🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 1 /15.02.-01.03.2022/

• 34 493
  • 628
  •   1
Отговори
# 600
Последният път, когато участниците избираха образи, забелязах това:

Рачков го има в бутона. Че каква песен има той?
И си мисля, че може да му се падне на Краси да го имитира. Laughing

# 601
  • Велико Търново
Има, де. Една, която направи в шоуто си - "Вайръл".

# 602
Да видим на кого ще се падне, "случайно" Sunglasses

# 603
  • София
Да видим на кого ще се падне, "случайно" Sunglasses
Ми случайно им се падат, той даже Маги няма идея, кои изпълнители са заредени във въртележката. Grinning

# 604
За пръв път гледам шоуто и не съм наясно - изпълнените вече песни остават ли във въртележката т. е. до края на шоуто може ли една песен да се падне отново евентуално на друг участник (при малшанс на същия) и какво правят - дават нов избор на бутона или дават да се изпълни друга песен на същия изпълнител. Това в случай, че бутона не е програмиран на кой какво да се падне.

# 605
Никога досега не се е случвало една и съща песен на един изпълнител да се падне два пъти. Което означава, че я махат от бутона. Но може да се падне същият изпълнител с друга песен.

# 606
Също се възмутих, че Руслан не беше си обръснал ръцете. Да видим при друг женски образ, когато му се падне, дали ще си обръсне ръцете и краката?! Милко Калайджиев как си обръсна мустака. А Фики беше епилиран навсякъде. Щом си приел да участваш в такова предаване, се съгласяваш на всякакви жертви.

# 607
  • Велико Търново
Бе те и гримьорите и стилистите би трябвало, като са сключили договори, да си вършат както трябва работата, ама ей на - хич не им се получава. Пък на участниците в договорите никой не знае дали има такава клауза.

# 608
И аз се възмутих от Руслан, бива ли с такива космаляци да излезе, беше много грозно.
Като не иска да се епилира, да му бяха сложили едни ръкави в телесен цвят

# 609
И аз се възмутих от Руслан, бива ли с такива космаляци да излезе, беше много грозно.
Като не иска да се епилира, да му бяха сложили едни ръкави в телесен цвят
Ми да му бяха сложили тез ръкави. Ама не са. И това не е негов пропуск.
Ката цяло костюми и грим са трагични.

# 610
  • Варна
По повод космите и ноктите, не мисля, че са от жизненоважно значение за идеята на шоуто.

Помня, че Геро като Ваня Костова (лека й пръст) се беше епилирал. Даже при Милица като беше й каза: "виж, махнах козината" или нещо такова. Но наличинието/липсата на маникюр няма да повлияе на добро/лошо превъплъщение в образ.

Милко си обръсна мустака, защото нямаше как да е с него. Същото важи и за на Фики брадата и по принцип при мъжете искат не искат, трябва да са без окосмяване по лицето. Все пак им слагат маски, правят отливки и т.н.

За мен гафът със Сано си беше нетърсен ефект. Той през цялото време гледаше текста, а и движенията му бяха максимално като на Герито.

# 611
Гримьорите в този сезон на Капките са трагични. В този сезон всички участници са много слаби. Може би това ще бъде последният сезон на Капките и ще го закрият. Магърдич Халваджиян се изложи в този сезон.

# 612
На мен не са ми слаби всички участници. Сано, Руслан и Дарин са достатъчно добри за това предаване. Алисия също се старае много и ми харесва усилието, което влага (крайният резултат е друга работа).
Това, което ми изтъпява с всеки следващ сезон, са песните. Ако нямаш бюджет или друго те спира от хубавата музика, ами почини си малко, изчисти го този проблем и тогава се върни. Ако се падат някакви по-полулярни изпълнители, то са с песни, които не са стигнали до класациите. По 1-2 рок класики на предаване, яко чалга, често от тъпата и по някоя и друга мелодия, която била хит така и не разбрах къде, но ще ни я презентират в следващото предаване. И от там нататък - Васил Найденов, Лили Иванова и братя Аргирови, докато може. Как не се е паднал Джорджано още.

# 613
  • Mediterraneo
Сано, Руслан и Дарин са достатъчно добри за това предаване.

Абсолютно. Аз само заради тях гледам. Ако ги нямаше обаче, кастът е провал. 3 чалгаджийки, излагащият се все повече Краси и... Крисия, която, въпреки някакъв успех по някое си време, не става просто.

# 614
Ами то аз по толкова човека помня от сезон горе-долу.
Един, максимум двама.
Помня Мария Илиева, Иван Юруков и Рафи защото бяха добри. А другата група, която помня са тези, които са оставили незабравим визуален спомен, от който нямам нужда, но си стои Joy Като Фики като Джей Ло и Геро като Ема от Спайс гърлс.

Общи условия

Активация на акаунт