Суперхраните на Аквасорс - 6

• 52 533
  • 638
  •   2
Отговори
# 285
  • София
Не мога да редактирам старото мнение, затова пиша нов пост: някой с обрив от прием на АФА?
За обрив нямам сличаи, но има силно детокс действие!
Възможно е от това да е, и пак зависи как изглежда и на кое място е!
Нека човека които ги приема да следи дали пие достатъчно вода!🍀
Мерси! След консултация с дерматолог и спиране на приема на АФА + третиране, обривът започна да отшумява, което ме навежда на мисълта, че има вероятност да е от АФА. Предполагам има малък % възможност за непоносимост към АФА.

# 286
Здравейте, имали някой, които се е сблъскал при дете на 2 години с възпалена трета сливица. Имали схема и каква е тя. Ще ви бъда много Благодарна ако споделите какво и в каква доза. Хубав и усмихнат ден

# 287
Здравейте
Интересувам се от каква възраст може да се “захранва” детето с продуктите на Аквасорс и подходящи ли са за новородени.

# 288
Кърмено ли е детето ви?

Ако е - НИЩО не давайте! Тези глупости, че на кърмени деца трябвало да се дават водорасли, бифидус и т.н са направо болезнени за четене!
Кърмата съдържа ВСИЧКО необходимо за детето!!! Особено на новороденото!
АМ също е напълно достатъчно!

Не давайте хранителни добавки на дете под 6 месеца ! Който твърди обратното, да ми предостави педиатрични и научни доклади, твърдящи обратното!

# 289
Здравейте! За първи път откривам темата и пиша тук. Имам бебе на 9м, което днес вдигна лека температура 37,5, след 10 Мин свали на 37, след още 10 Мин, отново 37,5, а след още 10 Мин (в момента) - 37… Много странно. През това време случайно ми излезна видео във ФБ, в което майка разказваше за температурата на нейното детенце и, че за 1 ден успяло да я свали с АФА водорасли и Коластра. Веднага отворих да проверя тук и ми излезна темата за Аквасорс, която сега започвам да чета.
Исках да ви попитам кой изписва тези продукти на дечицата? Нашата ЛЛ изобщо не е в час с такива неща, но ще я попитам. Аз честно казано се притеснявам да давам каквото и да било на бебе без коментар от лекар, но явно тези добавки така се дават 🤷🏻♀
Според вас добре ли е да започна АФА водораслите и Коластра и в каква дозировка за бебе на 9м (7800кг)? Също и колко време се дават?

ПП. Искам някак да повишим имунитета, тъй като преди почти месец преболедува и Ковид…

ПП2. Съжалявам, ако неправилно задавам въпросите си, но съм доста неинформирана в тази насока и темата като цяло.

# 290
Здравейте
Продуктите са суперхрани и могат да се дават от ранна възраст на детето.Във вашият случай започнете с малко количество/1/2 капсула/ разтворено с храната за около  седмица можете да завишите до 1 капсула.След около 20 дни вече можете да давате спокойно при нужда и / примено температура / и малко повече .
Това са Суперхрани и имат нужните сертификати да се разпространяват в Бг.
Не е нужно да ви изписва лекар храната.
Единия вариант е да си ги поръчате ог където ви падне.Другият е да прочетвтв малко и ще се ориентирате към консултант с който да работите и да ви помогне в избора на продукти и начин на прием.
Здравейте! За първи път откривам темата и пиша тук. Имам бебе на 9м, което днес вдигна лека температура 37,5, след 10 Мин ........
Относно предходния пост за "захранването "
пробиотика Бифидус може да се дават прашинки от него след първите дни от раждането, за останалите суперхрани се препоръчва да стане детето по -голямо.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 15:53 от mmagy

# 291
Здравейте ! След открити малки кистички в едната гърда по препаръка на моя позната започнах да ползвам крем Муун Райз . Някой има ли опит с него за кисти на гърдите и дали е повлиял и би ли споделил мнение. Благодаря предварително.

# 292
Включете и антиоксидант в по високи количества резултат има но трябва постоянство!
Здравейте ! След открити малки кистички в едната гърда по препаръка на моя позната започнах да ползвам крем Муун Райз . Някой има ли опит с него за кисти на гърдите и дали е повлиял и би ли споделил мнение. Благодаря предварително.

# 293
По колко антиоксиданта дневно трябва да се приемат?

# 294
  • у нас
Някой наблюдава ли сваляне на кг при прием на куркума комплекс-по принцип знам че го дават за ставни проблеми, но също срещам и доста формели с куркума за отслабване.
(Наясно съм че няма магическо хапче, но имам проблем с кортизола, КЗ и ИР,приемам и медикаменти по този повод)

# 295
Някой наблюдава ли сваляне на кг при прием на куркума комплекс-по принцип знам че го дават за ставни проблеми, но също срещам и доста формели с куркума за отслабване.
(Наясно съм че няма магическо хапче, но имам проблем с кортизола, КЗ и ИР,приемам и медикаменти по този повод)
Здравейте, само с куркума ще е доста трудно предвид Ир което имате.Според моя опит добавете колактив 3 и заместете обяда с шейка.А ако искате само с куркума да пробвате вземете сега 1 промо и приемайте повече капсули.Вероятно ще имате леко сваляне / но зависи какво точно целите/

# 296
Здравейте, детето е на 6г и 10м с комбинирани тикове. Изследвания и ЕЕГ са нормални. Лекувана с разни билкови сиропи и хомеопатия без резултат. Посъветваха ме да пробвам с продуктите на аквасорс. Какво бихте ме посъветвали да взема за нейното състояние?

# 297
Здравейте, детето е на 6г и 10м с комбинирани тикове. Изследвания и ЕЕГ са нормални. Лекувана с разни билкови сиропи и хомеопатия без резултат. Посъветваха ме да пробвам с продуктите на аквасорс. Какво бихте ме посъветвали да взема за нейното състояние?
Афа течна и капсули и вит Д

# 298
Здравейте.  Искам да попитам за вагиналните свещички с кокосово масло . Как се правят и има ли наистина ефект ? Става въпрос за кандида и е коли в урината .

# 299
  • София
Афа течна и капсули и вит Д

И все пак е добре да се посъветвате с лекар. Но има значение с какъв. Задължително трябва да познава продуктите и да има опит.
Освен препоръчаното бих добавила и ЕМК. И всичко в по-високи дози. Ако не познавате такъв ще ви насоча.

Общи условия

Активация на акаунт