🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 603
  • 806
  •   1
Отговори
# 615
Пейо отпадна безславно. Маргарита добре му каза някои неща, въпреки че не ми е симпатична. А той пък за десерт реши да подпише и на Драго билета за изгонване. Гледам жените на Инфугао коалиция ще правят. Ама Ивайло може да им резне главата с идола, ако и мъжете се обединят.

# 616
Залагам, че утре играта за имунитет няма да е силова. Ще дадат шанс на зелените, пък да видим.
Пейо няма да го коментирам - за излезлите или добро или нищо. Подозирам, че в обединеното племе ще има два добре оформени женски лагера, от много умни момичета. И по някой присламчил се младеж.
Ако загубят зелените на острова ще отиде Драго.

# 617
Охх, аз забравих, че и при победа си остава отшелник. Ми..не знам, той можеше да си направи там мястото приятно, но чак да бие всички дошли ...Пък и видя играта, то недостойно някак (така си мисля) , но най-много се срути психически, когато видя зрителите. Е там направо да го гледа една от тези дето го изгониха му дойде много. Много неща му се натрупаха, а той е първосигнален. Самата Ивана не ми е интересна и дори ми е неприятна. Но ще е до другия отшелник , ако е жена може и да има шанс, ама има ли плуване не я виждам. Ако е мъж си е заминала веднага. Просто..не е интересно така. Зелените са вече доста слаби, не ги виждам да спечелят битка. Жените им не стават просто, а мъжете ...там вече има конфликт и изобщо..пречупи им се играта , оттам и зрителите губим.

# 618
Пейо е простоват, но е честен човек ми се струва. В случая той е отвратен от племето си. Чувства се огорчен, предаден..всичко. Просто егото му е засегнато и оттам и желанието да играе там. Наясно е, че после все той ще е номиниран , а иначе ще се напряга да им печели битките. Всъщност това му е отмъщението. Един вид, връщам ви го тъпкано. Наясно е със силата в племето и ги е видял добре какво могат. Ако не бяха махнали Ивана щяха съвсем да потънат на играта със сандъците. Изобщо...Пейо му мина тръпката за битка с тези хора, не ги вижда в отбор, отвратен е от тях. Нито признателност от Мила, че само той и помогна , а другите гледаха безучастно, нито това че се раздаде под водата и най-добре се представи, нито че на рождения си ден го предадоха и това му беше подаръка. Нито е най-слаб, нито е най-глупав, нито най-безполезен в племето си. Май и аз щях така да постъпя, а също съм лъвче))
Като е огорчен и не му се играе със старото племе да се беше борил за да стигне до обединението и там да се съюзи с другото племе ала Занев. Занев го изритаха, той се пребори и се върна, съюзи се с Ваня и двамата заедно бяха във финалната тройка. Точно затова се дразня, че канят хора без хъс и мисъл за победа.

# 619
Големият мъж Пейо видя, че няма да се справи с пъзела и реши да го играе, че сам се отказва, че да не се излага. Прозрачен ход, много прозрачен. После естествено ще обяснява в Бг на маса как той с тия хора от племето си е нямало как да живее и играе и затова сам се е отказал. Да повторя Бенгън - лузър!
Вчера и днес виждам как в негова защита се обяснява, че единствен помогнал на Мила. Мила беше заобиколена от лекари, когато той отиде (преди това си говореха и сечаха някакви клони май и Ганка мисля дойде и им каза, че на Мила ѝ е лошо). Като отиде един лекар каза “Подпирай я тук” и той я хвана. Наоколо имаше други хора, но и аз на тяхно място не бих се месила, ако има лекари без те изрично да поискат някаква помощ. Та какво точно ѝ помогна Пейо на Мила, ако може някой да обясни?
Ивана не ме кефи също, но поне от нейната уста думи като миндил и това, което миската-менте повтаряше днес и което не искам да пиша във форума не съм чула.
Надявам се Мис Мръсна Уста да последва Пейо.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 23:24 от Морско_момиче

# 620
Пейо е простоват човек тип бабаит. Много му знае устана, ама иначе - нула. Айде, да си ходи, че дразни от ден 1.
Тази Ивана също ми е противна.

# 621
Не, че нещо ама игри на волята щяха да са превъртяли една тема вече. Що така, не мога да си го обясня.

Иначе не харесвам това усложняване на играта с идоли, арбитри и какво ли още не. Увеличава се ролята на късмета така...

Личен имунитет има ли този сезон ?

# 622
Не, че нещо ама игри на волята щяха да са превъртяли една тема вече. Що така, не мога да си го обясня.

Иначе не харесвам това усложняване на играта с идоли, арбитри и какво ли още не. Увеличава се ролята на късмета така...

Личен имунитет има ли този сезон ?

Трябва да има, но след обединението.

Мила за момента дава всичко от себе си в игрите, радва ме играта и. Пейо бързо се предаде, не му издържа психиката. От Ифугао: Мила, Драго и Милен все още ми са фаворити. От другото племе двамата Ивановци показват силна игра и Кари, също и Маргарита ми е като валяк. Дано има и логическа игра, че на физика хич ги няма. Ако изгонят Ифугао, някой от Драго или Милен, могат вече да не играят, нямат шанс.

# 623

Винаги е било така. Темите на Сървайвър не са най-оборотните. Нямам представа защо, ама и не ме интересува.

# 624
Пейо ме кефеше в първия епизод. Мислех, че ще стигне доста напред. Днес се разочаровах. Като не му харесва неговото племе, му се предостави възможност да остане в играта и да е сам. Но той се предаде. Сгреши като не опита да играе. Да, играта беше малко женски тип, но това не го оправдава.
Ивана изобщо не ми харесва. Не знам как се зарадва на тази подарена победа.
Драго как леко подпали фитила и после гледа сеира. Джулиана трябва да внимава с невъздържаността си, продължава да прави лошо впечатление
Браво на Йо ли беше или Бо, която направи разбор на Ифугао. Продължавам да ги следя с интерес.
Продължавам да симпатизирам на Иван докторът , много спортсменско поведение днес.
Сезонът ми е интересен, харесва ми, че се развива динамично и че показват и социална игра.

# 625
Понякога се плаша от коментарите в темите за Игри на волята.

# 626
  • София

Survivor - епизод 3 (23.02.2022)

# 627
  • София
Но той се предаде. Сгреши като не опита да играе. Да, играта беше малко женски тип, но това не го оправдава.

Не,не женски тип. Игра за 5 годишни в детската градина. И,той не се предаде. Просто отказа да участва в този цирк заедно с циркаджийката Ивана.

# 628
Ох, много тегаво ми беше да гледам скандала тази вечер, дано да няма такива изцепки повече, но докато миската-менте не отплува от острова, вероятно ще се повтарят такива сцени. Драго пална фитила и се изсули в публиката да гледа сеир.

Играта за награда беше класическа за Сървайвър, макар игри с брутални физически сблъсъци да не ми се нравят особено. Много коректна игра и от двата отбора, браво.

Пейо сам се би, абсолютно не очаквах от него така да се предаде.
Карамазов с две изречения каза това, което всеки един участник, че и доста зрители трябва да чуят и добре да запомнят: надхитри, надиграй, надживей. Ако трябва, да го потварят всяка вечер, докато най-сетне всички честни, искрени и достойни схванат, че Сървайвър не е пионерски лагер за бързи, смели сръчни.
Маргарита също добре се включи, на негово място наистина можеше да е някой друг, който да играе с кеф.

И макар че му се ядосах на Пейо за пълната капитулация, все пак ми дожаля донякъде за него. Никога не е приятно да осъзнаеш, че са те надиграли.

Дописвам се, впечатли ме разборът на червеното трио, от две думи разгадаха какво се случва в племето на противника. Доста стратегически момент беше това със съгласието, и двете момичета без да се усетят, си разкриха коалициите.
Чакам да видя арбитрите в действие, но този момент нещо май не ми допада.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 23:29 от Дидичка

# 629
Но той се предаде. Сгреши като не опита да играе. Да, играта беше малко женски тип, но това не го оправдава.

Не,не женски тип. Игра за 5 годишни в детската градина. И,той не се предаде. Просто отказа да участва в този цирк заедно с циркаджийката Ивана.
Това е част от предизвикателството, част от играта - да надиграеш себе си, да се надскочиш, да си преглътнеш егото.
Яд ме е, че отпадна. Пред Ивана, предпочитах да гледам Пейо.

Общи условия

Активация на акаунт