Суперхраните на Аквасорс - 6

• 55 718
  • 682
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!
От около година се запознах с продуктите на Аквасорс и оттогава почти не съм спирала приема на Коластра и Зелена енергия. Убедила съм се, че при нашето изпълнено със стрес ежедневие и храни пълни с химии е нужно да си набавяме различни витамини, минерали и полезни вещества.
Сега искам да включа Муун Баланс, Муун Райз и ЕМК заради нередовен цикъл. За кремчето е ясно, че се маже два пъти на ден на поне две места, но останалите по колко трябва да ги пия?
Отделно имам и хипофункция на щитовидната жлеза - какво мога да пия в подкрепа на функцията й? След ехограф ми откриха малка киста, пия Л-тироксин, по време на бременност поддържах стабилни стойности на ТСХ, но малко след като родих ТСХто ми рязко се загуби -
Муун райз не се маже по време на цикъл.
Муун баланс по 2 капсули на ден, няма прекъсване по време на цикъла.

# 346
Доста често чета, че Муун баланс го препоръчват при менопауза. Подходящ ли е да се приема и без да е налице такава?
Аз съм на 36 и родих наскоро. От тинейджър се боря с нередовен цикъл вследствие на поликистозни яйчници и ми го препоръчаха именно за това.

# 347
Доста често чета, че Муун баланс го препоръчват при менопауза. Подходящ ли е да се приема и без да е налице такава?
Аз съм на 36 и родих наскоро. От тинейджър се боря с нередовен цикъл вследствие на поликистозни яйчници и ми го препоръчаха именно за това.
Да, регулира хормоналния баланс. Може и ЕМК да добавите. Той е безкрайно ценен за всички лигавици в организма.

# 348
Всички дистрибутори препоръчват да се пият постоянно продуктите ,без да се прави почивка от тях, тъй като това били супер-храни и хранели клетките. Тези продукти не лекували, те запълвали липсите!
Постоянно ли пиете част от продуктите, редувате ли ги и правите ли почивки от тях?
Аз лично от две години пия Коластрата и ЕМК, без прекъсване.

# 349
Влизам да похваля АФА водораслите. Борих се дълго време с безсъние и съм си тревожна личност, но симптомите ми се влошиха след 2рото раждане заради хормоните. АФА ми действат тонизиращо, страхотно на настроението, спя като пън, само се събуждам бебче като проплаче , а преди тя като ме събудеше и с часове прекарвах без да мога да заспя. Няма помен от лошо настроение, истински природен антидепресант. Плюс онзи ден ме понаболяваше гърлото и ухото и се разминах само за 2 дни без намесата на каквито и да било лекарства. Уникален продукт, такава хармония създава в тялото и ума.

# 350
  • София
Всички дистрибутори препоръчват да се пият постоянно продуктите ,без да се прави почивка от тях, тъй като това били супер-храни и хранели клетките. Тези продукти не лекували, те запълвали липсите!
Постоянно ли пиете част от продуктите, редувате ли ги и правите ли почивки от тях?
Аз лично от две години пия Коластрата и ЕМК, без прекъсване.

Тези, които се водят Супер храни може постоянно. Както всеки ден се храним с приетата за нормална храна, така и тях.
Но има и добавки които се редуват или се приемат периодично.

# 351
Здравейте,
Как се приема бифидус комплекс?

# 352
Здравейте,
Как се приема бифидус комплекс?
2 вечер след храна за възрастен
За деца 1 вечер

# 353
Пробиотиците на АкваСорс запичат, имайте го в предвид!!!

# 354
Пробиотиците на АкваСорс запичат, имайте го в предвид!!!
Благодаря за споделеното!Аз нямам такова наблюдение и хората в екипа ми не са ми споменали за такова действие.
Нали знаете че са на пребиотична среда от АФА водорасли и изискват пиене на достатъчно вода.

# 355
Много вода пия, движа се, спортувам, хапвам плодове и въпреки това ме запичат и ми се подува корема от тях.

# 356
Много вода пия, движа се, спортувам, хапвам плодове и въпреки това ме запичат и ми се подува корема от тях.
ако желаете пишете ми, ще ви помогна!

# 357
Здравейте! Дъщеря ми е на 2г и преди два месеца тръгна на ясла. Преди да тръгне и от както се е родила боледува два пъти, веднъж с температура, която мина за два дни и след това с хрема за 3,4 дни, която оправих с хомеопатия. Не вярвах на твърдението "Два дни на ясла, седмица в къщи", и бях сигурна, че ще е сред здравите деца, но уви. От както е тръгнала на ясла да има две седмици сборно там. В момента пак е вкъщи с бистра хрема, която я държи вече седмица. Преди това имаше и кашлица. С баща ѝ също се разболяхме покрай нея - аз с брохнит, той с пневмония.
На малката давам Коластра и АФА по една капсула, ЕМК по 5,6 капки. Давам ѝ и Лактофор кидс. Питането ми е: Трябва ли да увелича дозата на таблетките/капките и мога ли да ѝ давам от Супер антиоксиданта? За себе си вземем ЗЕ, Бифидус, Ацидофилус, Антиоксидант.
Ако има такива сред вас с деца на същата възраст, какво им давате и какво количество?

# 358
  • София
Здравейте! Дъщеря ми е на 2г и преди два месеца тръгна на ясла. Преди да тръгне и от както се е родила боледува два пъти, веднъж с температура, която мина за два дни и след това с хрема за 3,4 дни, която оправих с хомеопатия. Не вярвах на твърдението "Два дни на ясла, седмица в къщи", и бях сигурна, че ще е сред здравите деца, но уви. От както е тръгнала на ясла да има две седмици сборно там. В момента пак е вкъщи с бистра хрема, която я държи вече седмица. Преди това имаше и кашлица. С баща ѝ също се разболяхме покрай нея - аз с брохнит, той с пневмония.
На малката давам Коластра и АФА по една капсула, ЕМК по 5,6 капки. Давам ѝ и Лактофор кидс. Питането ми е: Трябва ли да увелича дозата на таблетките/капките и мога ли да ѝ давам от Супер антиоксиданта? За себе си вземем ЗЕ, Бифидус, Ацидофилус, Антиоксидант.
Ако има такива сред вас с деца на същата възраст, какво им давате и какво количество?

Една капсула не е достатъчна ако е болна. давата по 1 през 2-3 часа и ги редувате със ЗЕ. В ЗЕ е включена и спирулината, която е много подходяща за случая. Моя внук е малко по-голям от дъщеря ви и не може да пие коластра - алергичен е към млякото, но от водораслите ходи и си взима сам. Колкото му харесва. Разбира се не прекалява и не изяжда кутия на ден. Почти не боледува.

# 359
Здравейте, може ли да споделите дали зелената енергия е подходяща за бебе на 6 месеца? От 3 дни давам по 1 ЗЕ и 1 коластра, но се чудя дали не е много и може ли да има някакъв отрицателен ефект. Имаме батко, който вече два пъти го разболява и искам да го подсиля. Освен това мисля постепенно да включа течно злато и афа. Всякакви мнения са добре дошли.

Общи условия

Активация на акаунт