Суперхраните на Аквасорс - 6

• 52 673
  • 639
  •   1
Отговори
# 315
И все пак да кажа, внимавайте с АФА. Много рядко се случва, но не на всеки понасят.
В какво се състои тази непоносимост? Аз лично за момента ги понасям перфектно и по-важното е, че наистина почнаха да ми помагат за настроение, сън и енергия .
Писала съм по-нагоре. Обрив, стигнах чак до дерматолог. Спрях АФА и нещата се нормализираха. Тогава дерматологът ми обясни, че рядко, но АФА предизвиква такива реакция. И не, не е чистене, защото продължи дълго, започна дискомфорт и се стигна до неприятно зачервяване.
Да сега се сетих за поста ви. Явно наистина е рядко, защото почти не съм срещала подобни странични ефекти, а доста изчетох преди да ги започна.

# 316
  • София
Скрит текст:
И все пак да кажа, внимавайте с АФА. Много рядко се случва, но не на всеки понасят.
В какво се състои тази непоносимост? Аз лично за момента ги понасям перфектно и по-важното е, че наистина почнаха да ми помагат за настроение, сън и енергия .
Писала съм по-нагоре. Обрив, стигнах чак до дерматолог. Спрях АФА и нещата се нормализираха. Тогава дерматологът ми обясни, че рядко, но АФА предизвиква такива реакция. И не, не е чистене, защото продължи дълго, започна дискомфорт и се стигна до неприятно зачервяване.
Да сега се сетих за поста ви. Явно наистина е рядко, защото почти не съм срещала подобни странични ефекти, а доста изчетох преди да ги започна.
Да, просто да се знае, че се случва понякога.

# 317
Здравейте, имам няколко въпроса:
- по колко капсули коластра се дава на дете на 2г и 6 мес. за поддържане на имунитета
- по колко се дава, когато детето е болно
- по какъв начин давате капсули те на малки деца
- за имунитет коластрата с какво се комбинира, за да има по-добър резултат.
Благодаря ви, хубав ден.

# 318
От един месец пия Лесно Начало и имам запек и подуване на корема. Някой имал ли е подобни симптоми?

# 319
И аз се включвам с въпрос - пия АФА от 1 месец близо, но често се чувствам уморена и ме боли главата (бях писала за това по нагоре). Пия повече вода както ме посъветва една съфорумка, но пак ми е такова изморено и от време на време ме боли главата. Вероятно организма все още се чисти, но не трябваше ли вече да усетя положителния ефект от водораслите?

# 320
  • София
И аз се включвам с въпрос - пия АФА от 1 месец близо, но често се чувствам уморена и ме боли главата (бях писала за това по нагоре). Пия повече вода както ме посъветва една съфорумка, но пак ми е такова изморено и от време на време ме боли главата. Вероятно организма все още се чисти, но не трябваше ли вече да усетя положителния ефект от водораслите?
Аз съм писала по-нагоре за АФА. Моят организъм така и не се справи с приема на АФА. Сигурно е много, много рядко, но .... От добавките на фирмата ми понесоха само ЕМК.

# 321
Здравейте, имам няколко въпроса:
- по колко капсули коластра се дава на дете на 2г и 6 мес. за поддържане на имунитета
- по колко се дава, когато детето е болно
- по какъв начин давате капсули те на малки деца
- за имунитет коластрата с какво се комбинира, за да има по-добър резултат.
Благодаря ви, хубав ден.
1-2 дневно
Сутрин с малко вода,чай не горещ.
Зелена енергия и емк

От един месец пия Лесно Начало и имам запек и подуване на корема. Някой имал ли е подобни симптоми?
пиете ли достатъчно вода поне 2л дневно,спазвате ли схемата на прием, можете да пробвате да вземате без капсулата (само съдържанието)
Цитат на: Eliza.
link=topic=1413277.msg46924752#msg46924752 date=1694431350
Вземете клетъчна енергия при силно главоболие

# 322
Пия вода, спазвам схемата за прием. Капсулата е от растителна целулоза и би следвало да не е проблем.

# 323
Пия вода, спазвам схемата за прием. Капсулата е от растителна целулоза и би следвало да не е проблем.
Принципно е така, само, че ние хората нямаме ензими за разграждане на целулоза и ако ви дойде в повече, може да е проблем!

# 324
Здравейте! Извинявам се, че се намесвам в чужда тема. Бих искала да попитам компетентните кой пробиотик е по добре да взема при проблем с пикочните пътища? За цистит и Е коли. Бифидус или Ацидофилос? Каква е цената им? Благодаря ви.

# 325
Здравейте! Извинявам се, че се намесвам в чужда тема. Бих искала да попитам компетентните кой пробиотик е по добре да взема при проблем с пикочните пътища? За цистит и Е коли. Бифидус или Ацидофилос? Каква е цената им? Благодаря ви.
Ацедофилус и Колактив3 в комбинация
Цената е 47 лв за Ацедофилус за клиент а за дистрибутори е  по ниска(след регистрация).

# 326
Купих си Ацедофилус, по-късно ще добавя и Колактив 3. Бихте ли ми обяснили по колко и как , за колко време трябва да се приемат? Също имам и киста на яйчника . Какво мога да приемам за нея?

# 327
  • София
Купих си Ацедофилус, по-късно ще добавя и Колактив 3. Бихте ли ми обяснили по колко и как , за колко време трябва да се приемат? Също имам и киста на яйчника . Какво мога да приемам за нея?

Ацидофилуса се взема по 2 капсули профилактично сутрин 40 минути преди храна. Ако има проблеми може да се спазва друга схема.
За кистата на яйчника - крема Муун Райз. Дългосрочно

# 328
За кистата афа ,супер антиоксидант и Муун райз мажете поне два пъти на ден.

# 329
Тъй като тук има дистрибутори, искам да попитам - дали някой има някаква налична документация, ОСВЕН, че АФА-та е органична, е и преминала контрол, чрез който не се установява наличието на токсини във водораслите.

Общи условия

Активация на акаунт