🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 34 518
  • 628
  •   1
Отговори
# 555
А аз си помислих, че Сано нарочно си дръпна по някакъв начин бюстието. Явно не е било така. А ако е паднало случайно, представяте ли си какъв конфуз щеше да е, ако изпълнителят беше жена?! Ужаааас.😁

Ако беше жена щеше да  усети. А тези пластмасови гърди са толкова гладки, че трябваше да го предвидят, когато са му избирали гардероба. Ама нищо де - поне смях падна Joy

# 556
много беше готин Сано как сериозно си доигра парчето по гърди Wink
анелия не знам как пее по концерти, много семпла мома и да, фънки беше прав, че поведението ѝ беше супер непрофесионално.

# 557
Според мен им се паднаха сполучливи парчета за следващата седмица. Би трябвало поне половината да се спаравят доста добре, но пък често се случва да си мисля, че на някой много ще му пасне някоя песен, а да се окаже точно обратното.

Забравих да спомена, че много ми хареса журито в тази формация. Леко различна и много приятна атмосфера вкара Васко Найденов. Дано пак го поканят. Hands Pray Hands V

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 11:30 от MondoCane

# 558
Много ми хареса Васил Найденов като част от журито и до там. Наистина вечерта беше тотал щета, никой не се справи с имитациите. Поне нямаше чак такива ужасни изпълнения като Бионсе от миналата седмица. Крисия не я харесвам, но ми стана жал вчера като каза как гласът я предава, но въпреки всичко беше усмихната и позитивна. Дарин ми беше доста приятен за гледане, има и глас. Хареса ми. Руслан също. Смятам, че спечели заради това, че вложи много сърце в тази песен, а и с оглед на ситуацията няма начин да не повлияе.
Алисия ми е симпатична как се старае, има и чувство за хумор, и самоирония, и повече от 5 думи в речника си, за разлика от Анелия.
Есил беше неприятна за слушане. Сано наистина не беше с късата клечка, а направо без, но също подходи супер отговорно, постара се, но не виждам как можеше да се получи нещо повече в този образ.
Краси традиционно пълен провала, но пък тя и песента.... Марияна не ми хареса. Моню имаше попадения, но това е ужасно труден за имитиране образ, та нямаше и той голям шанс. Общо взето Фънки беше прав, че лайфът беше провал. Но няма как да е иначе с тези образи.
Другата седмица пак ще има гавра с Моню май, не помня на кого се падна Луна да имитира. Но като цяло смятам, че би трябвало да се справят много по-добре с имитациите.
Гримьорите са ужасни. Абсолютно ужасни. Само на Алисия малко се доближаваше гримът до оригинала според мен. Другите бяха просто като Хелоуински маски от Джъмбо.
Смайли или е с бан, или е обидена. Мери Мар пък се фръцна, защото нещо си разменяха реплики със Самайли и реши да не качва епизодите от този формат, защото темата е пусната от Смайли. Та тези от чужбина, които се включвате да питате-никъде не ги качва епизодите. Споделиха, че ги има в Ютуб и от някои дръжави могат да се гледа в Нова Плей.

# 559
Другата седмица пак ще има гавра с Моню май, не помня на кого се падна Луна да имитира.

В сезон 8 Тото я имитираше с Тук-там:
https://youtu.be/Y4177zyaTpc

# 560

Смайли или е с бан, или е обидена. Мери Мар пък се фръцна, защото нещо си разменяха реплики със Самайли и реши да не качва епизодите от този формат, защото темата е пусната от Смайли. Та тези от чужбина, които се включвате да питате-никъде не ги качва епизодите. Споделиха, че ги има в Ютуб и от някои дръжави могат да се гледа в Нова Плей.
Това все едно сме в детската градина.
Който има желание ще прави това, което му харесва. Да, Смайли прави превъзходни теми, много добре обобщава нещата и поддържа първият пост, но само заради един човек да спре, това ми е несериозно. Какво иска да покаже, че темите не могат без нея ли? Могат! Да, по-постни са началните постове, но ги има. Ако иска да ѝ се моли някой и да получи специална покана, няма да стане.
Мари Мар, може да се е "фръцнала" както казваш, но е намерила начин, да не остави членовете на форума без нейните линкове.
Тук го има последното предаване на Капките.

# 561
  • Карлово
Ето го Сано - Гери:
https://www.youtube.com/watch?v=Sh-MCLvdLNA

# 562
Мен Руслан просто ме уби! Наистина нз как такъв мъж успя да пресъздаде тази песен както трябва Simple Smile

# 563
Мнооого слаба вечер, вярно, че си бяха трудни образи и то повече в срещуположния пол, но което си е факт си е факт!
Руслан - браво, знаех, че ще ни впечатлява!
Сано - голям професионалист е, изкефи ме, актьорски беше сериозен, не преигра, изигра я отлично.
Алисия - справи си се съвсем добре според мен.
Моноев - на мен образът ми хареса как беше направен.
Марияна Попова - допадна ми изпълнението.
Дарин - трудна задача, направи каквото можа.
Есил Дюран - и за нея къса клечка.
Крисия - странно, не очаквах да се справя така зле. Мисля, че с годините гласът й се променя не в най - положителната посока.
Анелия - няма как, не стана работата.
Краси Радков - ще си го повтарям до край, че той няма място в това предаване, чудесен е за някои други.

# 564
Аз сега изгледах Краси, че го изтървах снощи. Много добре му се получи Развигор Попов, Мими Иванова, както каза Фънки - "дизастър". И  Краси си е знаел колко точно ще му се получи, затова цялото го направи на пародия (не пълна, ама близо).
А можеше да поканят самата Мими или някой от балета, както се видя от предни сезони - могат да пеят, да изпее женската част, а той само Развигор да направи и щеше да е супер изпълнение.
Това важи за всички, на които им се падат дуети. На мен по не ми е интересно да ги гледам в двете роли и то едната на запис. В предишни сезони са давали да се прави само единия образ.
Ето и Мариана трябваше примерно само Енчев, а Румънеца да си направи неговата част. Човекът беше дошъл.

# 565
Много ми хареса Васил Найденов като част от журито и до там. Наистина вечерта беше тотал щета, никой не се справи с имитациите. Поне нямаше чак такива ужасни изпълнения като Бионсе от миналата седмица. Крисия не я харесвам, но ми стана жал вчера като каза как гласът я предава, но въпреки всичко беше усмихната и позитивна. Дарин ми беше доста приятен за гледане, има и глас. Хареса ми. Руслан също. Смятам, че спечели заради това, че вложи много сърце в тази песен, а и с оглед на ситуацията няма начин да не повлияе.
Алисия ми е симпатична как се старае, има и чувство за хумор, и самоирония, и повече от 5 думи в речника си, за разлика от Анелия.
Есил беше неприятна за слушане. Сано наистина не беше с късата клечка, а направо без, но също подходи супер отговорно, постара се, но не виждам как можеше да се получи нещо повече в този образ.
Краси традиционно пълен провала, но пък тя и песента.... Марияна не ми хареса. Моню имаше попадения, но това е ужасно труден за имитиране образ, та нямаше и той голям шанс. Общо взето Фънки беше прав, че лайфът беше провал. Но няма как да е иначе с тези образи.
Другата седмица пак ще има гавра с Моню май, не помня на кого се падна Луна да имитира. Но като цяло смятам, че би трябвало да се справят много по-добре с имитациите.
Гримьорите са ужасни. Абсолютно ужасни. Само на Алисия малко се доближаваше гримът до оригинала според мен. Другите бяха просто като Хелоуински маски от Джъмбо.
Гримьорите са абсолютно ужасни от сезон 1.Само журито ги харесва и ги поръсва със всякакви суперлативи и превъзнесени епитети.Чак подозирам ,че гледаме различни предавания.

# 566
Вергов направо ме разочарова. А така да го харесвах, какви битки съм водила да го защитавам във филмовите теми, а той... Joy Преди малко в инста качи клипче с изпълнението на Сано, много смешно. И изказването му, ако може Гери Никол да пеела и тя така, щял да седне на първи ред. Що за пошлост, почти на годините на дъщеря му е! И с тези уж закачки-отвратителни актьори, разпищолване и прочее, но пък на всяко изказване... Той си е малко лигльо, но вече ми е в повече. Като актьор и визия бива, но друго-не.

Не съм наясно с конфликта. И със Смайлс се знаем отдавна, но Мари Мар е незаменима. На добра воля огрява в толкова теми. Аз съм в БГ и колко пъти се възползвам от линковете. Как намира време за всички. Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 19:22 от Amber*

# 567
  • Велико Търново
Къде гледате от чужбина?
Мари не искам да я притеснявам с въпроси, но кажете, ако някъде е качила🌺
Да, ето тук - https://bg-mam.ma/p/1391455/44374882
(не бях прочела всичко, чак сега видях, че и pepi_r е дала местоположението)

Благодаря, че сте написали песните за следващия път. Снощи съм заспала. Руслан на кого ще дари парите?
На някаква църква/храм май.
За обновяване на храм "Св.Пантелеймон" между Смолян и Пампорово.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 19:24 от DamaPika

# 568
Аз пък си мисля, че Вергов винаги си е бил такъв и не ме дразни. Има остро чувство за хумор, но си в такъв, купонджия, това даже са вътрешни бъзици. Друг е въпроса, че може да си го позволи като професия и излъчване. Аз например такива шеги само в тесния ми кръг от приятели 10тина човека, пред никой друг. 😁

# 569
Аглайче, аз Вергов съм го "изучавала" направо. Grinning Знам му всички филми и изяви. Никъде не съм казала, че тук се е променил, а винаги си е бил такъв. Но не съм съгласна, че такива пошли шеги точно му отиват на възрастта и положението. Няма как нещо да е вътрешно пък да го гледа цяла БГ, шегите от "кухнята" стават зад кадър. Разочарованието си е мое, няма нужда някой да е съгласен.
Пп. Спирам със спама. 😁

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 20:25 от Amber*

Общи условия

Активация на акаунт