🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 469
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 495
Джи-то след Зори откъде идва? Възпяла си е онази точка или е просто Георгиева?
Господинова май беше.

# 496
  • Terra incognita
Ей ся ше пусна лев и двайсе.
Сигурно като официално спонсорство. Богаташите обичат да влагат в млади и талантливи хора, за да развиват потенциала и идеите си 😂
За какво точно са тези пари? Да я подкрепим в какво? 🤔

# 497
Благодаря!

# 498

Подигравайте се лузъри
🦉

# 499

Представих си Зори от първи епизод, с Цановото "Пей-три-ън"

# 500
  • Sunshine state
Леле, верно е с Мечо подпухналата, че е и горда от факта. Ама кво ли разбирам аз, лузърката. 🤣

# 501
Леле, верно е с Мечо подпухналата, че е и горда от факта. Ама кво ли разбирам аз, лузърката. 🤣

Нищо не разбираш. Добре че поне долари имаш, рокли да си купиш! Лято иде!

# 502
  • Sunshine state
Кат' вестници, дет се вика. Малко оборот на Зорка да направим, че откак свали жестокото си парче от тубата, няма шанс някой лейбъл да я потърси. Само я мисля.. 🤣

# 503
Срам. 34 страници дотук, докато първо схвана, че има нова тема, докато насмогна с четене....А то имало новодошли и пак едни и същи неща до безкрай -в басейна  Ева ли е , Дениз ли е, на майка му майката ли....Две страници обсъжданици. Дениз е и край! Новодошлите да четат отначало, а не да саботират процеса на четене на читанките като мен. После спойлер, та спойлер, едната искала, другата не искала да научава, айде пак три четири страници  флуд. Големи романтички па тия, дето не искали да знаят до края на шоуто коя ще изберял Виктор.  Като че ли ще е до живот изборът му.
Аз ще следвам източните философии като Зори Джито/ там видях, че е  хлябът, че и Дилов наднича изотзад и/ и  избирам *Пътят* на Лао Дзъ. Коя ще е избраната ми е все едно, те  и без друго са на олимпийския принцип - важно е участието.

Аз си чакам фармацеФтката, Хайрулата, Сид и Мортиша какви ще ги надробят довечера. Локомотивите на успеха на *Ергенът*...
Дано се отличат и други звезди сред останалите бледи скариди.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 01:23 от проксима

# 504
E, какво ... витрина има, хавлия няма .. ще позяпам, пък ако няма промоция ше си ходя. Чакам още 21 кандидатки да се поскубем малко.
Идвааам за “поскубването”, нося с мен три дипломи и гащЕ.. меденки и еклери няма да правя, ще пропусна. 😄 Нямам онлайн магазин, в инстаграм малко неща разбирам. Как ще оцелеем, не знам.. ще нося и екстеншъните.. 🤫🤪😏 И аз нямам търпение да видя следващия епизод. Ще е много интересно определено.. 🤭

# 505
Като цяло проблемът е, че Ергенът е доста по-красив и интелигентен от повечето участнички.
А пък представяйки си ги редом с някои, то съвместимостта е...меко казано нулева.
В интерес на истината обаче ме озадачи и решението му да елиминира Екатерина.
Ако приемем, че всичко е редовно, а не по някакъв сценарий, то това е лош признак за неговата посока на мислене, възприятия, афинитет и т.н.

Личното ми мнение и усещане като мъж и на прима виста по критерии - умение за изкусителност/оплитане в паяжина/флирт го притежават:
Дениз - опитът си е опит, няма начин
Виктория Капитонова - голяма хитруша, актриса, ама как само ги върти тези очички...руската школа си е руска школа.
Благовеста - миньончето-бонбончето е много палава, да, не е нищо особено като цяло, но с тази сладка муцунка(на фона на повечето си е направо красавица)...
Александра - Изглежда ми от тези жени, които първо опипват почвата и леко, методично започват да вадят козовете от ръкава.
Людмила - Скрита лимонка е!

Според мен, ако има избрана булка, то ще е някоя от тези.

# 506
  • София
Защо се учудвате, че отпадна конкретно това момиче? На мен ми беше като препечена филия, намазана с тонове грим. Леко стряскащо е може би за един мъж. Иначе е хубавка, доколкото видях на едно от пуснатите тук видеа. Няма нужда така да се клепа. А и от толкова намахани и целеустремени каки не можа да изпъкне за това кратко време.

# 507
В интерес на истината обаче ме озадачи и решението му да елиминира Екатерина.
Ергенчето и да има право на избор кой да махне, то е от списъка на по-скучните моми, тези които не са готови да се излагат само и само да са на екран. Очаквам Габиту и Зори Джи да се борят до последно за сърцето му, което в реалният живот е почти невъзможно Joy

# 508
Една приятелка се възмущаваше как някакви нахални останали, а скромното момиче отпаднало. Ами нормално. Това е шоу. Колоритните ще останат по-дълго.

# 509
Утре разбрахте ли от колко часа ще се излъчва, че да си организирам живота? Joy

Аз седнах прИд тИлИвизора веч и ще чакам. КогИ го пуснат...ш гледам. Да не го отърва ме е страх, затуй Joy

Да видим освен басейна кво дпуго ще ни прожектират.

А, почна...Joy

Общи условия

Активация на акаунт