Суперхраните на Аквасорс - 6

• 58 687
  • 710
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, имам дете на 6 години, което през различни етапи е приемало коластра само от продуктите на аквасорс. Дълго време не беше, но сега започнах отново да му давам. На него не му харесва и се налага да изсипва съдържанието в прясно мляко с мед, за да изпие 2 капсули сутрин. Какво друго е подходящо да се приема за засилване на имунитета.

# 706
Здравейте!
Някой има ли опит с излекуване на халацион/ечемик на окото с продуктите? Имам един безболезнен на горния клепач от вече месец и искам да пробвам дали няма да се махне с някой продукт, преди да пристъпя към операция.
Благодаря!

# 707
Здравейте!
Някой има ли опит с излекуване на халацион/ечемик на окото с продуктите? Имам един безболезнен на горния клепач от вече месец и искам да пробвам дали няма да се махне с някой продукт, преди да пристъпя към операция.
Благодаря!
Това най- често е стафилококи.за целта се приема коластра и емк.в големи количества
След това се добавя и колаген.но е индивидуалн.обърнете се към вашия човек които ви е запознал с продуктите
Желая ви успех!
Цитат на: edelvais0404

link=topic=1413277.msg50810606#msg50810606 date=1770844460
Здравейте, имам дете на 6 години, което през различни етапи е приемало коластра само от продуктите на аквасорс. Дълго време не беше, но сега започнах отново да му давам. На него не му харесва и се налага да изсипва съдържанието в прясно мляко с мед, за да изпие 2 капсули сутрин. Какво друго е подходящо да се приема за засилване на имунитета.
Можете да давате триъгълник на здравето, и да включвате вит Д и плодова Ц.
Много в хубаво че сте давали поне 1 продукт, ще в лесно сега.
И на вас ще ви препоръчам да се обърнете към човека който ви е запознал с продуктите.
Аз лично с всеки нов човек комуникирам ако ми позволят почти всекидневно, за да са спокойни хората

# 708
  • София

Посъветвали са те за вит. Д и вит.С.
Аз лично давам на внуците си Колактив 3 и Зелена енергия. И от време на време включвам вит. С и комплекса ЕМК.
И наистина е добре да се съветваш с човека от който ги купуваш или при който имаш регистрация. Не случайно си се обърнала към него. Трябва да му имаш доверие.

# 709
Попитах тук, защото реално не ги купувам директно от този човек, а от приятелка, която ми ги взима от човека, който се занимава с това и тя ми казва според нейния опит

# 710
Попитах тук, защото реално не ги купувам директно от този човек, а от приятелка, която ми ги взима от човека, който се занимава с това и тя ми казва според нейния опит
Нема проблем и тук ще ви помогнем.
Въпроса е ако има особености на детето ние няма как да сме прецизни в съветите.
Затова и можем да дадем общи насоки.Нищо че вземате през човек, би трябвало да ви помогне спонсора на вашата близка.
Или вие си избирате на човек на когото вярвате и се свързвате с него и ставате от неговия екип.
Бъдете здрави🍀❤️

Общи условия

Активация на акаунт