Плевен - 160

• 73 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Имам и още едно питане /не че за първото получих много отговори 😁/ - тъй като сме от друго населено място къде е най удобно да се спре отивайки към Сватбения салон на ул. В. Левски 118? Има ли наблизо паркинг?

# 226
Срещу хотел "Ростов" има голям паркинг, винаги има свободни места и ще ви е най-удобно и спокойно.

# 227
Срещу хотел "Ростов" има голям паркинг, винаги има свободни места и ще ви е най-удобно и спокойно.
Много ви благодаря!

# 228
Защо не отидете до Русе за рокля. Не знам от къде сте, но в града няма много официални магазини. Повечето ходят до София за бални рокли. По спомен в Русе имаше повече възможности преди или направо София.

Паркинга срещу Ростов е платен, почти целия град е синя зона в централната си част. Не знам на кое викате Сватбен център, но разходете се по старата главна под театъра в ляво има магазин за сватбени рокли в него съм виждала и за бал. Също така до оптиката на Околус на площад Свобода, има нов магазин за официални дрехи и преди време имаше рокли на витрината.

# 229
Здравейте! Търсих в сайта мнения за Рехабилитационния център Авис медика в Тученица, но за жалост нищо не открих. Някой от вас случално да има някакви отзиви? Или ако имате предложения за добри рехабилитатори в Плевен също би ми било от полза. Благодаря предварително!

# 230
г.
Здравейте! Търсих в сайта мнения за Рехабилитационния център Авис медика в Тученица, но за жалост нищо не открих. Някой от вас случално да има някакви отзиви? Или ако имате предложения за добри рехабилитатори в Плевен също би ми било от полза. Благодаря предварително!

Моята леля, възрастна жена се оперира и престоя в центъра, много е доволна, оперирана е от Халваджиян . Миналата година смени едната колянна става, а преди месец другата . Имаше голям размисъл в продължение на години дали да направи операциите, изпитваше голяч страх, но всичко е било за добро. Центърът е отличен, самата тя каза, че на следващия ден след операцията е започнала рехабилитацията. Тя е на 79години. Действайте По-смело !!!

# 231
Здравейте!
Моля препоръчайте ми хематолог в Плевен. Става въпрос за жена на 26г.
Благодаря предварително!

# 232
Здравейте, къде могат да ми боядисат чанта от естествена кожа.

# 233
  • у нас
Здравейте!
Благодаря предварително!
д-р Тодориева втора ДКЦ

# 234
Здравейте!
Благодаря предварително!

Д-р Доротея Тодориева - Клиниката по хематология на УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – Плевен - невероятна е!

https://www.healee.com/bg/112455

# 235
Здравейте,
Има ли facebook група в Плевен, където се предлагат продукти домашно производство - плодове, зеленчуци, месо, яйца, ядки?
Благодаря!

# 236
  • Разпиляна във въображението
Здравейте,
Има ли facebook група в Плевен, където се предлагат продукти домашно производство - плодове, зеленчуци, месо, яйца, ядки?
Благодаря!

https://www.facebook.com/groups/184725716118122

# 237
Miriel, може ли само името, че нещо не ми отваря линка?

# 238
  • Разпиляна във въображението
Miriel, може ли само името, че нещо не ми отваря линка?

Хранителен кооператив - Плевен

# 239
Здравейте,
Често се обръщам към Вас за помощ и винаги я получавам Simple Smile
Ще опитам да опиша накратко проблема ми:
Години наред пия лекарство за щитовидната , а от няколко години и за неинсулинозависим диабет. В началото на годината започнах да не се чувствам добре, но няколко месеца не успях да си запиша час при д- р Тодорова и отидох при друг ендокринолог. Прегледа беше ужасен. Резултатите бяха “като на здрав човек”  - мнение на лекаря, но с ежедневен прием на лекарства. Тя ми се  развика, че искам да съм болна и да пия лекарства и си измислям оплаквания. Каза всичко да спра. И я послушах. Два месеца по- късно съм с шест кг отгоре, косата ми започна да пада, задържам течности, цикъла дойде чак след като си поднових лечението. Знам, че не е правилно Sad

Моля споделете има ли добър ендокринолог и отделение, където да се направят подробни изследвания. Не съм от Плевен и предпочитам да стоя няколко дни в болница, отколкото да се разхождам за разни изследвания.
Хубава вечер на всички !

Общи условия

Активация на акаунт