Суперхраните на Аквасорс - 6

• 52 639
  • 639
  •   1
Отговори
# 255
Всичко е наред. Мина му. Не беше обрив, а сухи и малки екземи.

# 256
  • София
Всичко е наред. Мина му. Не беше обрив, а сухи и малки екземи.
Браво!

# 257
Здравейте, по кое врем на деня давате бифидус и коластра?

# 258
Коластра е преди храна сутрин.
А бифидус вечер след последното хранене.
Това е когато е за профилактика!

# 259
За предпочитане е на гладно. Коластра сутрин 2 капсули. Ако е необходимо засилване на организма  - по 2 на гладно, поне 30 минути преди хранене.
Бифидус - преди основното хранене обяд или вечеря.

# 260
  • София
И аз така ги давам на децата си и на себе си Simple Smile

Коластра е преди храна сутрин.
А бифидус вечер след последното хранене.
Това е когато е за профилактика!

# 261
Здравейте . Искам да попитам нещо за разширени вени и болки в краката . Работата ми е основно на крака и лятото ми е много тежко . Има ли нещо което наистина да облекчава болките и тежестта ?

# 262
Здравейте . Искам да попитам нещо за разширени вени и болки в краката . Работата ми е основно на крака и лятото ми е много тежко . Има ли нещо което наистина да облекчава болките и тежестта ?
Да можете да ползвате куркума комплекс и флексибилити, както и емк капки.
Има резултати,стабилни и с дългосрочен ефект, но няма да стане мигновено, най -добре е да си изберете консултант и да започнете да подобрявате състоянието си!
🍀

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:46 от mmagy

# 263
Добър вечер, приемаме продуктите на аквасорс от близо три месеца цялото семейство, ние със съпругата ми минахме лесно начало сега вкл. И алое. Децата не са приемали лесно начало защото никога не са пили антибиотик 7г и на 2г. Боледуването им е било гърло и хрема, температура и евентуално кашлица от секрети. Приемат емк, Коластра, и афа. Обаче удрям на греда с капките за нос усетяли че се разболяват увеличавам дозите добавям антиоксидант и куркума. Правя капки 5 мл сребърна вода, коластра 10 к. Емк и тук ми е въпроса защо хремата не минава даже тази седмица пуснах и микробиология е чиста е, защо като споделя с др познати на тях за 3 дни с капките хремата е чао при нас 7-10дни ами че тя с тях и без тях пак ще мине.  А и добавя Капя в носа През час след като е промит и издърпан с носко за прахосмукачка Къде бъркам

# 264
Моите деца не харесват капки за нос както и аз.
За да избегнем този момент когато усетим че се разболяваме / което в моето семейство означава хрема и леко неразположение около 3-5 дни/ просто увеличаваме ударно капсулите.Последният случай беше януари прибира се тийн 14г от училище и ми казва днес бяхме 6 деца.Всички са с грип.До вечерта и той се промени и сам ми съобщи че леко му е отпаднало и започва "атака" с капсули.За 24 часа взе 24 коластри и толкова зелени, 4-5 плодова, 4-6 куркума, около 10 афа и 6-7 сао.течно злато не мери пие от шишенцето.към полунощ имаше хрема ставаше да си духа носа.Попитах го да остана ли с него.но той каза че ако има нещо  ще дойде да ми се обади в моята стая.Към 7 сутринта ставайки надникнах в стаята му .Спеше спокойно стана след малко и каза че още му е отпаднало но вече е по добре.До обед нямаше и следа от неразпожението.
Освен продуктите е взел 2-3 ч.л. захатосан мед който е смукал, клеева тинктура за гърлото 2-3 пъти и е пил вода с хималайска сол.
само да поясня ползваме продуктите за профилактика вече над 5 г всекидневно и това си дава отражение с количесто написано на опаковките, не дме превържрницида се пият по много от всичко, а само при нужда но веднага и колкото може в началото.
Аз работя в аптека и последно имах хрема септември за около 3 дни в които приемах завишено количество продукти.Ако ще ви е от полза споделрното - опитайте!
Желая ви здраве!

# 265
mmagy, благодаря, че сподели толкова подробно.
Ние почти по същия начин действаме, увеличаваме дозите на продуктите и за 3-4 дни всичко отминава.
Аз и моето семейство пием продуктите от 2005 г. и разчитаме изцяло на тях. Затова и станах дистрибутор, за да мога да се възползвам от дистрибуторските цени, блиц промоциите с безплатен продукт към тях, както и търговската отстъпка от АкваСорс.

# 266
  • Пловдив
Здравейте.Дъщеря ми-на 18г. е диагностицирана с Хашимото преди две години и половина,като Мат беше над 400 при референтни 34,хормоните бяха в норма досега.Пие от време на време АФА,но не редовно.Днес правихме наново изследвания,МАТ вече е 96,пада ,всеки път е все по-нисък,но този път ТСХ е вече завишено,при норма на Бодимед 4,2,нейното е 4,6.Предполагам,че ендокриноложката ще изпише хормон,но ми се иска да пробвам първо с продуктите на Аквасорс.Какво ще ми препоръчате и дали някой е имал успех с продуктите за сваляне на ТСХ и антитела.Благодаря предварително

# 267
Здравейте.Дъщеря ми-на 18г. е диагностицирана с Хашимото преди две години и половина,като Мат беше над 400 при референтни 34,хормоните бяха в норма досега.Пие от време на време АФА,но не редовно.Днес правихме наново изследвания,МАТ вече е 96,пада ,всеки път е все по-нисък,но този път ТСХ е вече завишено,при норма на Бодимед 4,2,нейното е 4,6.Предполагам,че ендокриноложката ще изпише хормон,но ми се иска да пробвам първо с продуктите на Аквасорс.Какво ще ми препоръчате и дали някой е имал успех с продуктите за сваляне на ТСХ и антитела.Благодаря предварително
Има начин да се повлияе но е добре да имате консултант защото така общо мога да ви кажа примерна схема / без да познавам в детайли случая/
Значи освен това трябва да се знае Ф3 и Ф4 за да се определи количеството на продуктите
Най общо коластра, афа, морска и Сао.но нека е постоянна за да дистигне ефект на натрупване.
❤️

# 268
Извинявам се да офф-топика, но се надявам да ми помогнете да разбера нещо.

Ако някой опише случаят си в подробности - не може ли да му се даде тук схема? Защо непременно да се търси консултант?
Пак казвам - случаят се описва подробно тук и всички бихте прехвърлили човекът към консултант? Не разбирам смисълът от тази тема тогава.

НЕ се заяждам, но забелязвам непрестанно тази тенденция с консултантите, наистина.. Има ли някаква скрита уловка???

# 269
Извинявам се да офф-топика, но се надявам да ми помогнете да разбера нещо.

Ако някой опише случаят си в подробности - не може ли да му се даде тук схема? Защо непременно да се търси консултант?
Пак казвам - случаят се описва подробно тук и всички бихте прехвърлили човекът към консултант? Не разбирам смисълът от тази тема тогава.

НЕ се заяждам, но забелязвам непрестанно тази тенденция с консултантите, наистина.. Има ли някаква скрита уловка???
Ще кажа за мен как стоят нещата
За мен Аквасорс не е едни капсули за едни пари.
За мен е бизнес с отношение към клиента/ потребителя.
Пример от последния пост:
Ако жената е от моя екип бих питала за още 3-4 показателя от изследвания, полови хормони, състояние на кожа нокти и още няколко допълващи въпроса .
И не на последно място е проследяването!
За това аз лично препоръчвам да се присъедените към  екип и съответно да сте обгрижени!❤️

Общи условия

Активация на акаунт