Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 48 769
  • 520
  •   1
Отговори
# 195
Досега използвах многократни превръзки за целта.

# 196
  • au bout du monde
Използвам чашката, заедно с такива гащи. Супер удобно е. Вече няма нацапано бельо. Преди през нощта все се омазвах. Беше ужасно.

# 197
Може би сте с много обилен цикъл. На мен за 5-6 години сигурно 2 пъти ми е преливала чашката (М размер). Преди няколко месеца си взех L-ка, която е с 1 мм по широка, но като вместимост е повече. Та, може да си вземете по-голяма за силните дни, а в другите по-малката...

# 198
  • На изток от Ада
Бикините от дм ги нямам . Нямаше размер.
Чашка на Мерула имам хл грамадна.

# 199
Имам Л размер чашка, явно ми трябва ХЛ.Ще проуча превръзките и бикините, благодаря.

# 200
При мен единственото протичане бе от Л-ката, макар да беше почти празна. Явно не съм я сложила както трябва, но ми е и неудобна като цяло, а и нямам нужда от толкова вместимост. С М-ката нямам проблеми, а си взех и С, която не съм пробвала още. Цикълът ми тридневен и като цяло слаб.

# 201
Нито с Мката, нито с Lката имам някакви проблеми, но аз съм свикнала с поставянето и изваждането.

# 202
  • София
На мен ми е протичала чашката ако не е сложена правилно. По принцип не тече и ми е супер удобна, наистина се налага доста по-рядко да се сменя сравнено с тампон или превръзка. Аз изпробвах многократните превръзки на ДМ и съм много разочарована. Освен прането на ръка, което е ясно нали, пропускат и те, освен това съм ги ползвала само в последните дни на цикъла, също са ми много неудобни. Обмислях и аз да пробвам гащите, пак така за последните дни.

# 203
  • София
Превръзките на дм май са без този PUL слой, който го имат повечето многократни, та затвао е възможно протичането. Ако и гащите им са без такъв слой, то се обезсмисля цялата работа.

# 204
Здравейте, видях на първата страница, че се предлагат "морски гъби".
Някой използвал ли ги е, откъде ги е поръчал и всякаква друга информация ще ми бъде полезна.
Нито една от другите алтернативи на превръзки или тампони не ми допада, но това е нещо, което бих пробвала.

# 205
Гледам, че МеЛуна ги предлагат, но не съм пробвала. От години съм с чашка и не бих я сменила за друго.

# 206
Здравейте! От 6-7 години ползвам чашки на Мелуна и съм изключително доволна. Миналата година родих (опитах се естествено, стигнах до разкритие, но накрая се наложи секцио). Знам, че за раждали препоръчват по-голям размер, но дали в моя случай това важи?

Моята е размер S. Имах два цикъла вече и си я ползвах. Само че втория път в най-силните дни много ми протичаше, вадя и е пълна до средата - не е препълнена или до дупките. Зачудих се от какво е. Някоя от вас да е имала такъв проблем? Дали да си взема по-голям размер?

# 207
Нищо не пречи да си вземеш по-голям размер. За раждали жени се препоръчва М или L за естествено родили.
Аз ползвах пет-шест години М, но това лято си взех от промоционалните 2 бр. на доста изгодна цена. Взех една  М и една L. Разликата е минимална, но в силните дни с втората е доста по удобно, тъй като събира малко повече.

# 208
Ползвам големият размер чаша на Лунете и в 3 от дните на цикъла ми я изпразвам по 3, че и по 4 пъти на ден и тя е пълна до горе. В тези дни слагам и менсруални гащи, защото съм имала инциденти. При препълване и преливане на чашата гащите са супер! Никога не са пропускали.

# 209
Здравейте! От 6-7 години ползвам чашки на Мелуна и съм изключително доволна. Миналата година родих (опитах се естествено, стигнах до разкритие, но накрая се наложи секцио). Знам, че за раждали препоръчват по-голям размер, но дали в моя случай това важи?

Моята е размер S. Имах два цикъла вече и си я ползвах. Само че втория път в най-силните дни много ми протичаше, вадя и е пълна до средата - не е препълнена или до дупките. Зачудих се от какво е. Някоя от вас да е имала такъв проблем? Дали да си взема по-голям размер?

Аз съм с М, раждала съм два пъти и след дватс пъти определено първите два дни от цикъла трябва да изпразвам чашката на 2 часа. Пълни се до горе и си протича сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт