💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 209 910
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 2 910
а тази е от гласът на българия.. не ми лъхват доверие

# 2 911
  • софия
Бременна ли ще участва? Има някои игри, които не са подходящи.

# 2 912
  • София
Не, 2021 роди. По принцип са от инфлуенсърите, които се бутат навсякъде, предлагат се сами, но така и не стават сред най-търсените. Явно нов шанс да станат известни, поне са мили и не очаквам скандали от тях, по-скоро ще се лигавят в повече от нужното

# 2 913
  • София
Кога е снимано предаването, не си спомням да са спирали да качват разни неща в социалните мрежи. 🤔

# 2 914
  • Велико Търново
Снимките сигурно скоро са започнали. Във всеки сезон досега по време на началото на телевизионното излъчване снимките все още продължават.

# 2 915
Кристина Дончева и Артьом участваха в някой от музикалните формати, но в различни сезони. В Х фактор май бяха. А тя даже и в Гласът на България. Но не ми се гледа в кой от двата е стигнала по-напред.
Преди години Кристина участваше в още едно предаване за надпяване "Големите надежди". Има една порода реалити герои, които не се отказват докато не се запишат във всички възможни предавания. Няма лошо де, но в случая щеше да е добре да участват напълно непознати двойки. Ако сезонът ще е ВИП, да го правят само с известни двойки, инфлуенсърски семейства и т.н., но така с този смесен подбор ще има съмнение дали някоя двойка не бива бутана за сметка на друга.

П.П. И на мен ми липсва "Маскираният певец". Grinning

# 2 916
Пак ли инфлуенсъри 🙈🙉🙊🥺 Аман от тях нека си стоят в инстаграм, защо нападат всяко предаване.Този Артьом е и чалга певец беше де, сега май е само инфлуенц.Пападала съм на канала му в Ютюб, но не го гледам и не му знам бита в момента🤭.
Тези двамата са били стари гаджета.През годините са се раздели събирали и след нейното участие той май и предложи, бързо направиха бебето и сега са млади родители. Малки са под 25 май.

# 2 917
  • Велико Търново
Обновили са снимката на корицата на Фейсбук страницата

Предварителната информация беше за начало на 15-ти, сега пише 17-ти февруари.

# 2 918
  • Sunshine state
Интересно. Симпатични ми изглеждат. 😁

# 2 919
  • София
Артьом е на 30 г.

# 2 920
Преди малко по Нова даваха анонс за предаването. Емо представи Краси Радков и жена му като новите водещи.

# 2 921
  • Великобритания
Ау тия Кристина и Артьом са ми доста неприятни , навсякъде в Инстаграм , сторита , постове ..дано няма други инфлуенсъри , че предаването тръгва в съвсем различна посока

# 2 922
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Радина и Петър Бръзицови / trip.couple

Скрит текст:

# 2 923
Уф, ако са все такива, направо ще пропусна сезона.

# 2 924
  • SF
Значи предимно с инфлуенсъри ще бъде населено.
Да си понаправят малко реклама, да посъберат последователи.
Те видяха, че в предишните сезони напълно неизвестни напълниха инстаграмите и натрупаха лайкове и ето ги сега на килимчето.

Общи условия

Активация на акаунт