Кои жени задържат мъжете?

• 22 359
  • 661
  •   1
Отговори
# 630
Нещо за мъжете Лъвове да кажете?
Разказвала съм в една друга тема, първият мъж, в когото се влюбих. Несподелено. Много дълго ме държа чувството. Въпреки че се разминахме в това отношение, твърдя, че е невероятен човек и се радвам, че го познавам.

Аз съм Телец, ако има значение.

# 631
Лъвовете са страхотни любовници, но егото им е в повече. Важи и за лъвиците.
Това за егото е вярно. За другото не знам.
Ама няма лъв дето егото да не му е до небето.

Но, темата явно се задържа на първият избор и как аджеба се задържат тия пусти мъже….

Ако не иска да бъдат задържан, по-добре да ги пуснеш да си ходи.

# 632
Хм, значи мъж Рак, Лъв, Козирог и Телец нямат шанс. Харесвам лежерни, щедри и амбициозни мъже, другите са ми позьори и комплексари.

Питах мм с какво го задържам толкова години и със сигурност не е мусаката 😜 Нито е гледал дали мога и готвя, дали чистя и подреждам. Не е искал никога домакиня вкъщи.

# 633
Няма как да задържиш мъж, който не те обича.
Просто и ясно.

# 634
Просто и ясно.

Изобщо не е така. Осигури му комфорт, храна, секс и липса на мърморене/изисквания и ще се заклепи като кърлеж за теб. Ако е над 50 години може даже и без секс.

# 635
  • Далечният изток
Първото ми сериозно гадже, с когото почти щяхме да се оженим, беше Лъв. Много, много любов ми даде този човек. Да, имаше нещо надуто в него, но с мен винаги беше точен. До един момент, когато ме заряза тихомълком и се ожени, ама.... преживяла съм го, беше преди 100 години.

# 636
Просто и ясно.

О, има как - с пари.

# 637
  • София
Жените, които нямат потребност да “задържат” никого.

Иначе, мъжете мразят истерични жени, мелодраматични, самомнителни, товарещи собствените си дефицити върху тях, комплексите и синдрома “ ти трябва да се грижиш за мен”.
Самоцитирам се.

И никой не ще да си тръгва, кво им става, баси…

# 638
  • По света и у нас
Мъж Скорпион е мъжът на зодиака и това е. Мъж Овен той сам на себе си е в повече и няма място за други. Останалото е пълна боза. Ако познаване свободни скорпита с добри данни пращайте ми ги Wink.

# 639
Просто и ясно.

Изобщо не е така. Осигури му комфорт, храна, секс и липса на мърморене/изисквания и ще се заклепи като кърлеж за теб. Ако е над 50 години може даже и без секс.

Не може. Аз съм над 50 и секса си го искам.

# 640
  • Далечният изток
Май само един мъж скорпион познавам и за мен е един от най-противните хора.

# 641
Не знам защо, но всяка тема рано или късно стига до зодиите😂
Иначе може и да има наистина някакви астрологични сходства в партньорствата.

Аз раци и деви не мога да търпя изобщо, ни мъже, ни жени.

# 642
Просто и ясно.

О, има как - с пари.
Бъркаш, с пари се задържа жена, Берлускони е с жена, която е 53 години по-млада от него. А около Хю Хефнър какви жени се въртяха?

# 643
Нещо за мъжете Лъвове да кажете?

Мъжете лъвове като партньори са голямо предизвикателство, но и голямо богатство. С тях никога не е скучно. По моя опит е вярно, че във връзки огнените зодии се разбират най-добре помежду си, който каквото иска да говори как глупости били това.

# 644
Аз до към осми клас бях Риби. Ама после се смених на Лъв.
Сега чета сутринта хороскопите и си избирам зодия, на която се падат пари. За любовта знам, че много лъжат - там ги оставям на другите да берат ядове.

Общи условия

Активация на акаунт