🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 620
  • 806
  •   1
Отговори
# 195
Радвам се да ви "видя"!!
Сега ви намерих и отивам да чета.Heart

# 196
  • София
Ох, Мила, Мила... Какъв беше този рев? Разочарован съм. Дано не се повтаря. Тя е доста емоционална по принцип и сега имаше насрещен удар с реалността. Просто не издържа, но по дяволите, wtf?? Би трябвало да е подготвена и наясно с тези неща.

Александра подходи много глупаво на прима виста.
Първо на Маргарита трябваше да и направи впечатление, че кокоса стои сред скалите, какво прави там? Не му е мястото там. Но не се усети. Александра малко случайно го намери според мен. А може пък тя да се е досетила, че тук има нещо гнило, не знам. Но не трябваше толкова бързо да си разкрива картите. Според мен дори не го обмисли. Шокира се и инстинктивно си призна. Не знам, само тя може да обясни.

Иначе откриването на скрития идол може да стане лесно и трудно, въпрос на шанс. Тук няма намеса от продукцията. Може да ти е под носа и да не го намериш. Понякога се намира лесно, понякога трудно. Ето, точно племето което се нуждаеше от идола, защото беше на съвет, не го намери. А не е като да не са го търсили.
Залагам си двете ръце и двата крака, че ако бяхме при съседите от 'Биг брадър на плажа' при Тупарев и Тушев, съвсем случайно, точно Ивана щеше да се спъне в идола... 🙄

# 197
  • София
Игра за личен имунитет винаги е имало след като племето загуби. Няма нищо общо със сливането.
Така се и спаси Ники Мартинов. Между другото всички епизоди от Сървайвър са изтрити в тубата.
Хареса ми началото.

# 198
  • София
Игра за личен имунитет винаги е имало след като племето загуби. Няма нищо общо със сливането.
Така се и спаси Ники Мартинов. Между другото всички епизоди от Сървайвър са изтрити в тубата.
Хареса ми началото.
Да, може и да се бъркам, последно гледах няколко американски сезони и там нямаше. Забравила съм явно какво е било при нас.

Много ми хареса идолът с тази коса, както и мястото за племенния съвет, добри декори.

# 199
Много мразя някой в Сървайвър като се изтъква, той колко е честен и добър, а другите какви са долни. Нищо общо няма дали ще излъжеш в тази игра и в живота какъв си. Борят се за пари в игра за оцеляване. В живота може да са страхотни хора.

Подкрепям на 200%!!! За мен е тов ае признак на глупост и непознаване на играта. За радост в световен мащаб, почти не печелят подобни "герои".

# 200
Епизодът ще го изгледам утре на запис. Дано се получи силен сезон с много обрати и предателства Heart

Какви точно са правилата на острова на отшелника? Същите като в игри на волята (дуел и по един отпаднал) или като в американския сезон 38 където първите пет, шест отпаднали ги събират на острова и след това играят игра с един завърнал се, а останалите продължават за още един шанс?

# 201
Хареса ми началото.
Грешиш.
НМ го изгониха при обединението на племената заедно със Силвия Радулова. Двамата се бориха кой да попадне на острова на отшелника.

Има игра за награда + два гласа ( през пети сезон ) вместо битка за имунитет през първа фаза. После същата тази игра се играе и на острова на отшелника като елиминация.

# 202
Двубой ще е до колкото разбрах,директна елиминация.Може би и затова още утре ще има племенен съвет.Харесва ми че постоянно нещо се случва,като намалеят участниците и са ясни коалициите ще е по скучно.Сега има динамика,доста маймуни са на клона.И тук да се оплача от Мила,не вярвам да спечели,явно психически е доста слаба.Но пък как търпи изневерите и отворената връзка тогава не знам.Не разбирам участници не гледали предни сезони и влизащи без стратегия.

# 203
  • София
Изобщо не греша.
Много добре помня клетките.
Говоря по принцип, че игра за личен имунитет е имало преди обединението.

# 204
Изобщо не греша.
Много добре помня клетките.
Говоря по принцип, че игра за личен имунитет е имало преди обединението.

Инфо от миналия сезон :
Нага са печелили 4 тотема за неприкосновеност, 3 отборни игри за награди и в 5 дуела за гривна за два гласа+награда
Гаруда са печелили 4 тотема за неприкосновеност, 5 отборни игри за награди и в 2 дуела за гривна за два гласа+награда.

Личните имунитети са два намерени през първия ден от Мерлина и Марчо.
След това битката за персонален имунитет се провежда след обединението на племената.

За четвърти и трети сезон също съм сигурен, че игра за личен имунитет има чак след обединението на племената. Не си спомням добре за първи и втори сезон.

# 205
Хареса ми началото, обещаващо ми изглежда. Природата също ми е интересна , за сега ми харесва всичко.
Ивана справедливо излезна, не може да плува, ще дърпа племето и накрая може и победител да стане, като Добата, айде няма нужда, че и конфликтна. Всъщност тя забави племето и тръгна оттам всичко.
Червеният отбор е по-добър за сега, но там има много хитри персони. Докато едните се мъчеха да направят лагера, други се облажиха да търсят тотема и едвам се влачеха. За това, че са разбрали другите, еми бяха 3 момичета при намирането и нямаше как да се скрие, гледаха я в ръцете. Червените сякаш по-добре са подбрани, въпреки тегления късмет, но ще викам за зелените, по-интересни са ми.
Започнаха отсега да правят коалиции и не ми харесва това.
И...на мен Пейо ми хареса. Откровен, раздаваше се, има хъс, но е на години, отделно с чувство за хумор, казва си прямо нещата и не на последно място е хотелиер човека, ами...така бонус за фенките може да отнеса, ако ме чете)))

# 206
Здравейте, само на мен ли ми се струва, че в първи епизод всичко се случва много бързо. Претупаха визитките на участниците и ми изглежда, че все едно ни спестиха изграждането на отношенията.

По-добре, че нямаше някакви "гранде" визитки, но и аз останах с усещането, че изпускам нещо от развитието на взаимоотношенията... Явно е, че те не се опознават сега тепърва. И по изказвания, и по отношение си личи, че тези хора се познават вече сравнително добре. От кастинг, от пътуване, от престой в някаква база, където изчакват финални подготовки... Не са се постарали да им ограничат контактите.

Не мога да коментирам още участниците, защото е много рано да се прецени кой какъв играч ще е, обаче племената не тръгват на добре засега - дано се промени това. Това си е чист късмет как ще се развие подбора и колко точно ще си паснат. Ифуаго няма да са първото племе, където се вижда, че са добри индивидуални играчи, но изобщо не им се получава общата игра, въпреки напъните. Дано не изпаднат в дупка, да се отчаят и да гледаме само как се свличат надолу, затото това за мен е най-скучното възможно развитие.

Идолът в пликче беше безценен момент... да се не омокри случайно. Smile

# 207
Добър обзор , Bengun.

Успях да изгледам част от 2ри сезон, преди да бъде изтрит от YouTube. Имаше и индивидуални игри за имунитет още в началото (т.е преди обединението).

# 208
Добър обзор , Bengun.

Успях да изгледам част от 2ри сезон, преди да бъде изтрит от YouTube. Имаше и индивидуални игри за имунитет още в началото (т.е преди обединението).
Ясно, мерси.
Значи от трети сезон е промяната индивидуалните игри за имунитет да са след обединението на племената.
@Shatzi, права си в твърдението си. Наистина нямам спомен от първите два сезона, много отдавна съм ги гледал.

# 209
  • София
Е, вярно ли са изтрили всичко от тубата?
Що за простотия?! И защо? 100% намеса на bTV съзирам. Ами да вземат тогава да качат всички сезони на някоя платформа тогава. Или на измисленото им Войо дето няма нищо.
Абе това никъде по света го няма ве! Възмутен съм направо. И bTV и Нова са за бой.
Не ме вълнуват права и пр. Аз съм фен, като вас. А тези предавания без нас феновете са за никъде.
Толкова ли не се разбраха и намериха начин да имаме всички ние достъп до всички Сървайвъри, всички Ферми, всички Игри на волята, двете Къртици, всички Биг брадъри и т.н. и т.н.
Кажи честно. Нямам думи за това изтриване на видеата. Стояха си с години, на кого пречат? И сега толкова велики моменти и мигове ще останат завинаги в кошчето за боклук ли?

Общи условия

Активация на акаунт