфектни,аз имах много въпроси за раната след секцио  и други неща,например за храната какво се яде  първите дни , но акушерките са доста заети и се информирах главно от интернет.
Аз лично съм доволна от грижите и  отношението на лекарите към мен и бебето ,а екипа целия които ме оперира беше най-усмихнатия екип.Flowers Hibiscus
Благодаря от сърце и им пожелавам много здраве и щастие на всички .Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт