Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как трябва да представя дъщеря си, която е аутист?
Как мога да обясня състоянието на дъщеря си, която е аутист?
Какво да очаква родителят на дете с аутизъм след поставяне на диагнозата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как трябва да представя дъщеря си, която е аутист?
-
Как мога да обясня състоянието на дъщеря си, която е аутист?
-
Какво да очаква родителят на дете с аутизъм след поставяне на диагнозата?
-
Как да се справя родителят на тийнейджър с аутизъм, който проявява опозиционно поведение?
-
Какви могат да бъдат възможните причини за поведението на тийнейджър с аутизъм?
Синът ми беше захранен по другия начин - смутита, пюрета, манджи, меса, без бяло брашно и захар, без краве мляко...каквото се сетиш. Дните ми минаваха в готвене и научих плодове и зеленчуци, които не съм и подозирала, че съществуват, но пък ядеше всичко и бях много горда със себе си. И така, докато в един прекрасен ден логопедите ми звъннаха и се накараха - оказа се, че трябва да се дъвче храната, за да движи езика и да ускори правилното проговаряне. В резултат започна да тъпче боклуци покрай всичко друго, но пълно щастие няма. Започна да проявява и избирателност, което е много дразнещо, но го отдавам на израстването. Вариантът на Катрала обаче абсурд да работи при него - трябва да яде, иначе е неспасяемо положението