Пишещи фурии във вихъра на НЕМСКАТА тема (228)

• 19 138
  • 778
  •   1
Отговори
# 540
Путин заплаши запада с "последствия каквито никога не сте виждали", ако западът помогне на Украйна по какъвто и да е начин.

# 541
Аз тук само за едно се сещам и дано не е това!

Едит: тъкмо бях в rewe-то - всичко има и хора няма дори

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 17:08 от GlowFlow

# 542
И в Real ,тихо и кротко. Само време и нерви да имаш...Дано няма страх и паника, че това в момента е най-страшното.Чух по радиото (немска реч), че засега нямало струпване на е/мигранти по границата. 😂

# 543
Аз скокнах до турския супермаркет и там си е тухо и кротко и си има всичко както винаги.

# 544
В нашия Lidl за пореден път нямаше олио. Ядосах се. Имам една тенекия зехтин, ама не е това проблемът. Пак полудяха хората.

# 545
Все се надявах, че няма да се стигне до фактически военни действия.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 12:01 от Катерица

# 546
Ех, момичета и Зиги, как до скоро си обсъждахме накъде ще се насочим през идните топли сезони, а сега кво? Ай ше му се не знае на тва джудже!
И аз минах набързо през Алди да взема нещо за вечеря. Олиото беше свършило само, иначе всичко си имаше.
Зиги, внеси малко радост в темата, кажи как беше днес на фашинга. При нас голям купон спретнахме на децата, загинаха от кеф.

# 547
а, не съм се отказала от плановете за отпуската.

Pipi_, браво, радвам се, че се е получило! Balloon Lollipop Hands Plus1Детската радост много зарежда, разкажи повече.

# 548
Ами групата се напълни с принцеси, пеперудки, лъвове, калинки, тигри, един Пикачу и беше страхотно!
Пуснахме им музика, танцувахме, бяхме измислили игри. Голяма забава падна! После хапване и пийване, като за деца, разбира се, не мислете, че сме разхвърляли вурстове и бири Laughing
Бяха много сладки! Heart Exl
А утре ме чака тежък ден, стиснете палец, моля!

# 549
Pipi_ готино.
Катерица много лошо, но толкова много войни от доста години, не е само тази. Аз сис помням навремето Камбаните и разни призиви за мир и подобни. Може да е било дезинформация, но някак си наистина се чувстваше спокойно и без война. Сега само криза и война. Много е стресиращо.

# 550
bella-ciao
а аз си спомням , че на Асамблеята се ходеше с връзки.
И че класната ни беше казала, че Чернобилската авария е буржоазна пропаганда.
Помня и как влаковите композиции с най- хубавите кайсии всеки ден отпътуваха за голямата руска шир и разни други подобни неща помня. 
Разбира се, помня и други неща, които бяха хубави. Например, вярвах, че войната/ войните са в миналото. И никога  повече няма да има войни на земята.

# 551
...
Разбира се, помня и други неща, които бяха хубави. Например, вярвах, че войната/ войните са в миналото. И никога  повече няма да има войни на земята.
Това си мислих тогава и аз. Че след втората никога няма да се повтори подобно нещо.
bella-ciao
а аз си спомням , че на Асамблеята се ходеше с връзки.
...
Ако ми кажат , че ако си нося връзката ще престанат с войни и всякакви кризи - веднага я слагам и не ми пречи изобщо!
За влакове с кайсии не знам, но си имаше достатъчно кайсии за нас. И не на недостъпна цена. Но може би сбърках като направих сравнението с миналото. В същност исках и аз просто да напиша това, което и ти написа за войната.   Останалото е минало и няма значение.

# 552
Имах предвид за други връзки, но няма значение. В социо- политически теми не се бутам.
Единственото, което изпитвам от тях е огромна тъга. За човечеството.
Затова и мнението, което  споделих малко- напред в скрит текст ще изтрия след малко.

# 553
Pipi_, страхотно! И в ДГ на детето правеха страхотни забави. Днес минавайки покрай ДГ пак видях възпитателките му костюмирани.

Аз ходих за зелении. Имаше какво да се набере. Заваля дъжд и се появи страхотна дъга на залез.
Скрит текст:

# 554
Прекрасна снимка 🤩

Общи условия

Активация на акаунт