🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 34 491
  • 628
  •   1
Отговори
# 570
Прекали вчера Вергов, факт. Особено една-две шеги ... Не! Даже на Сано му стана неудобно.

# 571
Сутринта гледах Руслан, май в сутрешния блок. Много ми хареса,достойно представяне и достойно интервю

# 572
Айде и аз с моята класация

1. Сано
2. Алисия
3. Руслан
4. Дарин

Надолу всичко е за 3-те точки. Много, много слаба вечер. Направо отчайващо слаба.
Съгласна съм, това беше най-слабия лайф. И спорде мен тези четирима се справиха най-добре.
1. Саното
2. Русланчо
3. Ася
4.Дарко

Не знам дали падането на бюстието е било по сценарий, но това му изяде главата на Саното да не победи тази вечер. Иначе пеене , имитация отново безкомпромисен, но това си беше доста безвкусно и  вулгарно. Все си мисля, че са решили по сценарий да се бъзикнат с "яката дупара", а Саното е нямало как да откаже. Няма начин да не се е усетил, а надали щеше да го направи на своя глава.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 00:35 от романтик

# 573
Абсурд да му е изцяло това победата на Сано. Дадоха на Руслан по политически причини.

# 574
Абсурд да му е изцяло това победата на Сано. Дадоха на Руслан по политически причини.
Това пък изобщо не е вярно. Справи си се най-добре Руслан. Защо трябва да се омаловажава победата на някого, който не любимец на пишещи/говорещи?

# 575
  • Велико Търново
Да не би да са му инсталирали някакви сетивни устройства на пластмасата на Сано, че да няма как да не усети? Ами има как, то не е негово това нещо, с какво точно да усети?

И разбира се, че победата на Руслан няма нищо общо с политиката. Така или иначе той си го може, не му трябват политически причини, за да се справи добре.

# 576
Руслан е щял да бъде при Лора Крумова тази седмица, което ме навежда на мисълта, че се е планирало така или иначе той да спечели.

# 577
Напротив, много харесвам Руслан и да, справи се за образа, който му се падна. Но победите, се планират. И тук беше ясно. Като цяло изключително слаба вечер.
За може ето - очаквах по-добри имитации от актьорите. Не им е силата явно. Дарин се справя (не го харесвам) и Сано е супер.

# 578
В началото Саното може и да не се е усетил, защото е по пластмаса. Но те се гледат в камерите непрекъснато, не може да не се е видял на някоя камера, плюс това журито се попика от смях.

# 579
Абсолютно целенасочено беше да остане по бюст. Иначе щяха да му сложат подплънки. А и сякаш на повторението се видя как ръцете му бяха прилепнали до бюста и с тях побутна бюстието да падне. За мен беше търсен вулгарен ефект. И за това излезна последен - възможно най-късно за тази простотия.

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
И за мен си беше планирано това. Кога са слагали такива пластмаси по гърдите на мъжете в женски образи, нямам такива спомени аз 🤔
Те така добре бяха поставени, че когато скачаше даже не мръднаха, бетон 😄 за разлика от бюстието.

# 581
  • Mediterraneo
За мен пък не беше планирано. Достатъчно изненадани бяха физиономиите на всички.

# 582
Наричете ме конспиратор, но точно преди падането балетът застава в колонка пред Сано. След това има още два момента - изражението на Вергов тип ,,батенцеее, как можа да се съгласиш на това бе" и театралната не достатъчно добре изиграна реакция на изненада, която се опита да пробута Сашето. Да вметна, по принцип съм му фен.

# 583
  • Велико Търново
И въпросът на Сано към Геро "Защо не ми каза по-рано?" също изобщо не изглеждаше нагласен. Може тези, които са го гримирали и обличали, и да са знаели, хореографски също да е било измислено, но със сигурност той не е знаел. И кога да се гледа в камерите? По време на изпълнението съзнанието му е заето с толкова неща, та едва ли успява да го отклони някъде встрани.

# 584
В НАТФИЗ ги готвят да мислят за 100 неща едновременно. Само казвам.
И е съвсем естесвено да го каже това на Геро, аз даже очаквах повече реплики.

Общи условия

Активация на акаунт