Кои жени задържат мъжете?

• 22 356
  • 661
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И много пътуваш сигур.

Дами, единичните ви грешки не са стъпало за целият зодиак.

# 646
  • волно калдъръмче
Лъвът е топ, когато обича, в противен случай става ленив. Четкането на гривата го прави от доволен, по-доволен, но не и адекватен.

# 647
И много пътуваш сигур.

Дами, единичните ви грешки не са стъпало за целият зодиак.

Малко е глупаво това със зодиите. Даже много. Това е за забавление, а не да се взима насериозно или да зарежеш някого защото бил лъв, теле или рак.
От лъв до лъв - огромна разлика съм виждала.
Или примерно скорпион. Аз съм рак. Имам се с телци и скорпиони. Ама съм срещала и скорпиони дето за нищо не стават.
Имах една колежка. Симпатяга, уж умна, ама то има хора уж умни се държат много глуповато.
Не че не можеше да говори за много неща, но често само зодии и бяха в главата и по това си определяше с кой да излиза, с кой да общува и дори кой да харесва.
И само защото не харесваше мъже от зодия дева сама си причин големи дрязги с началника си.

# 648
Мъж Скорпион е мъжът на зодиака и това е. Мъж Овен той сам на себе си е в повече и няма място за други. Останалото е пълна боза. Ако познаване свободни скорпита с добри данни пращайте ми ги Wink.
Аз боза обичам. Скорпион ме жили два, че и три пъти и пак ме привличат като магнит. :/

# 649
  • Агент под прикритие
Не знам защо, но всяка тема рано или късно стига до зодиите😂
Иначе може и да има наистина някакви астрологични сходства в партньорствата.
Оувър симплификейшън му казват на запад. На доста хора така им е по-лесно да разберат и да си обяснят някои неща, защото държат винаги да имат обяснение за нещо, без особено значение дали е вярно и дори дали има някаква логика. Важното е да имат такова. Grinning

Иначе, 12 зодии, като сложиш и по 11 комбинации на всяка с всяка от останалите като асцендент, и с разположението на разни планети, комбинациите стават повече, отколкото можеш да броиш.
И накрая, като направиш "профила" на книжка, пак видиш, че не е като това, което пише.

Хората виждат това, което искат да видят (основано основно на практиката им), а не чак толкова, че някой си бил еди-коя-си зодия. Grinning

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 10:56 от Phoenix Wright

# 650
Като се разправяте за зодии - не вярвам по принцип, обаче с годините установих, че хората от една зодия имат сходни качества... моята любима зодия за жена пък е Скорпион Simple Smile

# 651
  • София
Благодаря.

# 652
Това с привличането на скорпионите не знам как ми се получава на мен цял живот, но пък като сме на зодии-  все още не съм срещнала мъж овен или лъв който да ми допадне.

# 653
  • София
Аз пък много рядко повтарям зодии, та не мога да кажа с кои се имам, и с кои не Joy Съответно, от единичния ми опит с тях, мога да похваля козирозите, и не бих повторила везни. Скорпионите са в процес на опознаване, ама засега доволно Wink Овне съм.

# 654
  • София
От лъв до лъв - огромна разлика съм виждала.
Дъщеря ми и колежка (в една стая сме били и се знаем от 20 години), са Лъвици. Тихи и кротки, глас не им се чува.
Присетих се за друга колежка, коренно различна Лъвица, гръмогласна и безпардонна. И с нея бях в 1 стая, добре че напусна.
ММ си е баш - иска да се налага, все той знае най-много. Обаче... и свеки е такава, а тя е Везни, като мен Smile Та неговото его откъде идва - зодия или мама.

По темата - и аз споделям мнението, че колкото по-малко дърпаш мъжа, се лепва по-силно. ОК, може да си го оценяваш, но не означава автоматично, че не можеш без него. Ами ако утре те остави, колкото и да го обичаш?

# 655
Различни асценденти, Луна, Меркурий, Марс, Венера, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон в различни знаци... как да не са различни хората от една зодия.

# 656
Общо взето зодията определя една характерна черта, от която не можеш да избягаш. Цялостният образ е много по-сложен, не всичко може да се прочете в звездите.😁

# 657
Аз не отдавам особено значение на зодиите, но повечето хора го правят. Моят син като се роди юни месец и всички, буквално всички "оле не, близнаци, ужас". Мъжа ми и той като разбрахме термина "оле не близнаци", защото брат му е близнаци и била гадна зодия. Викам "айде да го връщаме тогава" Joy

# 658
Не вярвам в зодии и според мен всичко около тях са абсолютни глупости. Толкова са общи тези приказки и характеристики, че няма как някой да не намери нещо, което му пасва или дори му се ще да е истина. Мъжете, с които съм била, са били различни зодии. Представители на една и съща зодия също не са имали нищо общо.

По темата: жените, които според мен успяват да задържат мъжете, са тези, които успяват да намерят баланса. Да не ги оставят да им се качват на главата, но и те да не прекаляват с натиска върху мъжа (критики, изисквания, скандали, ревност). Под “задържам” един мъж имам предвид той да остава по собствено желание, не примерно заради децата, и да продължава да проявява интерес към жената до себе си. Такива, които си имат любовници, но не се развеждат за мен не са мъже, чиито жени са успели да ги задържат.

# 659
Е, нищо, де, те зодиите са само 12.

Общи условия

Активация на акаунт