🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 675
  • 806
  •   1
Отговори
# 135
Идеално ми е така бързо, няма нужда от визитки.

# 136
Здравейтеееее. И Пейо и Ивана не ми харесват. А и самото им племе /не запомних името/някак си вместо да се вземат в ръце да направят така че да имат победа, още не видяли се започнаха със скандали и сплетни

# 137
Здравейте, само на мен ли ми се струва, че в първи епизод всичко се случва много бързо. Претупаха визитките на участниците и ми изглежда, че все едно ни спестиха изграждането на отношенията.

това е сървайвър, а не побългарената колумбийска гавра Desafio (игри на волята) и се развива по този начин

самият франчайз не позволява своеволия. За това е най-доброто реалити правено някога

# 138
Много им потръгна на Бонток. Подозирам, че скоро ще се обърнат нещата, но там интригите няма да са така елементарни. Има доста по-интелигентни и прикрити играчи събрани и ще има доста стратегии и подмолни игри.
Ивана бързо падна жертва. Ивайло изглежда лесно го манипулират или просто му е удобно да е фурнаджийска лопата.

# 139
Здравейте, само на мен ли ми се струва, че в първи епизод всичко се случва много бързо. Претупаха визитките на участниците и ми изглежда, че все едно ни спестиха изграждането на отношенията.

Според мен много добре наблягат на взаимоотношенията.Монтажа е направен точно в тая насока.И на лодката,а после и в лагера.Винаги съм твърдял,че социалната част на играта е по-важната от физическата Simple Smile

# 140
Ясно се видя, че Ифугао  не са по-слаби физически от Бонток . Липсва им силен лидер и добро разпределение по постове.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 23:07 от Bengun

# 141
  • Другата България
Пейо за Ивана:
"Парцалюнгер". Joy
Припад! Joy
От двамата естествено съм фен на първия. Ивана за момента ми е най-анти участник. Да не  говорим, че не може да плува и провали племето при първото плуване.
Тя ще е първата на острова, но не на изкушението.

# 142
Много хубаво, че бързо минават и визитки и игри.
А не да ни занимават с ненужни неща.

# 143
Голяма разлика от предишния сезон, бих казал огромна… Сякаш гледам американски сезон с български участници!

# 144
Ивана май си заминава. Неприятна ми е.
Пейо ме кефи. 😀 Интересно ми е как ще се развие нататък като играч.

# 145
Футболиста е неграмотен, не знае как се пише Пейо.

# 146
Наистина ли футболистчето написа ПеЬО?

# 147
Ивайло как написа името на Пейо. Май беше написал Пеьо

# 148
  • София
Футболистчето хем тъпо парче, хем неграмотно! ПеЬо!

# 149
Ивана май си заминава. Неприятна ми е.
Пейо ме кефи. 😀 Интересно ми е как ще се развие нататък като играч.

+1

Много е смешно това футболистче.

И Мила не ми харесва. Хич не е хубава, какво и харесва Сами..Пък и ревла.

Общи условия

Активация на акаунт