излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 902
  • 528
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Ма то проблемът ти така като чета не е въпросната вечер, а цялостното отношение на този мъж.
Тази връзка е обречена според мен, ама ти стискаш... Какво очакваш още, не знам.... Знам де, да те зареже.

# 136
Благодаря на всички за мненията

# 137
Сега вече разбирам.
Съжалявам Лени, много обидно е било. Ами, хубавата новина е, че ще си намериш друг, със сигурност по-добър. Бий му шута на тоя, да се взимат с колежката.

# 138
Ама тя го спира и от смесени компании. Оттук до тоталното ограничение е половин крачка.
Струва ми се, че нещо недоизказано има в историята. Авторката е в идеална възраст, с жилище, предполагаемо работа, а хукнала след някакъв байо, който я разхожда до н майната си и я прави на тъпа маймуна. Ултиматуми му поставя, прави се на даваща свобода. Все едно е последният мъж.

Не го спирам да пие кафе с приятелка от детството или колежка през почивката, той работи с хора следователно и с мн дами, тежи ми факта че има нужда и желание да излиза вечер с компанията си т. е. и жени без мен, както и да организира почивка с тях, на която аз не съм в списъка. За това направих темата и исках да сверя аз ли съм цербер или морала е изчезнал

Аз не разбрах защо не си част от компанията? Не те ли приемат?
Дълга стана темата, не съм част от тази компания понеже негова приятелка го сваля, той не я отблъсна и всички мъже са без жените си в тази компанията, тоест те и колежките излизат и ходят на почивки; единия вече се развежда жена му го хвана в крачка
Значи, стигнах дотук и да питам - тия почивки да не са тиймбилдинг?
Щото и ний с колегите ходим на тиймбилдинги без половинки. Confused Има и колежки, и колеги там. Моралът явно е изчезнал отвсякъде! Relaxed

# 139
Ако се надяваш, че ще се промени НЯМА! Дори и нищо да не стане с колежката, ще се появи друга, а ти вече ще си вързана с дете и ще се чудиш сега какво да правиш!   Колкото и ние да ти говорим ти ще направиш това което решиш сама разбира се, но ако мислиш, чд мн го обичаш и няма да го забравиш и т.н. Не се притеснявай, ще го забравиш много бързо особенно като дойде мъж който ще иска да ходиш с него на всякъде и ще ти звъни просто да тв чуе и като излизат с приятели ще ти казва "хайде ела поне за малко", ще те гледа в очите и ще ти казва как не иска да си тръгваш никога от него!... Кое заслужаваш според теб? Желая акъла в главата ти да надделее над другото каквото и да е то.... (при мен надделя)

# 140
Ама тя го спира и от смесени компании. Оттук до тоталното ограничение е половин крачка.
Струва ми се, че нещо недоизказано има в историята. Авторката е в идеална възраст, с жилище, предполагаемо работа, а хукнала след някакъв байо, който я разхожда до н майната си и я прави на тъпа маймуна. Ултиматуми му поставя, прави се на даваща свобода. Все едно е последният мъж.

Не го спирам да пие кафе с приятелка от детството или колежка през почивката, той работи с хора следователно и с мн дами, тежи ми факта че има нужда и желание да излиза вечер с компанията си т. е. и жени без мен, както и да организира почивка с тях, на която аз не съм в списъка. За това направих темата и исках да сверя аз ли съм цербер или морала е изчезнал

Аз не разбрах защо не си част от компанията? Не те ли приемат?
Дълга стана темата, не съм част от тази компания понеже негова приятелка го сваля, той не я отблъсна и всички мъже са без жените си в тази компанията, тоест те и колежките излизат и ходят на почивки; единия вече се развежда жена му го хвана в крачка
Значи, стигнах дотук и да питам - тия почивки да не са тиймбилдинг?
Щото и ний с колегите ходим на тиймбилдинги без половинки. Confused Има и колежки, и колеги там. Моралът явно е изчезнал отвсякъде! Relaxed
Ако едноседмична ски почивка в общи апартаменти за теб е тиймбилдинг

# 141
А, не знам. Ние максимум по три дена сме били, но все пак зависи от работодателя. Grinning Ако иска да си отпочинат повече... Joy Този твоя да не е някое айти? 🙄

# 142
  • София
То и по тиймбилдинги се знае какво става, ама айде Joy Винаги се стига до един момент, в когото започва да се вади един ей такъв детайл, за да се замаже общата картинка. Той пичът стабилно прави точно това,. Чак термин си има - газлайтинг. Обяснява й как тя не е наред, че е луда, че изкривява нещата, чак роднините впрегнал и те да се държат зле с нея. Всичко това за да може да си палува безпроблемно с колежките. Цялата компания явно е събрана за обвързани мъже да си клатуркат чуждо, а на нея й е отредена честта на официалната половинка, дето послушно чака вкъщи.

# 143
Ох, намерил, та премерил този господин. Всъщност независимо какво стане реално с точно тази колежка, самият факт, че толкова драпа да ходи по ергенски, говори достатъчно. Щом не го задоволява да прекарва времето си с официалната приятелка, няма какво да се направи, освен да се разделят.

Авторке, а преди да стане това с колежката, как беше положението ти в тази компания? Мислиш ли, че имаше шанс да се приобщиш?

# 144
А, не знам. Ние максимум по три дена сме били, но все пак зависи от работодателя. Grinning Ако иска да си отпочинат повече... Joy Този твоя да не е някое айти? 🙄
Почивките им нямат общо с работодател, правят си я сами, преди да се запознаем са ходили дори в Гърция заедно два пъти, но без съпругите, само мъжете им и колежките

# 145
Тия като някаква секта. Егати компанията, егати приятелството, егати чудото.

# 146
И остава мистерията какво му е "златно" на тоз мъж? Че авторката чак толкоз го търпи?

# 147
Аз съм супер ларж и нямам драми да излиза с мъже,жени,деца, на кръчми, на походи, където ще Joy Но за тази цел трябва да има доверие и уважение между партньорите.
А в твоята история такива неща не видях и не ти е колежката проблемът, а това, че ти партньор нямаш. Това трябва да ти е темата на размисъл.

# 148
И без да четеш темата може да разбереш, че закачалката се е закачила на дългата дръжка поне няколко пъти. Ако пък са били на риболов,  може да не са хванали златната рибка, но която и да са хванали е изпълнявала всякакви желания. А пък една друга риба е била на сухо. Разправят после, че нямало риба. Има, колкото искаш, ама не е във водата.

# 149
Колко трябва да си ларж за да останеш на трето място в класацията за най-уважавани от съпруга ти люде, колежката на първо, колегите на второ и ти на опашката, техните мераци и мнения да са по-важни от твоите  Rolling Eyes Някой ден ще й дойде новината, че съпругът хоризонтирал колежката, за да не го помислят в офиса че не му работят повдигачите и това ще е напълно нормално, ммм?

Общи условия

Активация на акаунт