Суперхраните на Аквасорс - 6

• 52 625
  • 639
  •   1
Отговори
# 270
А мислех, че е група за взаимопомощ тук, а то до бизнес опирало… Ясно!

# 271
Има и от 2те разбира се!
Всеки които отделя от времето си за да отговаря го прави доброволно!
Няма нищо чудно в това ....в момента в който си купувате нещо вие навлизате в бизнес-отношения, а си го купувате по препоръка от взаимопомощ.

# 272
Ок. Тогава смисъл от тази тема не виждам, наистина.. Ама съвсем сериозно…

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 23:15 от Luellis

# 273
  • София
Luellis, добавките могат да се закупят и свободно, без консултант, и да напасваш количествата постепенно. Присъедини се към няколко групи във фейса и прочети за добавките. Горе-долу става ясно. Не е задължително да си в екип, пък да ги купуваш чрез консултант и т.н., ако ти е много натоварващо.

# 274
  • София
Така е. А има и нещо друго, консултантът е важен за периодите на детокс, когато човек може дори да се откаже, ако няма някой до него да му каже че това през което преминава е нормално и дори желан ефект. Има ситуации в които дори е нужна промяна на количествата, за да може да премине човек през периода с по-лек дискомфорт. Всичко зависи от тялото на човек и колко токсини трябва да изведе навън и колко дефицити на витамини и минерали трябва да запълни. Аквасорс не са просто добавки, а начин на хранене на организма. Лично аз преди години познавах продуктите, но нямах екип и консултант. Наистина много съжалявам че по-рано не попаднах в екип изгубих години в които можех да избегна доста ситуации ако имах информация за продуктите и как се използват най-оптимално, за да има и резултати.

Не агитират никой да се присъедини към определен екип или консултант, но ви уверявам че е важно ако желете да сте доволен потребител Simple Smile

Разбира се имам хора в екипа които сами са набавят информация от информацията и схемите в затворените групи на екипа и не се допитват до мен. Но имам и такива случаи когато с месеци човекът е непрестанно във връзка с мен, докато се почуства уверен с продуктите и количествата. И другият момент е при определено предизвикателство - като например температура, повръщане и т.н си има схеми по които се действа още в първите часове за да се овладее ситуацията често и само с продуктите.

За да подкрепя тезата си, ще каже че в екипа ни често има случаи на хора, които се преместват при нас, защото например не са получили достатъчно внимание в другият екип. Това показва, че екипът и консултантут за важни! Весел ден на всички Simple Smile

Има и от 2те разбира се!
Няма нищо чудно в това ....в момента в който си купувате нещо вие навлизате в бизнес-отношения, а си го купувате по препоръка от взаимопомощ.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 08:55 от mimoranata

# 275
  • София
Има и от 2те разбира се!

Simple Smile  Помислете си преди да упреквате.  Разбира се за единия от двамата е бизнес, за другия необходимост. Като влезете в магазин и си купуване независимо какво - вие имате нужда от него и за вас е нещо  като необходимост. А за магазинера е бизнес. Него упреквате ли го или сте доволни, че има стоката, от която се нуждаете?
И навсякъде е така. Огледайте се. Продавате нещо лично, което вече не ви върши работа и си купувате друго, продавано от друг човек във вашата ситуация. Втора употреба - същото ли е?
Отивате на театър и купувате емоция, зареждате се душевно, а артиста продава своето умение. Това лошо ли е?
И всичко около нас е така.  Simple Smile

Момичета, помислете преди да давате становища - отрицателни или положителни. Без значение.

# 276
Трогателно, но аз говоря конкретно за тази тема.

П.п Аз съм напълно наясно, че това е млм.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 01:26 от Luellis

# 277
Скрит текст:
Извинявам се да офф-топика, но се надявам да ми помогнете да разбера нещо.

Ако някой опише случаят си в подробности - не може ли да му се даде тук схема? Защо непременно да се търси консултант?
Пак казвам - случаят се описва подробно тук и всички бихте прехвърлили човекът към консултант? Не разбирам смисълът от тази тема тогава.

НЕ се заяждам, но забелязвам непрестанно тази тенденция с консултантите, наистина.. Има ли някаква скрита уловка???
Ще кажа за мен как стоят нещата
За мен Аквасорс не е едни капсули за едни пари.
За мен е бизнес с отношение към клиента/ потребителя.
Пример от последния пост:
Ако жената е от моя екип бих питала за още 3-4 показателя от изследвания, полови хормони, състояние на кожа нокти и още няколко допълващи въпроса .
И не на последно място е проследяването!
За това аз лично препоръчвам да се присъедените към  екип и съответно да сте обгрижени!❤️
В екипа има ли медицински лица? За мен всякакви хормони са в компетенцията на медицината. За щитовидната жлеза знам също, че е важно да се види и на ехограф, не само петте показателя.

# 278
Скрит текст:
Извинявам се да офф-топика, но се надявам да ми помогнете да разбера нещо.

Ако някой опише случаят си в подробности - не може ли да му се даде тук схема? Защо непременно да се търси консултант?
Пак казвам - случаят се описва подробно тук и всички бихте прехвърлили човекът към консултант? Не разбирам смисълът от тази тема тогава.

НЕ се заяждам, но забелязвам непрестанно тази тенденция с консултантите, наистина.. Има ли някаква скрита уловка???
Ще кажа за мен как стоят нещата
За мен Аквасорс не е едни капсули за едни пари.
За мен е бизнес с отношение към клиента/ потребителя.
Пример от последния пост:
Ако жената е от моя екип бих питала за още 3-4 показателя от изследвания, полови хормони, състояние на кожа нокти и още няколко допълващи въпроса .
И не на последно място е проследяването!
За това аз лично препоръчвам да се присъедените към  екип и съответно да сте обгрижени!❤️
В екипа има ли медицински лица? За мен всякакви хормони са в компетенцията на медицината. За щитовидната жлеза знам също, че е важно да се види и на ехограф, не само петте показателя.

Да в нашият екип има лекари, педиатри, вевроког, акушерки, мед сестри и фармацевти, но целта на храните на аквасорс не е лечение а подобряване на работата и състоянието на тялото!

# 279
Благодаря за отговора, mmagy!
Никъде не съм споменавала, че смятам че целта на храните на Аквасорс е лечение. Но за да подбереш правилно добавките, според състоянието на разни хормони, трябва да си наясно как работят, в какво съотношение са и т.н. Ти сама каза, че преценяваш на база конкретни изследвания и техните стойности. За това питах има ли медицински лица в екипите. Защото минимални и максимални стойности и оптимални са две различни неща.

# 280
Никъде не съм споменавала, че смятам че целта на храните на Аквасорс е лечение. Но за да подбереш правилно добавките, според състоянието на разни хормони, трябва да си наясно как работят, в какво съотношение са и т.н. Ти сама каза, че преценяваш на база конкретни изследвания и техните стойности. За това питах има ли медицински лица в екипите. Защото минимални и максимални стойности и оптимални са две различни неща.
В нашия екип имаме онлайн чат както и 3-4 пъти седмично зуум срещи, като едната от тях е за хората с отношение!
И аз да поясня винаги съветвам хората които се свързват с мен да не спират медикаментите си предписани от лекар.
Аз самата от 20 ++ г съм в аптека / което не ме прави лекар/ та затова си позволих такъв коментар.
И най често ако задам въпрос хипер функция или хипо ... имате на щитовидната често огтовора е неточен.Затова от показатели се взема точен отговор.

# 281
  • София

Да, храните са за профилактика, но тъй като голяма част от проблемите ни са на основа хранене при много проблеми и симптоми на различни заболявания те оказват огромно влияние. Затова част от хората ги приемат като лекарства, което е грешно. Но когато има сложен здравословен проблем, комбинация от няколко различни заболявания или едно, но тежко е добре да се мине през лекар. Да, и има много лекари, които работят с продуктите и ги препоръчват вече професионално за конкретния случай като препоръчително хранене. Аз съм имала късмета да попадна на точно такъв доктор и сега когато е сложно се обръщаме към него. Никой от групата не си позволява да препоръчва нещо, без да се мине през специалист при сложен случай. Изключвам ежемесечните респираторни заболявания, въпреки че и за част от тях е необходим специалист. Всеки реагира индивидуално и различно. Често си приличаме, но и ма и различни и тези различни се нуждаят от специалист. Иначе се получава по-бавно или не се получава и някои се разочарова и започва да говори небивалици.Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 282
  • София
Аз следя доста от групите и лайфовете за добавки вкл. и такива на принципа на млм. Честно казано рядко срещам там консултанти с мед. образование, повечето са минали тренинги. Затова, при нужда от консултация, бих се обърнала към лекар, който да ми препоръча продуктите. Иначе за профилактика може да се взема и дозата, описана на опаковката.
Като цяло няма лошо- бизнес като всеки друг. Въпросът е, че не всеки иска да се обвързва с консултанти, общи чатове, групи, зуум срещи и т.н. Затова вече ги има и двата варианта- директна поръчка или през консултант. Всеки да си преценява.
За темата- отговорите и съветите са на добра воля, както във всяка друга тема. Който реши да изкаже мнение или съвет, благодарности. Разбирам и тези, които не желаят, без това да е свързано с покупка.

# 283
  • София
Не мога да редактирам старото мнение, затова пиша нов пост: някой с обрив от прием на АФА?

# 284
Не мога да редактирам старото мнение, затова пиша нов пост: някой с обрив от прием на АФА?
За обрив нямам сличаи, но има силно детокс действие!
Възможно е от това да е, и пак зависи как изглежда и на кое място е!
Нека човека които ги приема да следи дали пие достатъчно вода!🍀

Общи условия

Активация на акаунт