🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 499
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Едно е да си фен на Сървайвър, друго е да си фен на Бг Сървайвър.
Играта е стратегическа, а нашата- сеир, защото в Бг продължава да се повтаря, че това продава.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 15:40 от Иля

# 706
Да, форматът се гледа и от деца вероятно, но телевизията ли ви възпитава децата?! Ето възможност да кажете на детето си, че така е лошо да се постъпва (като казваш едно, а вършиш друго).
Освен това Карин каза в интервюто след като сподели, че Александра е намерила идола, че това е игра. Тя просто играе играта.
Дидичка, добра съпоставка с Ива Пранджева. Явно на атлетките в Бг Сървайвър им е писано да отнасят хейта. Така беше и със Светла Димитрова.

# 707
Тъкмо идвах да пиша за вратарите, ама сте ме изпреварили. Капитан или не - Йвайло не ми става по-симпатичен.
Абе тая Ивана гримирана ли е? Носят ли грим на островите? Не и помага… много зле изглежда.
Особено с тез храсти над очите.....Ако поостане месец,ще трябва с храсторез да си оформя веждите

# 708
  • София
Някой не писа ли,че Ивана е с перманентен грим?
Чудех се защо Пейо говори на меко, а той не бил родом от Троян.

П.С. В едни коментари прочетох, че бил от Грудово.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 16:38 от Cuckoo

# 709
За мен до момента Кари се справя добре, не се е набила в очите на племето си. За това, че разказа за идола на останалите - това е нейно решение. Александра не е сред близките до нея играчи. И според мен Александра е далеч от определението за добър играч, по-скоро бих я определил като посредствен. И ако трябва да дам прогноза имам усещането, че няма да успее да използва идола  и ще го пропилее. Струва ми се, че лесно могат да я манипулират да го използва, докато реалния вот ще е насочен или към Маргото или към Зоран. И мога да подозирам Кари/ЙоБо, че имат мисли в тази посока.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 16:13 от Bengun

# 710
  • Другата България
Пейо намерил идола, ама не го взел???
Това е вица на деня.
Някой повярва ли на тази смешка?

# 711
Пейо намерил идола, ама не го взел???
Това е вица на деня.
Някой повярва ли на тази смешка?
Да, Пейо. JoyJoyJoy

# 712
Само аз ли чух Карин да казва че им е споделила,защото са най слаби и лесно ще ги използва да стигне напред,а при нужда лесно ще ги отстрани самата тя?Още в първия епизод беше.Разочарова ме,защото търси лесна според нея победа.Но за мен си прави сметки без кръчмар.Въпреки физическата и сила и силната за момента коалиция,сървайвър не веднъж е преобръщал играта,разделял съюзници и според мен в един момент физиката няма да може да и помогне,нито лицемерните игрички.Дениз го забравям че е при зелените,за него нали споменаха че е гледал всички сезони и бил стратег.Не знам до колко скатаването му помога,за момента явно да.

# 713
  • Варна
Аз пък се чудя защо сте изненадани от поведението на Маргарита, като се има предвид чшя сестра е.
Харесвах Пейо.

# 714
Засега Карин (защо я наричате КаринА?) ми е безразлична. Нито я харесвам, нито не. Ок съм, че каза на хората от коалицията си. Това е игра и тя така е решила да изиграе този ход. Негативи или позитиви ще ѝ донесе той, предстои да видим.

Грам не вярвам, че Пейо е намерил идола и не го е взел. Тоя взе зрителите за ловната си дружинка, на която сигурно разправя врели-некипели за това какво и как е направил в играта.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 16:59 от Морско_момиче

# 715
Александра щеше сама да разкаже за идола, т.е. нямаше нужда от интригата, която завъртя Карин.

Пейо бил намерил идола, яко послъгване...Затвърждава ми мнението, че нещо не му е в ред главата и нагласата за живота по принцип.

# 716
  • Другата България
Аз вече писах за Кари.
Не я харесвам.
Дори не знам защо. Играе играта, или поне се опитва, съгласна съм и с Гарганела в предходен неин пост.
Но....просто някак не я харесвам. Хлъзгава е, много.
Точно както не харесвам Куку и Пипи.
Особено офталмоложката.

# 717
Да, форматът се гледа и от деца вероятно, но телевизията ли ви възпитава децата?! Ето възможност да кажете на детето си, че така е лошо да се постъпва (като казваш едно, а вършиш друго).
Освен това Карин каза в интервюто след като сподели, че Александра е намерила идола, че това е игра. Тя просто играе играта.
Дидичка, добра съпоставка с Ива Пранджева. Явно на атлетките в Бг Сървайвър им е писано да отнасят хейта. Така беше и със Светла Димитрова.
Това клише за възпитанието на децата, че се възпитават в семейството го очаквах, дори бях писала, но стана дълъг коментара и го изтрих. Никой не живее във вакуум, само в семейна среда. Много често авторитети извън семейството или училището имат по-силно влияние. Тази формати създават медийни герои и модели за подражание. Карин ми беше многго симпатична и си признавам ми бе фаворит на пръв прочит, но не мога да оправдая постъпката й. Караш някой да направи нещо и после го портиш, че го е направил и така  му резваш главата. Ми не ми е ок. Да това е игра, но от теб зависи как ще я играеш, като пич или като тарикат на дребно.
Не хейтвам девойчето, виждам ситуацията и я коментирам, а в тази ситуация тя не беше спортсмен. Ще поживеем ще видим как ще се държи занапред. Може да е случайност, а може под усмихнатата външност да се крие лисанка, ще има други ситуация ще се покаже какъв човек е.
Не помня как са се представили въпросните спортистки във формата и кой и защо ги е хейтил.
Но такова реалити показва всякакви недостатъци и слабости.Това важи, както за известните личности, така и за простосмъртните участници.За мен са просто хора, различни типажи и характери, които коментираме, не се влияя от тяхния статус.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 16:33 от романтик

# 718
Лещичка, и аз помня, че Карин каза нещо такова. Но всеки (или почти всеки е отишъл там за победа) и ако може, защо да не си избере по - слаби противници? А се вижда, че в момента Йо и Бо дори са от полза, защото разсъждават за играта. В Сървайвър не всичко е физическа сила.

За Денис това е най - добрата стратегия за момента. Малко тип Ваня Джаферович, който не харесвах, за разлика от него.

Да редактирам, че има коментар към предишен мой пост.
Клише е и, че форматът се гледа от деца и че създава модели на подражание. Децата не живеят в изолирана среда, но пък можем да обясним, че това е игра, в която всеки постъпва според своя мироглед, възпитание, характер.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 16:41 от Fortuna

# 719
  • Другата България
Скрит текст:
Това клише за възпитанието на децата, че се възпитават в семейството го очаквах, дори бях писала, но стана дълъг коментара и го изтрих. Никой не живее във вакуум, само в семейна среда. Много често авторитети извън семейството или училището имат по-силно влияние. Тази формати създават медийни герои и модели за подражание. Карин ми беше многго симпатична и си признавам ми бе фаворит на пръв прочит, но не мога да оправдая постъпката й.
Караш някой да направи нещо и после го портиш, че го е направил и така  му резваш главата. Ми не ми е ок. Да това е игра, но от теб зависи как ще я играеш, като пич или като тарикат на дребно.
Скрит текст:
Не хейтвам девойчето, виждам ситуацията и я коментирам, а в тази ситуация тя не беше спортсмен. Ще поживеем ще видим как ще се държи за напред. Може да е случайност, а може под усмихнатата външност да се крие лисанка, ще има други ситуация ще се покаже какъв човек е.
Не помня как са се представили въпросните спортистки във формата и кой и защо ги е хейтил.
Но такова реалити показва всякакви недостатъци и слабости.Това важи, както за известните личности, така и за простосмъртните участници.За мен са просто хора, различни типажи и характери, които коментираме, не се влияя от тяхния статус.
Точно така се играе точно тази игра. За което още тогава написах за постъпката ѝ "Евала". Защото явно тя за разлика от други е гледала, мисли, знае как. И това няма нищо общо с тарикатлък. Защото една от думите в мотото или слоганът на Сървайвър - както искаш го кажи, е именно НАДХИТРИ.
Явно малко хора го разбират това, смесват се представите с тези за друг тип формати, и затова така се получава.

Общи условия

Активация на акаунт