🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 593
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Той не спря да се предава, все казваше, че ще загубят или се отказва.

# 601
Пейо май искаше да си ходи.
Ще ми е интересно да се изправят Ивана срещу Ивайло.

# 602
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей такива, които се отказват и заемат мястото на хора искащи да играят и са отпаднали, много ме дразнят🤬
Ми като не ставаш къде си тръгнал ?
Аз от толкова интриги се оплетох вече, то и имената им още не знам на повечето .

# 603
Пейко  прилича на Георги  Кехайов на моменти.

# 604
Ромът май му беше малко 😂

# 605
  • София
Маргарита направо му разказа кой е. Големият мъж. Като вземат да се обиждат на база "пол"...

# 606
Радвам се на Бонток. получава им се на 100 % във всяка игра. Другите хич ги няма, макар да има "свестни" измежду тях.
Пейо точно е "заел мястото на някого, който с кеф би играл".
А Ивана е типична мани.

# 607
  • София
Преиграват с това заемане на чуждо място. Както във всеки формат си има типажи, които се търсят и така се подбират хората. Очевидно им е паснал на типажа на простака, а той не е заел ничие място.

# 608
Пълен загубеняк. Жалко, че на кастингите не търсят истински фенове на предаването.

# 609
От продукцията ли ги карат да ходят с толкова изрязани дрехи?
Ясно, че е топло, но чак пък толкова.
И не съм консервативна, просто се чудя кое налага този стайлинг

# 610
Хубав епизод гледахме като цяло. Най-добрия до момента според мен.

# 611
Пейо е простоват, но е честен човек ми се струва. В случая той е отвратен от племето си. Чувства се огорчен, предаден..всичко. Просто егото му е засегнато и оттам и желанието да играе там. Наясно е, че после все той ще е номиниран , а иначе ще се напряга да им печели битките. Всъщност това му е отмъщението. Един вид, връщам ви го тъпкано. Наясно е със силата в племето и ги е видял добре какво могат. Ако не бяха махнали Ивана щяха съвсем да потънат на играта със сандъците. Изобщо...Пейо му мина тръпката за битка с тези хора, не ги вижда в отбор, отвратен е от тях. Нито признателност от Мила, че само той и помогна , а другите гледаха безучастно, нито това че се раздаде под водата и най-добре се представи, нито че на рождения си ден го предадоха и това му беше подаръка. Нито е най-слаб, нито е най-глупав, нито най-безполезен в племето си. Май и аз щях така да постъпя, а също съм лъвче))

# 612
  • София
Не знаех, че bTV качват епизодите си толкова бързо, трети епизод вече е достъпен в bTV Plus. Open Mouth

# 613
Пейо не искаше да стои сам на острова.Съчувствам на Ивана, ще стои сама и никаква информация как се развива играта. Този остров на отшелника е излишен, няма съспенс, скука.

# 614
  • София
До някъде го разбирам Пейо,  че отказа да реди кубчета. Тази елементарна игричка  я бяха измислили заради Ивана. Да блесне с нещо горкичката. "Голяма"победа, спор няма! Пълна смешница! Онази  Маргарита още повече ми е анти!

Общи условия

Активация на акаунт