🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 614
  • 806
  •   1
Отговори
# 270
Не съм ви чела, но и аз да си изкажа мнението и ще ви прочета, за да видя дали е масовото мнение 😁

Да започна с тези, които не ми харесват - Ивана и футболистчето Ивайло. Тя вече е с крак и половина навън, така че няма да се задълбочавам с нея, но футболистчето е тъпо отвсякъде. Още като казваха кратки думи за себе си, а той се описа като красив, точно като му даваха профила, в който приличаше на ръб си казах, че този е тъповат отвсякъде. В течение на предаването се убедих. Но ако трябва да съм честна нито пък харесах Пейо и Джулиана, които най-много говориха против тях, така че общо взето конфликт с четири основни човека един срещу друг, но всичките противни и неприятни. Не виждам тази Джулиана как реши, че е уместно да казва как хора я дразнили, дори още преди да са казали нещо. Доста е глупава, ако си мисли, че с пасивна агресия, в която си върти очите на всеки и им прави гримаси на неприязън ще сполучи.

Колкото до другото племе, доста симпатяги там, но според мен малко пресолиха манджата със стратегиите още от първия ден. То е ясно, че явно са градили някакви отношения помежду си още преди снимките да започнат, но все пак преди да говориш за съюзи може би е по-добре да видиш за някой друг ден как другите процедират в играта, какво е държанието им.

Ако трябва да кажа някой, който не ми харесва от това племе е режисьора и пълничкото момче. Македонецът, защото не ми хареса как с насмешка някак се отнесе към това, че другите логично търсиха имунитета, а и подигравателно говореше как жените вече си шушукали, а той много бързо искаше да бъде осведомен за всичко това, въпреки че се правеше, че е много над тези неща. А медицинската сестра не ми хареса, защото не ми допадат такива, които изтъкват колко са интелигентни, особено спрямо другите, а той сигурно три пъти го спомена. Ясно е, че той няма чисто физическите данни на другите мъже, в което няма нищо лошо, защото е хубаво да има разнообразни играчи, но няма нужда да се изтъква толкова много с предполагаема интелигентност. Това качество трябва да се демонстрира с действия и знания, а не да се изтъкваш.

# 271
  • Другата България
Ами то май само Ивайло търси този идол. Останалите много подценяват този толкова важен аспект от играта.
Ивайло е доста нахъсан, трудно ще го бутнат.
Защото само той беше разбрал, че идолът не е за цялото племе....
Което е потресаващо.
ПеЬо го виждам доста напред в играта.

# 272
Ето тук са всички участници заедно с визитките им, ако някой все още се интересува
https://survivor.btv.bg/uchastnici/

# 273
  • София
Мммм,какъв кеф!
Доволна от епизод първи.Брей какъв монтаж-докара динамиката на американския сървайвър.
Аз не мога да запомня имената още.Мисля,че черното племе вече го опознах,време е и другото племе да иде на съвет,че да ги огледам и тях.
Драго ми е драг Simple Smile Дано това,че афишираха приятелството си с ПеЬо ,не му изиграе лоша шега.Много устати са се събрали в това племе.
В другото -както бях харесала Кари,така ме разочарова.И не защото изпя за идола-много се набива на очи,надъхана една такава,дърпа салове,командори-мне,не е моето.Останалите там сами още малко в мъгла.

# 274
Първо разочарование… защо много красивата мулатка обеща, че няма да казва, и веднага изпорти след това… а точно си мислех колко е готина.

Това,че е готина не и пречи веднага да го разнесе.  По късно четвъртитата дама също се записа като каза за идола на македонеца.

Адмирации и на двете!

# 275
  • Другата България
Четвъртитата дама....Joy Joy Joy
Маргарита.
Кари играе според мен стратегически.
Но Маргото...засега го дава емоционално.
Отново според мен.

# 276
  • София
Страшно динамично начало, много ми хареса! Ей това са визитки - кратки и ясни, не да ни занимават с родата на всекиго до девето коляно, къде е ходил, какво си е помислил...
Вече имам и първите си неприятни участници - Ивайло и Ивана. Карин тъкмо ми хареса и взе, че сподели за идола. Наясно съм, че е стратегия, но принципите в мен се разбунтуваха. Джулиана също ми направи недобро впечатление с изказването си, че Ивана й е противна. Хубаво де, имаш право да се чувстваш така, но нужно ли е да изпадаш чак в такива детайли? Мила пък искрено ме учуди с плача си. Нали била фен на предаването, би трябвало да знае, че играта е основно социална и се крепи на коалиции.
Единствено не разбрах участниците откъде се познават вече? Дали на кастингите са имали възможност да се поопознаят или са били в хотел заедно известно време преди да започнат снимките? Защото определено не полагаха първи стъпки в отношенията си в първия епизод. Пейо каза, че харесвал Ивайло, че бил свястно момче и се ядосваше, че се бил хванал с Ивана. Някой друг пък спомена, че Ивана и Ивайло се целували по раменете, което предполага известно познанство и време, прекарано заедно.

Връщам се да ви чета, че снощи нямах възможност.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 14:33 от Reinа

# 277
Страхотен старт грабна ме.Червените са моите хора,от зелените само Милен ми допада.Ивана и Пейо не мога да ги гледам,страшно противни.Кари ме разочарова иска лесна победа,жалко.Да кажем е от младостта,иначе доста силна физически.Аз бих искала един Коуди или Ози,уви едва ли ще видим в бг формат такива обичани участници.Това с идола беше много лесно,с дни са го търсели и така балъшки да разберат всички.

По  нашите ширини Ози ще видим през крив макарон!   Simple Smile

# 278
  • София
Никаква стратегия не виждам аз в Кари.С физика иска да играе.Объркала е предаванията-това според мен.

# 279
Здравейте сродни души, тооооолкова обичам сървайвър. Mari Mar, благодаря ти за линковете мило момиче, ти и в други теми пускаш видео, което хората от чужбина могат да гледат. Според вашите коментари сякаш съм изпуснала епизод.

Кога започна? Има ли втори епизод?

# 280
Кога започна? Има ли втори епизод?
Започна вчера, тази вечер е втори епизод.
Снощната серия можеш да я гледаш през линка на Мари.

# 281
Само на мен ли Пейо ми напомня на Занев Satisfied

Напомня откъм постоянното дуднене, но Занев беше  голямо куче в игрите.
Биеше ги и на легане и на ставане. Smile

# 282
Между другото сестрата на Мартина от Фермата ми хареса. Неочаквано за мен, защото изобщо не понасях Мартина. Разбира се прекалено рано е да пиша дълги хвалебствени слова, но най-малкото нямаше същия злобен поглед като на сестра си и вероятно аз съм наивна, но ми се стори, че наистина се колебаеше да сподели на Зоран за имунитета, който Александра намери. Аз не обвинявам много нея, или Карин, че споделиха, защото самата Александра направи грешката да не си замълчи и подходи глуповато. Все пак я харесвам от първи впечатления. Харесвам и трите (сестрата, Александра и Карин), въпреки че Карин ми се струва прекалено пренавита. Хубаво е да си готов да играеш, но част от играта е да осъзнаеш, че не всичко може да премине през предварително изготвена стратегия.

# 283
Благодаря ти Bengun  изгледах епизода, но не бях сигурна дали не е излъчен в събота. Можех да проверя де. Нали съм си Бена веднага си харесах двойникът на Джорж Клуни 😀

За момичетата, за сега не мога да определя, почти всички ми харесват. Не им зная за сега имената, за това не споменавам имена. Добър каст според мен.

# 284
  • софия
Маргарита е сестрата на Мартина нали? Значи автоматично я слагам в колоната с нехаресваните Smile 100% ще върти същите номера като сестра си.

Общи условия

Активация на акаунт