Суперхраните на Аквасорс - 6

• 52 476
  • 635
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, някой може ли да ми препоръча от къде/кого да закупя продукти на Аквасорс във Варна ? Също моля за мнение какви продукти са подходящи за дете на 5 г. с увеличени сливици и Стафилокок в гърлото

# 301
  • София
Да предупредя за странични ефекти от коластрата при момичетата - дъщеря ми на 6 г получи бучка на едната гърдичка след едномесечен прием на коластра и я болеше при допир. Личната лекарка каза, че вероятно е коластрата и я спряхме веднага. След 3 седмици се оправи. Така, че имайте едно наум.

# 302
Здравейте, някой може ли да ми препоръча от къде/кого да закупя продукти на Аквасорс във Варна ? Също моля за мнение какви продукти са подходящи за дете на 5 г. с увеличени сливици и Стафилокок в гърлото
Здравейте, ако желаете пишете ми ще ви обесня как се случва заявката!

Да предупредя за странични ефекти от коластрата при момичетата - дъщеря ми на 6 г получи бучка на едната гърдичка след едномесечен прием на коластра и я болеше при допир. Личната лекарка каза, че вероятно е коластрата и я спряхме веднага. След 3 седмици се оправи. Така, че имайте едно наум.
Здравейте, може ли да споделите повече, на какво го отдава Л.Л.?
Защото в моят екип има деца на различна възраст и никой не е реагирал така и ще ми е полезно да зная какво е провокирало такава реакция?
Благодаря предварително/ може и на лс /!

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 07:06 от mmagy

# 303
  • София

Няма значение от къде ги купувате. Поръчките стават по интернет. Трябва ви номер на дистрибутор, за да ползвате неговите насоки и да направите поръчката. Изберете си от многото. Ако имате повече въпроси, пишете на лични

Да предупредя за странични ефекти от коластрата при момичетата - … имайте едно наум.

Ако това беше вярно, бозайниците нямаше да кърмят бебета си. Л.Л нещо не е допрочела и недомислила. Но вие можете да го направите. AnguishedAnguishedAnguishedAnguished

# 304
Бозайниците кърмят само бебетата си, 6 годишно е много далеч от бебе!
Шом бучката е изчезнала след спиране на приема, за какво точно се възмущавате? И как трябва да се информира дамата, от рекламните брошури на Аквасорс ли?
Тази тема явно е пълна с консултанти, които се опитват да заработят и които ни убеждават, че Аквасорс е панацея!

# 305
  • София
Добавките изобщо не са лоши, но е хубаво да се знае за евентуални странични ефекти. Такива има, както се вижда от темата. Може да са редки, но ги има. Аз на предната страница съм писала за АФА напр. Всички доволни, но при мен имаше реакция.

# 306
  • София
От моя личен опит с продуктите, говорим по-скоро за лечебни кризи, а не странични реакции. В повечето случаи при тези 'лечебни кризи' тялото показва, че има конкретно предизвикателство в тялото. Аз лично, както и хора от семейството ми имахме такива лечебни кризи след като ги преодоляхме, значително подобрихме здравето си 🤗

Добавките изобщо не са лоши, но е хубаво да се знае за евентуални странични ефекти. Такива има, както се вижда от темата. Може да са редки, но ги има. Аз на предната страница съм писала за АФА напр. Всички доволни, но при мен имаше реакция.

# 307
  • София
Не знам как се наричат, не съм специалист. Аз лично си влачих обрива доста време, посъветвах се с лекар накрая, спрях АФА, започнах лечение с мазила и се оправих, но е факт, че беше супер, супер неприятно. Ако някой може да изтърпи периода на дискомфорт, който при мен не беше ден-два, седмица-две, за да подобри здравето си, супер! За мен лично беше нежелана реакция, което е индивидуално и вероятно рядко срещано. Иначе отзивите за този продукт са добри.

# 308
Извинявайте но какво се означава със съкращението ЕМК? Търсих в сайта на Аквасорс не го намерих.

# 309
Извинявайте но какво се означава със съкращението ЕМК? Търсих в сайта на Аквасорс не го намерих.

Есенциални мастни киселини

# 310
Здравейте. Преди 1 седмица започнах прием на водорасли АФА . Пия по 2 таблетки сутрин. Наскоро родих и ги приемам заради понижена енергия, проблеми със съня и понижено настроение. Приемам ги от 2 седмици, но все още не съм видяла ефект. Също така ме боля главата зверски онзи ден. Кога горе долу мога да почувствам някакъв ефект? Предполагам главоболието е свързано с чистенето на токсините?

# 311
Здравейте. Преди 1 седмица започнах прием на водорасли АФА . Пия по 2 таблетки сутрин. Наскоро родих и ги приемам заради понижена енергия, проблеми със съня и понижено настроение. Приемам ги от 2 седмици, но все още не съм видяла ефект. Също така ме боля главата зверски онзи ден. Кога горе долу мога да почувствам някакъв ефект? Предполагам главоболието е свързано с чистенето на токсините?
Здравейте, главоболието е сигнал, че трябва да пиете повече вода, за да чистите токсините. Препоръчвам да приемате 2к афа сутрин, 2к вечер, в комбинация с бифидус - за спокоен сън. Ако имате възможност добавете и омеги. Бъдете търпелива, ефекът ще е уау към третата седмица.

# 312
  • София
И все пак да кажа, внимавайте с АФА. Много рядко се случва, но не на всеки понасят.

# 313
И все пак да кажа, внимавайте с АФА. Много рядко се случва, но не на всеки понасят.
В какво се състои тази непоносимост? Аз лично за момента ги понасям перфектно и по-важното е, че наистина почнаха да ми помагат за настроение, сън и енергия .

# 314
  • София
В какво се състои тази непоносимост? Аз лично за момента ги понасям перфектно и по-важното е, че наистина почнаха да ми помагат за настроение, сън и енергия .
Писала съм по-нагоре. Обрив, стигнах чак до дерматолог. Спрях АФА и нещата се нормализираха. Тогава дерматологът ми обясни, че рядко, но АФА предизвиква такива реакция. И не, не е чистене, защото продължи дълго, започна дискомфорт и се стигна до неприятно зачервяване.

Общи условия

Активация на акаунт