🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 596
  • 806
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
Само интриги в първия епизод. Трупешката скочиха в скандалите и омразата. Никакво състезание нямаше. Надпреварваха се кой кого да мрази повече.
Добре че имам на кого да стискам палци!

# 211
  • Sofia
Накрая да се запиша и аз в новата тема.
Дяволче,благодаря! Hug

Доста добър и динамичен първи епизод.
Единственото,което не харесвам аз е разните му острови и втори шансове.Предпочитам да няма.
Само от първи впечатления още нямам фаворити.Но определено /освен Ивана/,по някаква необяснима причина,не харесах Карин.

Мислиш ли, че Сашка знае коя е Парвати?
Дано....

И лошото е,че не е само тя...Satisfied

Скрит текст:
Здравейте, само на мен ли ми се струва, че в първи епизод всичко се случва много бързо. Претупаха визитките на участниците и ми изглежда, че все едно ни спестиха изграждането на отношенията.

По-добре, че нямаше някакви "гранде" визитки, но и аз останах с усещането, че изпускам нещо от развитието на взаимоотношенията... Явно е, че те не се опознават сега тепърва. И по изказвания, и по отношение си личи, че тези хора се познават вече сравнително добре. От кастинг, от пътуване, от престой в някаква база, където изчакват финални подготовки... Не са се постарали да им ограничат контактите.
Скрит текст:
Не мога да коментирам още участниците, защото е много рано да се прецени кой какъв играч ще е, обаче племената не тръгват на добре засега - дано се промени това. Това си е чист късмет как ще се развие подбора и колко точно ще си паснат. Ифуаго няма да са първото племе, където се вижда, че са добри индивидуални играчи, но изобщо не им се получава общата игра, въпреки напъните. Дано не изпаднат в дупка, да се отчаят и да гледаме само как се свличат надолу, затото това за мен е най-скучното възможно развитие.

Идолът в пликче беше безценен момент... да се не омокри случайно. Smile
И на мен това ми направи впечатление.
Даже се зачудих кога успяха да почернеят толкова.Не е от плаж,защото на повечето тенът им беше на потник. newsm78

# 212
  • София
Ганка е споделила следното за своето усещане за Сървайвър:
Скрит текст:
Всички, които ме познават, знаят, че обичам редовно да се предизвиквам. Обичам да се състезавам, най-вече със себе си. Обичам емоцията и удовлетворението, което ми носи всяко едно както личностно, така и професионално предизвикателство. Не обичам да се взимам насериозно, но обичам да взимам живота и времето, което имаме тук и сега насериозно. Да се наслаждавам на всяка една минута, споделена със семейството, с приятели, с проекти и със себе си. Днес започна и моето приключение в #Survivor #СкритиятИдол. Надявам се да успеете да се запознаете с Ганка такава каквато е, а именно истинска, хаотично подредена, вдъхновена, динамична и приятно наивна. Не мога да опиша емоцията (аз генерално съм свикнала като софтуерен инженер да пиша код 😂, но това е друга тема), която изпитвам, мога само да ви обещая, че ще споделям тук всеки един от онези моменти, които са ме накарали да настръхна и да си кажа: “Можеш, момиче!” И съм успяла.

Същото и от Карин
Скрит текст:
Да участваш в Survivor значи да скочиш много надълбоко… Не само във физически предизвикателства, но и в социална игра. Гледала съм риалитито няколко пъти, но чак след като станах част от него мога смело да кажа, че колкото и да си силен, и издръжлив, физическите качества са нищо пред способността да се разбираш с хора, да играеш в екип, да комуникираш и да мислиш стратегически.

Тази игра ме научи на адски много. Видях себе си в съвсем различна светлина. Пораснах. Ако не за друго, си струва да влезнеш в Survivor само, за да разбереш повече за себе си. Да разбереш на какво си способен, когато си на ръба на силите си, когато гладът те тормози и спиш под дъжда, а близките ти са на хиляди километри. Когато си заобиколен от непознати, които гонят своя собствен интерес.

Всеки един от нас взе много, само с участието си в това велико риалити. Знам, че гледайки отстрани ще формирате собствено мнение, че ще съдите или подкрепяте… но не забравяйте, че нещата тук и там са безкрайно различни и че всеки един от нас е изхождал от ситуацията, в която се е намирал и освен с всички останали, се е борил със себе си.

Благодаря на всички, с които тази игра ме срещна! Благодаря и на продукцията! За мен е щастие, че бях част от нещо толкова мащабно и истинско ♥️

Старите сървайвъри + Неделчо са се събрали заедно да гледат дългоочакваната премиера на новия сезон.
Много хора е имало, видях поне над 30 човека най-малко. Мернах Марчо, Нели, Явор, Силвия Димитрова, Туджаров, Ваня, Жени, Дамяна и т.н.

# 213
Е, вярно ли са изтрили всичко от тубата?
Що за простотия?! И защо? 100% намеса на bTV съзирам. Ами да вземат тогава да качат всички сезони на някоя платформа тогава. Или на измисленото им Войо дето няма нищо.
Абе това никъде по света го няма ве! Възмутен съм направо. И bTV и Нова са за бой.
Не ме вълнуват права и пр. Аз съм фен, като вас. А тези предавания без нас феновете са за никъде.
Толкова ли не се разбраха и намериха начин да имаме всички ние достъп до всички Сървайвъри, всички Ферми, всички Игри на волята, двете Къртици, всички Биг брадъри и т.н. и т.н.
Кажи честно. Нямам думи за това изтриване на видеата. Стояха си с години, на кого пречат? И сега толкова велики моменти и мигове ще останат завинаги в кошчето за боклук ли?
Не знам защо са изтрили "пиратски" качените епизоди, но Иван (на Андрей) каза, че във Войо имат право да качват "Фермата" до 3 сезона назад - така например като започна седми сезон, четвърти изчезна. Предполагам, че е нещо свързано с лицензи или авторски права. Вероятно със "Сървайвър" е същото и сигурно правото им е за няколко години, а тъй като минаха доста от последния "Сървайвър", не могат да ги качат.
Нова са още по-зле - качват си в Плей епизодите, но след 20-тина дни ги трият и могат да се гледат само във vbox, който е безумен и не става за binge watching, защото не пуска епизодите подред, а и ги качват на 10-15 минутни клипчета. Не ме питайте как съм гледала първите епизоди на "Игри на волята" Grinning

В този ред на мисли, все по пиратските сайтове, че и vbox, трябва да има предните сървайвърски сезони.

# 214
  • София
Да, знам за това с Фермата. Така е, въпрос на авторски права. Явно не ги купуват за вечни времена, защото ще им излезе по-скъпо или просто и да искат не могат. Това специално не са ни го разяснявали. Но нас като фенове това какво ни касае? Ок, разбирам, ама за нас е гадното. Искаш да видиш нещо старо и култово и няма къде и как. Убеден съм, че само при нас е така. Толкова не можаха да измислят нещо. А тези изтрити видеа пак ще се появят. Докладвано е на Ютюб и са ги махнали. Предполагам, че след като приключи сезон 6 пак ще се появят някъде (надявам се).

Иначе от епизод 1 ми харесаха: Драгомир, Денис, Карин, Ганка, Ванко и Маргарита. Особено Драго засега е приятната изненада като поведение.
А Маргарита е много по-различна от Мартина. Марта не говореше много, не беше толкова активна, докато Марга е много контактен и лъчезарен човек. Доста различни характери са двете сестри. Не искам да кажа нещо лошо за Мартина, просто ми прави впечатление сериозна разлика в поведението на двете.

Карин се пробва да играе играта. Засега единствена. Направи ми впечатление как лавира и в двата лагера (макар че за лагери при червените е още рано струва ми се), как е много близка с Александра (уж), но веднага и разкри тайната пред Йо и Бо. А пък най-слабите физически в Бонток логично се обединиха, друг избор нямат. Визирам, Йо и Бо + Жоро. И сега тримцата се чудят дали Карин е с тях или не.

# 215
  • София
Преди да прочета всичко дотук и да се включа с по-обстоен коментар, идвам да отбележа любимия си момент от първи епизод, а именно изписването на съществителното собствено име "Пейо" / "Пеьо". Yellow Heart

# 216
  • София

Survivor - епизод 1 (21.02.2022)

# 217
Mari_Mar, страхотна си! Hug  Не знам какво щяхме да правим без теб! Flowers Hibiscus
Изчетох всичко и нямам търпение да изгледам началото.
Дяволче, удоволствие е да се четат темите ти! Flowers Hibiscus

# 218
Ех! Най-накрая Сървайвър се завърна! Не мога да не съм щастлива - каквото и да ни предложат участниците /и режисьорите/ оттук насетне!
Сред участниците има няколко бисера - ще ги наблюдавам.

Трябваше да покажат първата нощ в племената. Някак не мога да намеря обяснение защо не го направиха.

Да ви попитам знаете ли къде Неделчо и Туджаров ще коментират играта?

И накрая специален поздрав за всички участници с песента:
"...съм много хубав да
съм страшно хубав йе
съм тъй прекрасен
съм тъй красив
съм най приятен
съм уникатен
от ден на ден съм по-съвършен!"

https://www.youtube.com/watch?v=56LjFMfzAFk

# 219
  • София
А защо Неделчо и Туджаров ще коментират играта? Те какво общо имам с този сезон?
Много интриги се завъртяха и то прекалено бързо. Ще се изпокарат съвсем до края.
Ох, такова удоволствие ми беше да гледам и слушам Карамазов снощи. Страхотен водещ. Няма кряскане и начукване на канчето, както правят водещите в "Игри на волята". Страхотен е.

# 220
А защо Неделчо и Туджаров ще коментират играта? Те какво общо имам с този сезон?
На някакво лично пространство в мрежата ще коментират. Не по телевизията. Мернах го някъде като информация. Ще ми бъде интересно да ги гледам, защото те познават играта.

# 221
Много интриги се завъртяха и то прекалено бързо. Ще се изпокарат съвсем до края.
Ох, такова удоволствие ми беше да гледам и слушам Карамазов снощи. Страхотен водещ. Няма кряскане и начукване на канчето, както правят водещите в "Игри на волята". Страхотен е.
И на мен това ми направи впечатление. Заради дългото отсъствие на формата, постоянно в главата ми имаше паралел с Игри на волята. Карамазов е класа. Дори не виждам в ухото си да има слушалка и да му нареждат какво да говори.

# 222
Много ми хареса старта. Имам си вече набелязани фаворити, но все още не мога да им запомня имената. Пейо и Ивана не са сред тях. Много рано започнаха в това племе да се дракат и то главно, заради тези двамата. Радвам се, че Ивана отива на острова. Карамазов е страхотен водещ.

# 223
На мен пък коментаторът Карамазов не ми допадна-едно вяло,няма я тръпката ,няма го възвишението,с което се коментираше ИВ.Все едно си коментира някакво мото състезание в провинциален град.Никаква еуфория не видях.

# 224
  • София
Май само на мен не ми е харесало вчера, сякаш ми липсваше нещо. 🤔
А Владо Пенев е супер неподходящ глас за мен за това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт