Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 661
  • 682
  •   1
Отговори
# 330
Интересен въпрос! И на какъв период от време се извършва този контрол?
Аз също получих обрив по цялото тяло от прием на Коластра.

# 331
Тъй като тук има дистрибутори, искам да попитам - дали някой има някаква налична документация, ОСВЕН, че АФА-та е органична, е и преминала контрол, чрез който не се установява наличието на токсини във водораслите.

Тук е сертификата за добра производствена практика... по бг стандарти и 47 наредба за хр.добавки е описано на кой етап какви изследвания се правят и тези всички видове които са разрешени в бг минават този контрол.За другите страни вероятно е същото

# 332
Тъй като тук има дистрибутори, искам да попитам - дали някой има някаква налична документация, ОСВЕН, че АФА-та е органична, е и преминала контрол, чрез който не се установява наличието на токсини във водораслите.

Тук е сертификата за добра производствена практика... по бг стандарти и 47 наредба за хр.добавки е описано на кой етап какви изследвания се правят и тези всички видове които са разрешени в бг минават този контрол.За другите страни вероятно е същото

Благодаря ви!

Езерото Кламат е доста замърсено последнита година-две, та за това питам..Да съм спокойна, че давам на детето си афа от доста време.

# 333
На семинар  в София  собственикът на AquaSource Артър Спърлинг е  казвал,че освен задължителните два пъти в година измервания на състава на афата той дава отново в лаборатория за проверка състава на произволно избрано опаковка. Той също приема в големи количества от Афа Аз лично давам от 2014 на синът ми.Аз и дъщеря ми започнахме година почти по- късно.

# 334
  • София
Нежеланите реакции от АФА са по-скоро непоносимост като цяло към някои видове водорасли, които са специфична добавка, а не толкова към марка. Така ми обясни на мен лекар, тъй като и аз бях със странични ефекти след прием на АФА на Аквасорс.

# 335
  • София

Вероятно има. Пиши на лични

"Езерото Кламат е доста замърсено последнита година-две, та за това питам..Да съм спокойна, че давам на детето си афа от доста време."

Може ли да посочите от къде четете тази информация. Линк, статия и автор и т.н.  За първи път чувам, че това езеро е замърсено.

# 336
Здравейте! Имам дъщеря на 13, която има кратък месечен цикъл, слабичка е. Какво бихте препоръчали от продуктите на Аквасорс?

# 337
Аз също се включвам с въпрос. Пия водораслите АФА и искам да си ги поръчвам от Канада. Една дистрибуторка ми даде онлайн магазина си, но цената е много по висока от тази в България. Попитах я и тя каза, че това е, защото става дума за страна извън ЕС и няма 30% отстъпка. Някой има ли идея как и от къде мога да си поръчвам водораслите на нормална цена . Тази която ми искат е 70е което ми се струва много. В България плащах 90лв.

# 338
Аз също се включвам с въпрос. Пия водораслите АФА и искам да си ги поръчвам от Канада. Една дистрибуторка ми даде онлайн магазина си, но цената е много по висока от тази в България. Попитах я и тя каза, че това е, защото става дума за страна извън ЕС и няма 30% отстъпка. Някой има ли идея как и от къде мога да си поръчвам водораслите на нормална цена . Тази която ми искат е 70е което ми се струва много. В България плащах 90лв.
Здравейте,можете да се регистрирате срещу еднократна такса и после да си ги вземате на дистрибуторска цена.прочетете малко темите и си изберете човек който ви допада да се регистрирате при него, защото има значение с кого си избирате да вървите напред.
Здравейте! Имам дъщеря на 13, която има кратък месечен цикъл, слабичка е. Какво бихте препоръчали от продуктите на Аквасорс?
коластра/растежни фактори/+ АФА /спокойствие/+течнозлато /омеги и Д вит./ и кремчето муунрайс.
По прецизно може да ви помогне човека който ви е регистрирал, като и вие споделите  и още информация.На първо четене е това като продукти!Желая ви Здраве!

# 339
  • София

И като си изберете "спонсор" - така се казва човека, при който ще си направите регистрация и ще ви дава съвети и напътствия напред във всичко,  ще си направите регистрацията през английския офис. От там ще ви се изпращат продуктите. Не от България. Ако се прибирате тук и дадете тукашен адрес може и в България да се регистрирате, но отново ще правите поръчки през UK.
90,00 лв. е дистрибуторската цена на водораслите, а клиентската е 139.00 лв. Т.е. 70 евро. И няма разлика в цените от тук и Канада.

# 340
Dino, mmagy,благодаря за насоките.
Направих си регистрация в UK сайт, но все още не ми показва цената с отстъпка, а по-високата- т е 70е или 139лв. Явно аз нещо не правя както трябва?

# 341
  • София
Направих си регистрация в UK сайт, но все още не ми показва цената с отстъпка, а по-високата- т е 70е или 139лв. Явно аз нещо не правя както трябва?

Ако си направила регистрация като клиент е високата цена. Трябва да направиш за дистрибутор, за да е по-ниската.

# 342

Ако си направила регистрация като клиент е високата цена. Трябва да направиш за дистрибутор, за да е по-ниската.
Благодаря, вече разбрах къде бъркам Hug.

# 343
Здравейте!
От около година се запознах с продуктите на Аквасорс и оттогава почти не съм спирала приема на Коластра и Зелена енергия. Убедила съм се, че при нашето изпълнено със стрес ежедневие и храни пълни с химии е нужно да си набавяме различни витамини, минерали и полезни вещества.
Сега искам да включа Муун Баланс, Муун Райз и ЕМК заради нередовен цикъл. За кремчето е ясно, че се маже два пъти на ден на поне две места, но останалите по колко трябва да ги пия?
Отделно имам и хипофункция на щитовидната жлеза - какво мога да пия в подкрепа на функцията й? След ехограф ми откриха малка киста, пия Л-тироксин, по време на бременност поддържах стабилни стойности на ТСХ, но малко след като родих ТСХто ми рязко се загуби -

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 21:17 от K_asi

# 344
Здравейте!
От около година се запознах с продуктите на Аквасорс и оттогава почти не съм спирала приема на Коластра и Зелена енергия. Убедила съм се, че при нашето изпълнено със стрес ежедневие и храни пълни с химии е нужно да си набавяме различни витамини, минерали и полезни вещества.
Сега искам да включа Муун Баланс, Муун Райз и ЕМК заради нередовен цикъл. За кремчето е ясно, че се маже два пъти на ден на поне две места, но останалите по колко трябва да ги пия?
Отделно имам и хипофункция на щитовидната жлеза - какво мога да пия в подкрепа на функцията й? След ехограф ми откриха малка киста, пия Л-тироксин, по време на бременност поддържах стабилни стойности на ТСХ, но малко след като родих ТСХто ми рязко се загуби -
емк 2*15-20 капки, муунбаланс вземам от юни 2021 по 2 сутрин след закуска( закусвам плод или смути)
За щж коласта и морска, и коензим

Общи условия

Активация на акаунт