🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 657
  • 806
  •   1
Отговори
# 150
Без изненади за мен лично - отстреляха Ивана напълно очаквано и заслужено.

# 151
Ще и е трудно на острова.

# 152
Ще и е трудно на острова.
Залагам, че престоят и там ще е много кратък.

# 153
Загледах се в предаването, доста откъслечно и малко, така че няма цялостен поглед, но пък толкоз злоба и антипатия за няколко часа към един човек ми дойдоха в повече. Тази Джулияна доста простовато същество ще дойде, Пейо не отстъпва по простащина. Дотук не видях положителна фигура, поне за мен.

# 154
Страхотно начало , много ми хареса като за първи епизод !!
Неграмотно футболистче, яко се спече като си тръгна Ивана Simple Smile
Всъщност тяхното познанство не ми се вярва да е от два дена ?!

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 07:25 от rady_plovdiv

# 155
  • София
Много ми хареса първи епизод, толкова много ни показаха от двете племена, имаше игри, имаше социална игра. Видяхме от повечето участници основни неща и как са настроени към играта. Игрите бяха интересни.

Учудвам се, че и утре ще гонят отново някого, все пак тук имаме много епизоди, после сигурно ще разтягат пък няколко епизода, за да се запази схемата.

# 156
  • София
На колко години е Ивана? Казаха ли?

# 157
Не се ли редуваха игра за неприкосновеност и такава за награда? Или още е рано за това? В следв. епизод пак племен съвет, да видим кой ще е на пангара.
Ивана няма много шанс, почти няма жена от което и да е племе, която да е явно по-слаба от нея.

# 158
На колко години е Ивана? Казаха ли?
Не беше ли 43 ?!

# 159
Да, присъединявам се към мнението за хубавото начало на сезона. Добре започна сезона, само намирането на идола не ми хареса как беше заснето.

# 160
Наистина ли Мила минава за хубава?

# 161
Не се ли редуват игра за неприкосновеност и игра за блага… пък и преди племенен съвет би трябвало да има битка за личен имунитет на загубилото племе… нещо много набързо стават нещата в този сезон… да видим все пак🔝

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 23:09 от Koceto02

# 162
Хареса ми началото. Засега се развива като американски сезон.
Александра (нали тя намери идола?) много наивно да иска да сподели,че го е намерила. Двете девойки (офталмоложката и актрисата) добра идея да я накарат да го ползва, да видим дали ще успеят.
Карин ми харесва, сякаш има стратегия в играта.
Харесах пластичния лекар, май Иван се казваше.
Като цяло Бонтон ми харесва повече.
Мила ми е странна.
Ивайло неграмотен , написа Пеьо 😂

# 163
  • София
Наистина ли Мила минава за хубава?
За мъжът й може би да. Той пък е доста сладък не знам какво й хареса

# 164
  • София
Много ми хареса епизода. Много стартово начало, но като видях анонса за утре, взех да се притеснявам. Ако продължават така, по мои сметки за 5 седмици предаването ще свърши... И то ако се запазят 3 епизода на седмица....
Поне два месеца му давах... Anguished

Общи условия

Активация на акаунт