🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 645
  • 806
  •   1
Отговори
# 630
Пред Ивана, предпочитах да гледам Пейо.
И аз бях на това мнение до тази вечер. Но определено предпочитам да гледам човек, който има желание да се бори. А от двойката Пейо-Ивана този човек се оказа Ивана.

# 631
Да бе да, Пейо кого заблуждава, той тръгна да играе и да реди кули, ама като видя, че не му се получава взе да го играе разочарован и отказал се...

# 632
Много грозен скандал тази вечер, дано няма още, че трудно се изтрайва.

Много ми хареса идеята за арбитрите, ще е интересно.

От Пейо чак такова нещо не очаквах, той си го каза де, искал да отиде там...ами отиде, на разходка. Хубаво, че си тръгва. Реално обаче не можахме да преценим дали е добра Ивана, ще се разбере в някоя от следващите игри.

# 633
  • София
Тази игра не беше толкова лесна. В ИВ сме виждали участници, които не могат да ги наредят. Те изглеждат визуално еднакви, но не са и не всеки има око за детайла. Ако се редят отстрани, е по-лесно.

# 634
Надявам се Мис Мръсна Уста да последва Пейо.
Дива простакеса! Не знам откъде го изнамериха това го**до. Направо ми идваше да и шибна един. Ивайло има железни нерви. Най-противната от двете племена, даже всъщност единствената противна ми е тя, други са ми неприятни просто.

Пейо отпадна безславно. Маргарита добре му каза някои неща, въпреки че не ми е симпатична. А той пък за десерт реши да подпише и на Драго билета за изгонване. Гледам жените на Инфугао коалиция ще правят. Ама Ивайло може да им резне главата с идола, ако и мъжете се обединят.
Принципно би могъл, но не ми се вярва, защото по всичко личи (включително от анализа, който направиха трите момичета от Бонток), че Драго ще е на пангара. Т. е. Ивайло трябва да изиграе идола в негова полза, а се съмнявам, че ще е склонен на такава жертва.

Играта между Пейо и Ивана беше стандартна между мъж и жена. Пъзелите не са женска стихия, има мъже които са много силни на тях.
Пейо още преди да тръгнат двамата каза, че ако той самия пожелае - ще бие. Веднага стана ясно какво има предвид - ако видя, че не мога да се справя, ще кажа, че просто не искам да победя и че сам се отказвам. Точно така и стана.

# 635
Отделно имаха шаблон,което е голям плюс.Според мен Пейо се беше наквасил и затова се отказа,не му беше по силите.Мъжът ми също си призна,че е прекалено пипкаво за него.Щял да ги кара и сменя едно по едно 😁

# 636
Не, че нещо ама игри на волята щяха да са превъртяли една тема вече. Що така, не мога да си го обясня.

Винаги е било така. Темите на Сървайвър не са най-оборотните. Нямам представа защо, ама и не ме интересува.
Нормално да е така. В ИВ всичко беше нагласено, всичко беше сценарий и зрителите беснеехме, че ни правят на балъци по толкова елементарен начин. Идвало ми е да напиша 10 коментара един след друг, потресена от поредната простотия. Простотията е най-великия катализатор за недоволство, а коментарите в огромната си част беше недоволство към продукцията или към недоразуменията избрани от тази продукция да участват в нея.
Ако мога да сравня двата формата единия е професионален бокс, а другото е кеч, ама от най-долнопробния.
ИВ хем е нискобюджетен, водещите дразнещи, крайно необективни, нагодени игри, бутане на нашите хора или на някакви отрепки, които сценаристите считат за атрактивни.В Сървайвър всичко се случва спонтанно и по правилата на играта.
Ако двата формата се излъчваха едновременно за ИВ нямаше да има нито един коментар, защото никой нямаше да си го причини да го гледа.

# 637
  • Варна
Сам се наигра Пейо. Усети, че няма да му стигне капацитета да се добере до обединеното племе и се предаде.
Добре, че не ми е любим участник, иначе щеше да ме е яд...
Ивана доста противно поведение има... и ... май е вече на възраст когато трябва да се усети да спре да носи скъсени топове. Изглежда ми суетна жена.
Ивайло не ми хареса как участва в битката. На два пъти поне забелязах как хващаше противника си за врата.. Това в нито един спорт не е разрешено, може да го задуши така. Иначе с много хъс игра, за това браво!
Джулиана ме втрещи... дори Пейо не стигна такива висоти във вулгарните обиди. Ивайло обаче не се поддаде на провокацията, впечатлих се.

# 638
На мен ли ми се струва или от продукцията са решили да поприключват  Ифогао.Според мен ще изчакат тия да загубят още една две игри като им дават по силови игри-тези ще паднат  и ще разбъркат племената.И в двете племена има тактики и коалиции и двете племена мисля за сливане,но според мен е възможно да им объркат плановете.Единия вариант е да ги пренаредят като в минали сезони.Да се избират по между си.А другия вариант е да пратят двама-трима от едното племе в другото.Щом и двете племена са наясно с коалициите си е възможно по слабото племе да привлече отделни играчи от различни коалиции и да разстрои по този начин по силното племе.Това според мен ще е интересен обрат.Защото с тия скрити идоли и там представители на племените съвети ще мине веднъж и няма да е кой знае колко интересно.
Това вече ще е в духа на сървайвър да им направят едно пренареждане,ако не го направят за мен ще си остане слаб сезона по няколко причини.
1.За сега нищо не остава скрито-знаят за острова на изкуплението,вече знаят и кой е победил в първия дуел.Знаят за скрития идол,е малко са глупавички повечето да навържат там нещата,знаят си коалициите,интеигите им са доста плоски на всичкото отгоре.
2.Доста явната липса на характери.Не показват нищо от бита им,от същността на тия хора-какви са за какво се борят,какво искат от тоя живот,какво търсят на това място.Плоски,безинтересни,абсолютно непознати.Нищо не научихме за тях освен някакви голи безинтересни стратегии.
3.За заплитане  на интриги-6 точки за оцеляване- 0 че даже и -1.Ганка ме впечатли на срещата как беше облечена.Еми този човек прилича ли ви на оцеляващ.Не ми изглежда да са окъсани да гладуват даже,условията не са им тежки.На едното племе и рибар им пратиха да им покаже как да ловят риба,ами при следваща игра пратете им и шеф Ангелов да им я сготви…егати и оцеляването.Това си е почивка със спане на плажа и някоя и друга игра за разнообразие.Истината е че те не се борят за оцеляването си затова и не са хич сплотени,не показват сила на духа.Жажда за живот и оцеляване.И понеже не са им толкова тежки условията по цял ден въртят интриги…ми то всъщност какво да правят друго….

# 639
Според мен игрите са предварително планувани и от екипа не са очаквали зелените да са толкова зле 😂.Не помня кой американски сезон беше цялото племе изгониха,остана само един човек от него и при сливането го разкараха веднага.Доста скучен сезон си беше.Така като е тръгнало Ганка да не остане сама накрая 😂.Интересен ми е сандъка/ковчежето какво ще има.Мале три епизода на седмица и не ми стига,едно време как се радвах на веднъж в седмицата на американския 😁

# 640
  • Sofia
Не, че нещо ама игри на волята щяха да са превъртяли една тема вече. Що така, не мога да си го обясня.

Малко тъпо обяснение, но възможно ли е причината да е, че цялостно "Нова" е доста по-гледана телевизия от "bTV"? Не гледаме много предавания у дома, но винаги телевизорът е пуснат именно на "Нова" – не знам защо, навик. "bTV" следим за пръв път от поне 5 г. насам. Flushed

# 641
Яд ме е за Пейо. Женска игра и тая лелка - кифла с прашките.., затова спечели.

Браво за стратегиите на женското трио от червените.

# 642
  • Sunshine state
Много глупаво се даде Пейо, яд ме е, че така й даде играта. 🙄 Маргарита е като мъж. Ивайло и мен ме дразни, но Джулияна изплиска легена.

# 643
Много глупаво се даде Пейо, яд ме е, че така й даде играта. 🙄 Маргарита е като мъж. Ивайло и мен ме дразни, но Джулияна изплиска легена.
Да, защо се отказа Пейо. Дори не направи опит, не знам преди да започне играта беше настроен по друг начин. Онази Ивана е много противна, да не говорим за Ивайло.

# 644
  • Sunshine state
Разочароваща "игра". Много глупаво напускане.

Общи условия

Активация на акаунт