На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 918
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Искам да попитам в събота има ли пазар в Лозенград и ако има къде се намира. Прочел съм първия пост, но се надявам да е  с неактуална информация. Също така ако някой знае къде в Лозенград може да се намерят тениски с яка нека сподели.

За отмяна на карантина се изисква ПСР или бърз антигенен тест направен след 72 часа.

ПП: Лек ден на всички.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 10:08 от Xiaomito

# 301
  • addicted
Момичета, ще пътуваме до Одрин и Чорлу и ми трябва съвет. Две от нещата, които ми се иска да потърся са хубави халати за баня и смесители за баня от малко по-висок клас (ако евентуално там са по-евтини), от този тип:
Скрит текст:

Много ще ми помогнете ако ми препоръчате магазини, където да погледна, досега не сме били там.

# 302
Момичета, ще пътуваме до Одрин и Чорлу и ми трябва съвет. Две от нещата, които ми се иска да потърся са хубави халати за баня и смесители за баня от малко по-висок клас (ако евентуално там са по-евтини), от този тип:
Скрит текст:

Много ще ми помогнете ако ми препоръчате магазини, където да погледна, досега не сме били там.

Моделът на смесителя не го прави по-висок клас. Във всички магазини за баня има такива модели. Висок клас такъв тип продукти са определени марки. Simple Smile

# 303
  • Варна
Скрит текст:

Моделът на смесителя не го прави по-висок клас. Във всички магазини за баня има такива модели. Висок клас такъв тип продукти са определени марки. Simple Smile

Перфектно е обяснението на Соня. По-висок клас санитария са например продуктите на марката GROHE, които са скъпи както в БГ, така и в Турция.

# 304
  • addicted
Ок, може би не съм се изразила правилно. Аз търся и по-висок клас, и от този тип. И наистина не съм сигурна дали са по-евтини, затова попитах за насоки.

# 305
  • в кукувиче гнездо
Може ли някой да ме ориентира за цени на рамки за очила в оптиките?

# 306
Айде и аз в графата "тъпи въпроси", ама ще прощавате. Преди две седмици ходихме до любимото Едирне, извадих Хес кодове. Този петък пак мислим да скокнем, знам че кодът важи една година. Сега обаче да вадя ли нови или не, защото когато се вади, нали при дата на влизане дава да избереш до няколко дни? Мисълта ми е, ако сме влезли, излезли от ТР и сега искаме пак да влезем, важат ли ни кодовете отпреди две седмици или не?

# 307
  • Димитровград
Видях информация във ФБ от Роже, че го премахват, но не разбрах от кога.
https://www.raillynews.com/2022/03/son-dakika-hes-kodu-kontrolu-kaldirildi/
""We no longer have to use masks in the open air. If the ventilation is sufficient in closed environments, the mask is not necessary if the distance rule is followed. In the new period, the HES code application has been removed. No HES code will be checked at the entrance to any institution or organization.""

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 19:00 от papaone

# 308
Айде и аз в графата "тъпи въпроси", ама ще прощавате. Преди две седмици ходихме до любимото Едирне, извадих Хес кодове. Този петък пак мислим да скокнем, знам че кодът важи една година.
Няма защо да вадите нови, показвайте старите.

# 309
Скоро се местихме в ново жилище и купихме всичко от GROHE, много прехвалени и доста скъпички си бяха - ами да кажа не съм кой знае колко впечатлена.

Иначе не знам колко пъти трябва да се коментира, но в Турция е евтина турската стока, всичко вносно за Турция е скъпо или колкото в България. Аз обаче лично съм голям фен на турската стока, за мен тя не отстъпва по нищо на големи западноевропейски и не само марки.

# 310
# 311
Екстра!  Благодаря! Аз все пак ще ги нося за всеки случай.

# 312
Ходих аз няколко пъти без хес, защото не знаех. Тъкмо разбрах и той падна 😆

# 313
  • Ропотамо
Искам да попитам в събота има ли пазар в Лозенград и ако има къде се намира
Всичко описано в първия пост в началото на всяка тема е актуално и описано ясно. Ако има промени се актуализира!
Хес кодове, 98часа, пср - ри пак сто страници излишни. Извинете ме!
Чудих се и се на чудих да ви попитам тук! Някой близката година взимал ли си е турска карта првдплатена? Ние като туристи можем ли с задграничния паспорт, колко време са валидни, трябва ли да е зареждаме всеки месец за да е валидна, очаквам вашите полезни отговори от хора които знаят сигурна информация. Благодаря!
Искам да си използвам по-големите привелегии  в бензиностанции, хр. магазини като си регистрирам телефона и индирим картата.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 22:17 от ОтМоретоСме

# 314
Здравейте, ще пътувам до Одрин, ще попитам няколко неща. Може ли да споделите къде са най-изгодните препарати, най-изгодните ядки в Одрин и вкусно местенце за обяд или вечеря, защото когато ходим все не попадаме на храна. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт