Суперхраните на Аквасорс - 6

• 52 576
  • 638
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Как се ползва крем Муун райз при менопауза?

# 631
  • София

Мажеш по меките части на ръцете, бедрата, под гърдите, срамната кост и шията и зад ушите при жлезите 25 дни в месеца и 5 дни прескачаш. И така докато не приключи земния ни път.

# 632
Ако сте вече в менопауза и няма цикъл - без прекъсване. Ако все още има някакъв - по време на цикъл го спирате. Изрично проучвах къде и как може да се ползва - ни е от значение мястото. Аз го ползвам като крем за лице.

# 633
Здравейте, имам бебе на почти 11м със запек, като сме пробвали почти всичко. Както и бяхме на детски гастроентеролог, запека и продължава. Препоръчаха ми да пробвам Аквасорс - Бифудис , Течно злато и храносмилателни ензими. Според вас дали са подходящи за бебе на почти 11м? Препоръча ми ги една дистрибуторка, според нея може за има ефект, но за тези ензими се притеснявам да не е малка. Благодаря!

# 634
Здравейте, имам бебе на почти 11м със запек, като сме пробвали почти всичко. Както и бяхме на детски гастроентеролог, запека и продължава. Препоръчаха ми да пробвам Аквасорс - Бифудис , Течно злато и храносмилателни ензими. Според вас дали са подходящи за бебе на почти 11м? Препоръча ми ги една дистрибуторка, според нея може за има ефект, но за тези ензими се притеснявам да не е малка. Благодаря!
Могат да се дават предложените продукти!
Започва се с насищане, бавно и се увеличава!
Дамата която ви го е предложила съм убедена че е компетентна!

# 635
Могат да се дават предложените продукти!
Започва се с насищане, бавно и се увеличава!
Дамата която ви го е предложила съм убедена че е компетентна!

Много благодаря! Не бях сигурна дали ще са добре за прием на бебе.

# 636
Здравейте, виждам, че отдавна не е коментирано в групата, но искам да запитам някой компетентен по темата, въпроса ми е давам на детето си сутрин на гладно Коластрата и Зелената енергия по 1 наведнъж, препоръчаха ми да си взема и ЕМК, но ми казаха по 20 капки два пъти дневно, мисля, че дозата е малко висока за дете, за начало, притесних се поразчетох на повечето места препоръчват по 10 капки два пъти дневно?

# 637
Здравейте, виждам, че отдавна не е коментирано в групата, но искам да запитам някой компетентен по темата, въпроса ми е давам на детето си сутрин на гладно Коластрата и Зелената енергия по 1 наведнъж, препоръчаха ми да си взема и ЕМК, но ми казаха по 20 капки два пъти дневно, мисля, че дозата е малко висока за дете, за начало, притесних се поразчетох на повечето места препоръчват по 10 капки два пъти дневно?
Колко голямо е детенцето?

# 638
Колко голямо е детенцето?

Детето е на 7 годинки

Общи условия

Активация на акаунт