Суперхраните на Аквасорс - 6

• 53 468
  • 649
  •   1
Отговори
# 645
Тази препоръчителна схема е за 1000-1200 лв добавки за 4-те месеца, по мои груби сметки!
Голям бизнес!!!

# 646
  • София
Здравейте,
Наближавам 50 години и от няколко година започнах доста да пълнея правих си изследвания, но нямам хормонални проблеми. Дали продуктите на Аквасорс биха ми помогнали да се преборя с наднорменото тегло и комбинация от какво бихте ми препоръчали?

То не се пълнее само от хормонални проблем. Кръвна захар и инсулин изследвани ли са?

# 647
толкова добавки наведнъж? няма ли да е прекалено и следователно не особено полезно?
аз не познавам човек , който да е  на 50+ години  и който всичко да му е наред с хормоните и жлезите- та нищо лично към дамата дето пълнее/ от преди няколко поста/ , ама дори една менопауза или дори пременопауза ти обръща баланса  на жлезите на обратно и на тялото му трябват 2-3-4 год да се напасне, като през това време същото  това тяло пълнее, има чупливи ноки, коса и т.н. проблеми, без да говорим за съпътстващи болести и недостиг на витимани и минерали . И, това че изследванията са в реф. граници НЕ означава че всичко е наред- трябва още 100 неща да се видят и  изследват.   
 Аз лично НЕ СЪМ впечатлена от продуктите на Аква сорс. Няма да забравя как ми препоръчваха магнезия - че е супер пречистен , че не знам си какво, а се оказа една голяма измама( имах зравословен проблем, та поразучих как стоят нещата с магнезиевите препарати). Аквасорс магнезия  е магнезиев оксид....., който::
 1. се усвоява в изключително ниска степен - т.е трябва да се взема в много големи дози, за да се компенсира магнезиевия дефицит
2. приоритетно този тип магнезии се използва за стомашни проблеми , запек......
Е да де, ама магнезиевия оксид е най-лесно произвеждан , затова е и най-евтин....а ти го пробутват за 10пъти по висока цена ... В крайна ти не купуваш магнезия за запек нали ?
Въпреки всичко затворих очите и взех  Лесното начало на дистрибуторски цени  (30% отстъпка са си 60лв )  - оказа се набор от пробиотици , произведени някъде си,  за луди пари - съвсем същия, че и по-добър  ефект ще имате ако си купите напр. български  Лактофлор , и то на 1/3 от цената, защото е от щам най близък до микробиома на българина.
за ЕМК -не ми се изпада в подробности - прилагам един линк където на прост език е обяснено омегите как се приемат и балансират https://nadiapetrova.bg/2017/02/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-% … BD/?cn-reloaded=1 .
за алгите - още от самото начало си знаех , че е реклама - при това рекламиране, точно за направата на  този продукт езерото  Кламат , май трябва да е с площ колкото САЩ напр.
Въобще всеки да си  преценява .... дали да купи или не - аз споделих моя опит от Лесното начало

# 648
  • София
толкова добавки наведнъж? няма ли да е прекалено и следователно не особено полезно?
аз не познавам човек , който да е  на 50+ години  и който всичко да му е наред с хормоните и жлезите- та нищо лично към дамата дето пълнее/ от преди няколко поста/ , ама дори една менопауза или дори пременопауза ти обръща баланса  на жлезите на обратно и на тялото му трябват 2-3-4 год да се напасне, като през това време същото  това тяло пълнее, има чупливи ноки, коса и т.н. проблеми, без да говорим за съпътстващи болести и недостиг на витимани и минерали . И, това че изследванията са в реф. граници НЕ означава че всичко е наред- трябва още 100 неща да се видят и  изследват.   
 Аз лично НЕ СЪМ впечатлена от продуктите на Аква сорс. Няма да забравя как ми препоръчваха магнезия - че е супер пречистен , че не знам си какво, а се оказа една голяма измама( имах зравословен проблем, та поразучих как стоят нещата с магнезиевите препарати). Аквасорс магнезия  е магнезиев оксид....., който::
 1. се усвоява в изключително ниска степен - т.е трябва да се взема в много големи дози, за да се компенсира магнезиевия дефицит

Е да де, ама магнезиевия оксид е най-лесно произвеждан , затова е и най-евтин....а ти го пробутват за 10пъти по висока цена ... В крайна ти не купуваш магнезия за запек нали ?
Въпреки всичко затворих очите и взех  Лесното начало на дистрибуторски цени  (30% отстъпка са си 60лв )  - оказа се набор от пробиотици , произведени някъде си,  за луди пари - съвсем същия, че и по-добър  ефект ще имате ако си купите напр. български  Лактофлор , и то на 1/3 от цената, защото е от щам най близък до микробиома на българина.
за ЕМК -не ми се изпада в подробности - прилагам един линк където на прост език е обяснено омегите как се приемат и балансират https://nadiapetrova.bg/2017/02/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-% … BD/?cn-reloaded=1 .
за алгите - още от самото начало си знаех , че е реклама - при това рекламиране, точно за направата на  този продукт езерото  Кламат , май трябва да е с площ колкото САЩ напр.
Въобще всеки да си  преценява .... дали да купи или не - аз споделих моя опит от Лесното начало

Не знам какъв опит имаш от магнезия, от Лесното начало или каквото друго си вземала. Но това не са лекърства и едва ли ще се почувстваш по-добре за три - четири дни. И не знам защо в повечето случай се смята, че това е срока на въздействие.
Лично при мен - не Аз, а мъж ми затвори 2 язви на дванадесетопръстника с 2 или 3 броя  последователни Лесни начала + ЕМК и след това влезе в болница са изследвания. Язвата я нямаше. Но това са си три месеца "лечение".
А магнезия - купувайте си от аптека. Там са пречистени, пречистени и наблъскани с какво ли не. Но ефект - при нас нямаше. Отново мъж ми с крампи през два - три дни и какво ли не опита. НИЩО!!! ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.
Сега ме подсетихте да пробвам с магнезия на Аквасорс. И представи си даде ефект - ща споделя след три - четири месеца. Само ме подсетете.

Колкото до "толкова добавки наведнъж" - напълно ви подкрепям. Не е необходимо да се прекалява. Достатъчни са и по-малко на брой и може да се редуват, ако се налага.

# 649
  • Пловдив

......Аз лично НЕ СЪМ впечатлена от продуктите на Аква сорс. Няма да забравя как ми препоръчваха магнезия - че е супер пречистен , че не знам си какво, а се оказа една голяма измама( имах зравословен проблем, та поразучих как стоят нещата с магнезиевите препарати). Аквасорс магнезия  е магнезиев оксид....., който::
Е да де, ама магнезиевия оксид е най-лесно произвеждан , затова е и най-евтин....а ти го пробутват за 10пъти по висока цена ... В крайна ти не купуваш магнезия за запек нали ?......

Магнезия на АкваСорс не е магнезиев оксид а комбинация от йонен магнезий/т.е. вече разтворен и готов за усвояване, с бързо действие, защото не трябва да се разтваря в стомаха/ и магнезиев бисглицинат (Magnesium Bisglycinate / Glycinate)в хелатирана форма – магнезият е „обвит“ в глицин, което подобрява усвояването (до 80%).
И вече от личен опит - нежен е към стомаха, не предизвиква диария,
помогна ми за съня, мускулното напрежение и ПМС. И в тази си форма продукта е подходящ за: дългосрочен прием, хора с чувствителен стомах, стрес, безсъние или мускулни крампи.

RelaxedИ да ....всеки да си преценява ....

Общи условия

Активация на акаунт