🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 346
  • 806
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз на прима виста съм за Денис, Ивайло и Иван (пъмп енд рън) от мъжете и Мила (знам, знам, но от много време я следвам и някак си я чувствам много позната), Ганка и Карин.
Но общо взето почти всички харесвам с редки изключения.

Мила и Ганка са гъсти, може би са се сприятели във Филипините.

Александра на няколко места на които е публикувала свои неща във фейса има лайкове от Гуспата, т.е. явно се познават (може би, не е 100% сигурно).

Мила е ясна на всички, гаджето на Сами. Но нищо чудно да стане по-известна от него ако се представи добре и стигне далеч. Между другото Мила е била първа резерва за сезон 5, който беше спечелен от Ваня. А тогава не е имала никакви връзки. Така че не бива да бързаме да я обвиняваме, че са я взели само заради Сами.

Карин е известна сред тези среди. Момичето е атлет, има си ютюб канал. Също отдавна я следвам и я харесвам. Тя е много различна като цяло от повечето жени. Обича да говори на доста сериозни теми, нищо общо с масата млади момичета в такъв тип предавания.

Маргарита е сестрата на Мартина от Фермата 7

Ванко 'пъмп енд рън' е доста известен фитнес инструктор. Иван и Андрей ходят при него, но и още доста други звезди, което означава, че си разбира от работата.

Зоран е ясен също. Можеше да минат и без него, вече става малко прекалено.

Имаме бивш вратар, съдийка, доброволец, активистка, доктор, па макар и пластичен хирург и т.н. Общо взето почти всичко е покрито.

Това момче Георги Петков ми е симпатичен също. Но само на него не мога да намеря инстаграма. Май няма нито инстаграм, нито фейсбук. Но пък открих майка му. Жената е толкова горда и развълнувана заради сина си, че са го взели и сега се хвали, чак драго ми стана. Майката на този Георги е известна докторка от старата школа.

Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 01:01 от Diavolo

# 16
  • Sunshine state
А, не всичко е покрито - някой отбеляза в тема за друго предаване, че напоследък отсъстват хора с обикновени професии като касиер, водопроводчик, магазинер и тн. Преобладават инфлуенсъри, модели, мениджъри и спортисти. 🤣

# 17
  • София
Да, така е, уви. Такива са тенденциите явно в риалитата.
Иначе и аз искам напълно непознати хора, за да има изненади, тъй като няма да имаме никаква представа какво да очакваме.
То пак има, но бройката им е малка и леко се губят сред останалите.

# 18
  • София
И за мен Зоран е излишен. Мила и аз я следя отдавна.  Обеците много я загрозяват. Има дълъг нос и така става още по. Преди може би две години беше пуснала сторита без, много по-меки ѝ изглеждаха чертите. Също ѝ веждите, а уж, това работи. Понякога ги прави огромни и много черни, а все пак е с руса коса. Имам чувството, че прекалява, за да е различна. Според мен тя има място в предаването.

# 19
Нямам търпение! Жалко, че БТВ не могат да се лишат от турските сериали и ще е чак от 21.
          По добре беше да го дават от понеделник до петък. За сметка на този кифленски ,,Ерген. Ама не !

# 20
Записвам се и аз.Ще следя с огромен интерес предаването.Този пролетен сезон на БТВ ще счупи рекордите по гледаемост /"Ергенът "вече го направи Joy /

# 21
Благодаря за новата тема!
Видях участниците и нямам кой знае какви впечатления. Надявам се да се получи силен и интригуващ сезон!

# 22
  • София
Благодаря за темата!
Много ми се гледа, от участниците не знам какво да очаквам. Тази Мила не ми е симпатична от изявите ѝ до момента. Карин съм я гледала само в "Черешката" и ми се стори много симпатична и добричка. Зоран няма място в предаването, е, може и да покаже някакви супер умения. Ще ги видим довечера.

# 23
  • Вестерос
Мерси за темата, чакам с нетърпение

# 24
  • София
Мнение за участниците ще си създам, като ги видя в действие.
Засега единственото, което не ми харесва е включването на Джаферович.

# 25
Засега единственото, което не ми харесва е включването на Джаферович.
Ти се моли и жена му да не включат...
Дяволо, благодаря за темата! На мен този Сървайвър ще ми е сефте, надявам се да не ме разочарова като Фермата, която отказах по едно време.

# 26
А, не всичко е покрито - някой отбеляза в тема за друго предаване, че напоследък отсъстват хора с обикновени професии като касиер, водопроводчик, магазинер и тн. Преобладават инфлуенсъри, модели, мениджъри и спортисти. 🤣
Много жалко. Критериите им за "интересни типажи" са доста странни. В първите издания на кастинги се явяваха и хора с доста интересни биографии. Предполагам вече едва ли се натискат да участват.

# 27
Благодаря за темата.
По-малко от 12 часа до ефир, не остана Simple Smile
За участниците ще напиша след като ги гледам на терен в играта поне седмица. На първо четене само това - Мила и Иван (Георгиев) ги следвам в ИГ повече от година и може да се каже, че са ми симпатични.

# 28
И аз тук. Благодаря за темата,Двволо.Много харесвам Карин, прекрасна дама със супер физическа подготовка и доста интелигентна, Иван също ми е приятен. Хайде,да видим!Очаквам с нетърпение да започне довечера.

# 29
  • Berlin
На първо четене не мога да харесам някой конкретно, но за мен всички за абсолютно непознати. Е, май само Ванко pump, понеже съм го засичала в тагове в Инстаграм. 🤔Май и аз повече ще чета. БТВ защо не си направят да се гледат записи на предаванията онлайн, да вземат пример от Нова.

Общи условия

Активация на акаунт