🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 34 493
  • 628
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Много добре си се вижда, че бюстието падна постепенно. Докато гледах изпълнението виждах много ясно накъде вървят нещата още преди да падне. И за мен не е планирано.

# 586
А според мен е планирано,защото Сано не изигра качествено изненадата,че чак  сега вижда ,че е паднало.
И Вергов ако е бил възмутен ,както някой спомена ,що ще качва клипчето в инста. Simple Smile

# 587
А според мен е планирано,защото Сано не изигра качествено изненадата,че чак  сега вижда ,че е паднало.
И Вергов ако е бил възмутен ,както някой спомена ,що ще качва клипчето в инста. Simple Smile
Той беше натъжен. 😃

# 588
  • София
Аз пък исках Дарин да спечели.
 Колкото и да ми е симпатичен Руслан и колкото и добре да пее, за мен е недопустимо да отидеш в такова предаване, да ти се падне женски образ и да не си обръснеш/епилираш ръцете. Непрофесиотално ми е.
Мисля, че другата седмица ще победи Сано.

# 589
Може  да не иска, не е длъжен, ако те накарат да си обръснеш главата за едно участие ще го направиш ли? Трябваше да му сложат дълги ръкави, щеше да свърши работа. Да не коментирам, че няма как да се превърне в момиченце. Важното е, че не пародира образа, защото това очаквах, като се чудех как ще имитира дете.

# 590
  • Велико Търново
Е що пък да е чак "недопустимо да не си обръснеш ръцете"?
Да, и според мен е по-недопустимо, че стилистите не са се погрижили да направят рокля с дълъг ръкав.

# 591
  • София
Как така защо така съм решила? В моите представи така трябва да бъде. Изключително нелеп ми беше по този начин.

# 592
Тожава гримьорите и хората, които се занимават с костюмите  са излишни.

# 593
  • Велико Търново
sea.sea, т.е. според теб само и единствено Руслан е направил нещо недопустимо? И само той е можело да направи нещо, за да не изглежда така? Никой друг, само той?

# 594
По принцип се бръсне главата за едно участие, качват се и се свалят килограми за един филм и т.н. Това е част от професията. Една вечер в Капките не е филм с претенции за Оскар, че да се искат някакви големи жертви. Но и да си покриеш косматите ръце, когато влизаш в образа на момиченце също не е кой знае какво усилие. Спокойно можеха да го обсъдят със стилистите. Кремена Халваджиян ли се изявяваше там?

Милко Калайджиев обръсна мустака в Капките

# 595
Те и жените в мъжки образ рядко се лишават от маникюра си. И така един рок мъжкар се превръщат в...да не пиша какъв. Ми нелепо е, поне за 2 месеца или колкото там трае участието им могат да пъддържат къс маникюр.

# 596
  • Пловдив
Изобщо не виждах космите по ръцете на Руслан. Той така излъчваше мекота и благост, която се доближава до детската чистота, че никакви косми не могат да нарушат това усещане. Ето това е истински артист, даже с кусури във вида, да успее да те накара да почувстваш образа като истина.

# 597
Не мисля, че някой изобщо щеше да види космите, ако операторите специално не ги бяха дали отблизо, с цел да не ги пропуснем. Аз ги забелязах, ама то просто нямаше как, още малко и с лупа щяха да ги покажат.

# 598
  • София
sea.sea, т.е. според теб само и единствено Руслан е направил нещо недопустимо? И само той е можело да направи нещо, за да не изглежда така? Никой друг, само той?
Според мен не може да не са го попитали дали ще го направи. Вече не помня, сигурно роклята и е била с къс ръкав и са държали да е максимално близко до нея. Определено щеше да е по-добре да е с дълъг ръкав, отколкото така.
Пак казвам по принцип ми е много симпатичен Руслан, обаче ми направи лошо впечатление в тази ситуация.
И за маникюрите е така, съглакна съм.

# 599
  • Велико Търново
Те пак можеха да имитират рокля с къс ръкав - правят го червен там, докъдето трябва, а до долу покриват ръцете с ръкав телесен цвят. Масово се използват тези прийоми при различни модели дамски рокли на пазлични места по тялото, та тук ли нямаше как да го направят. Значи плат не може да се сложи, но за Руслан да не си обръсне ръцете е недопустимо? Ами не мога да го приема.

Общи условия

Активация на акаунт