Пишещи фурии във вихъра на НЕМСКАТА тема (228)

• 19 140
  • 778
  •   1
Отговори
# 525
Борти, ама какъв градинар така между другото спомена?! Не го крий сега Grinning

Никак не е смешно обаче, надявам се някак си нещата да приключат бързо и с най-малко жертви, защото вече има, не знам как Sad  Не мога да си представя какво е за хората, не всички могат да избягат, това не трябва да се случва през 21 век!

Чудя се в акваторията на Украйна няма ли Бг кораби, брат ми и баща ми докато пътуваха, непрекъснато ходеха там, нищо не казват или поне аз не съм чула между разни кол-ове.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 14:43 от GlowFlow

# 526
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Game, защо смяташ, че той крие децата си?

За мен по-логичното обяснение е те да желаят анонимност и някакъв що-годе нормален живот. Е, ясно е, че не е нормален, но де факто те така имат само позитиви...

Според мен на руснаците това им е националната травма - водачите, които си избират. Май само германката (Екатерина)  им беше осигурила по-добър живот, но тя не е била избрана...

# 527
  • Germany
Бегло чух части от последната реч на Путин, той представя нещата така, че е принуден да влезе в Украйна и видиш ли, да им помогне. Според него Щатите го принуждават да го направи, защото искат,  след като Украйна влезе в НАТО да направят военна база там. Та Путин казва, че няма как да допусне това, на съвсем малко разстояние от Москва да има ракети и т.н. Та, не се и съмнявам, че руснаците го подкрепят. Сигурна съм, че и Русия и САЩ си гонят техните интереси и от всичко това ще пострадат само обикновените хора…
Нещо ме върти главата днес, май ще го ударя на спортен полуден и ще отида да се поразходя на слънчице.

# 528
Ася културни норми? И колко века по-късно човека се проявява първично. Гледай само последните 2г. какво беше с короната, гледай какво става сега и виж какво стана в Сирия. Наскоро имаше сина ми един анализ да пише по карикатура - фигури от всякакви националности спорят с какво оръжие ще се разправят, отдолу един сириец се чуди какво се отнася за него или нещо такова. в Афганистан какво става и как ги зарязаха ? И ти ще ги озаптяваш с културни норми? Историята ме убеждава, че културни норми е само обществено понятие. Така че спокойно можеш да ги пращаш на терапевти и пак същото ще свършат.
Коприва тази година за първа година не намерих на местата , на които обикн. намирам. Даже имаш едно завид от мен, защото аз още нямам и ще си търся други находища.

# 529
Путин говори за нацизъм в Украйна, Зеленски е евреин, ами толкова по въпроса. Путин си иска СССР

# 530
Bela, културните норми на ниско ниво - възпитание 😉 и първите 7.
За това говоря...
После е късно.

Глоу, това е много интересно, което си написала.
Затвърждава ми се мнението защо европейците и американците са толкова безсилни.
Китайците подучух са зад Путин. Това е продиктувано не само от Гео-полит. интереси и борби за мощ, а и от Mindset-a им..  а той е близък до това, което прави Путин.

# 531
  • Немция
Той си търси причини за нападение.
Отделно при тях фактите се изкривяват, тече пропаганда.

Иска си СССР и България също му е апетитна.

Да, Китай били зад тях, без да искат да се намесват в конфликта.

# 532
Мен, честно казано не ме притесняват доставките на газ, петрол и т.н., не само Русия поизвежда, може да отнеме време, но нещата ще се балансират. Притеснявам ме колко хора ще загубят живота си и буквално, и преносно, ако Путин има неблагоразумието да нападне страна членка на НАТО, може да е последната война... Тази война в окопи няма да се води, ще се води с атомна сила и тогава не ми се мисли...

# 533
Ася Много добре видях тези 2 години корона колко струват и най-добрите първи 7 и пр. Ако не се беше показало обществото толкова лесно разваляемо и толкова лесно агресивно спрям по-различните , може би и политиците щяха да имат по-силна основа. Според мен много сбъркаха със собствените си народи. Така че не се чудя изобщо  че така стоят пред кашата която натвориха. И санкции . От 15 години насам тази дума се изтърка така, че никого не впечатлява вече.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 15:42 от bella-ciao

# 534
Глоу, войната отдавна се води и тя е информационна... не само като пропаганда, а и като достъп до нея.

# 535
Китайците подучух са зад Путин. Това е продиктувано не само от Гео-полит. интереси и борби за мощ, а и от Mindset-a им..  а той е близък до това, което прави Путин.

Не са зад Путин, не са и срещу Путин. Той обаче си мисли, че са зад гърба му, само че те съвсем не са прости, нито пък независими от Запада.

# 536
Мен, честно казано не ме притесняват доставките на газ, петрол и т.н., не само Русия поизвежда, може да отнеме време, но нещата ще се балансират. Притеснявам ме колко хора ще загубят живота си и буквално, и преносно, ако Путин има неблагоразумието да нападне страна членка на НАТО, може да е последната война... Тази война в окопи няма да се води, ще се води с атомна сила и тогава не ми се мисли...
Аз това недоумявам, ЕС щял страшни санкции да налага. Пука му на някой за санкциите. Като метне атомните бомби и ЕС ще се разхвърчи. И всеки за себе си. Хората ще тичат обезумели навсякъде и ще е хаос. Ще се затрием без да го очакваме.
Дотук само едно разумно нещо прочетох. Запада да се обърне директно към руския народ. Много привържаници има Путин. Изживял си е живота, какво му пука.
Аз приключвам с плановете за тази година.

# 537
Аз съм пред фризьорския салон, чувам как мм си лафи с фризьорката.Она се кикоти ,та прехласва😂Вече влезнах веднъж да му кажа, че съм отпред 😂😂Сега ще го строша! Предполагам обсъждат Путин! 😅

# 538
Ася, абсолютно съм съгласна, отдавна не е 45-та, освен петрол и т.н. и други неща са важни.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 00:16 от GlowFlow

# 539
Нещата се променят с минути. Сега Нато се подготвя, Германия ще изпраща войници и чакат нареждане от Нато каза Ламбрехт. А Путин каза, че ако директно застрашат Русия или се намесятще включи ядрени уръжия. Тръмп се изказал, че под негово управление това нямало да се случи.
Колко спокоен беше вчерашният ден.
Аз изключвам всички медии.
Ааа и Фейсбук нямало да има скоро в Европа.

Общи условия

Активация на акаунт