🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 491
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 405
Смеем се, ама Зори си продава роклите в чужбина и хората са доволни:

https://www.etsy.com/listing/503839914/womens-dress-long-dress-maxi-dress#reviews

Само дето две са на майка и, а останалите си ги е писала сама. Всички ревюта са написани по един и същи начин, стилистика и пунктоация. Стар трик, нищо ново под слънцето.
А роклите приличат на поли за низане на тютюн, аз и 20 лева не бих платила за тях.

# 406
  • Sofia
Виктория участваше и в Грим Мастърс - сезон 1 , но там си отпадна рано. Хитра е тя и меркантилна. В Милано се снима уж с приятелка. В Доминикана не е ясно с кого е била.

# 407
Всеки има различни предпочитания. Форум е за да се споделя.
Аз искам да знам кой е победителят.
Просто да се пише в скрит текст и да се пише, че е спойлер, за да е ок и за тези пък които не искат да знаят.
Но не може само с едните да се съобразяваме.

# 408
От инстаграм профила на Радостина се вижда и нейния онлайн магазин modern.bg.

Аз съм гледала откъслечно американския формат на предаването и помня, че финалните 4 -5 момичета ги пращаха поотделно с ергена на екскурзия до различни дестинации, за да се опознават. Не знам дали от нашата продукция имат бюджет за това. Ако излязат някакви такива снимки, това не значи, че е точно победителката на тях.
Също там пускат 1-2 участночки девствени и държащи на ценностите, даже и един ерген май беше девствен в началото, но накрая вече не Simple Smile

# 409
От екипът на “Ергенът“ съобщават, че след излъчването на първият епизод, предаването ще се казва “Завалията“....

С тоя подбор на “умни красавици“ направо могат да направят мъжете заклети любители на своя пол.
За четящите тук мъже - има и нормални жени! Не се отказвайте прибързано Joy

# 410
Не знам дали от нашата продукция имат бюджет за това.
Ако спонсорите на момичетата са наляли пари в продукцията, както подобава, ще има екскурзии за всички от сърце.

# 411
  • Берлин
На мен ми е все тая коя е победителката. Всъщност има ли друга награда за нея освен личният и най-пръв сред първите ергенИН?

# 412
  • София
Така спряганата за победителка и Виктор дали са се познавали преди да влязат в предаването?

# 413
Предполагам,  че доста от момите се познават с Ергенина преди предаването от фотосесии, събития, партита. София не е голяма, бръмчалките всички ги познават.
Определих какво ме дразни във външността на ергена, зъбките му и малките очички.
Много от момичетата казаха, че има красиви очи , така, че приемам, че на живо е очарователен.
Зъбките като на кон, дали са придобити или са ген?

# 414
Зъбите приличат на фасети.Защо са толкова бели не знам- като плочки в баня.ТОва не ми харесва на мен.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 18:24 от ДХ3

# 415
  • София
Определих какво ме дразни във външността на ергена, зъбките му и малките очички.
Много от момичетата казаха, че има красиви очи , така, че приемам, че на живо е очарователен.
Зъбките като на кон, дали са придобити или са ген?
Не са само зъбите, такъв тип лице е - издължено.
Сетих се за покойния Вучков и една зрителка - "Хубави зъбки, зайко"

# 416
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Видеото не е мое и не го рекламирам, просто ми излезе в препоръчани:

# 417
Стига бе, момичета. Само ли аз намирам ергена за симпатяга, хареса ми отношението към кандидатките, с всяка размени по някоя реплика и не е такова дърво каквото очаквах.
Само ми изглежда по-възрастен от обявената възраст. Но определено има опит в общуването с жени.
Пък и много се изкефих, че даде на вървежните плеймейтки розите последни. Някакси даде заявка, че уважава сериозните жени, което е похвално.

# 418
Гледам го на запис тъкмо.
Защо на някои не им дават инфото, слизат минават и заминават? Като пълнеж?
Иначе ергена е копирал изцяло дикцията на Радев!

# 419
  • София
С тоя подбор на “умни красавици“ направо могат да направят мъжете заклети любители на своя пол.
За четящите тук мъже - има и нормални жени! Не се отказвайте прибързано Joy

Благодаря, gerata! Simple Smile Надеждата ме крепи, макар че никак не е лесно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт