Войната в Украйна 1

• 1 799 235
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 1 005
Уж Путин бил готов за разговори.

И аз така разбирам тази новина , това е тяхната тв в момента

# 1 006
  • Варна
18 000 смели цивилни се включват в защитата на Киев в редовете на армията. Раздали са им бойно снаряжение и картечници. Няма да се даде Украйна без бой. Украинската армия показва на Киевчани и как да правят коктейли Молотов. Моли ги също и да помагат на армията като просто в соц мрежите публикуват движенията на руски части които виждат.
Това е ужасно.. ще стане касапница.

# 1 007
  • софия
Да, уж за борба с Азов били подготвени чеченците. Друг да го обосноваваше с това, да съм повярвала.

# 1 008
Не разбрах удебеленото. Какви реципрочни действия ще предприемат? Ще се присъединят и те към НАТО?
Аз го разбирам като - "ще се присъедим към съюз със Северна Корея" ... т.е. всички шизофреници трябва да се обединят.

# 1 009
  • Paris, France
Уж Путин бил готов за разговори.

Да не е преговори с НАТО, та да не останат по-назад от Финландия?

# 1 010
Руските танкове ми се виждат в официалните материали от Украйна особено ..ъъъ.. как казахте? Обезверни, немотивирани... В австрийската преса казват, че човекът е оцелял Flowers Four Leaf Clover
Така се печелят сърцата на освободените!
Да знаят, другия път да чакат чинно наредени край пътя с хляб и сол, както подобава на такива скъпи гости-освободители.
Танкът е украински.
Руските са по нов модел.
Дори в туитър някой отдолу е коментирал..

Този клип е манипулиран!
Преди малко го дадоха по Новое время, можете да си направите справка, кой го финансира. Зад кадър има само един мъжки глас и ревящите женски гласове ги няма!
За съжаление, човекът е починал, ако съм чула добре.

# 1 011
Не разбрах удебеленото. Какви реципрочни действия ще предприемат? Ще се присъединят и те към НАТО?
Аз го разбирам като - "ще се присъедим към съюз със Северна Корея" ... т.е. всички шизофреници трябва да се обединят.

Военен съюз с Китай, което реално ще вкара САЩ и Китай във война.

# 1 012
Преди часове излезе официално изказване на Лавров, че Путин е готов да преговаря в Минск, но преговори ще се състоят след края на специалната военна операция, която в момента се състои.

Аз наистина не виждам смисъл да се упорства. Разбирам хората, това е тяхната държава, но дори да се жертват няма да има различен резултат. Помощ няма да дойде отникъде, а те сами няма да се справят. Затова не си заслужава - да се предават и толкова.

Много ми е мъчно за Украйна, заради жертвите и факта, че тази ситуация ги връща години назад. Но и ми е жал за Русия, не за Путин или олигарсите, а за всички мирни граждани, които ще понесат последствията и вероятно ще трябва в бъдеще да се оправдават за Путин както немците за Хитлер. 😔

# 1 013
Ако Швеция и Финландия се присъединят към НАТО, Русия ще бъде принудена да "предприеме реципрочни действия", казва руското външно министерство.

Говорителят на външното министерство Мария Захарова също проведе пресконференция, на която акцентът беше  върху Финландия и Швеция, съобщава Sky News.

- Швеция и Финландия не трябва да адаптират своите политики за сигурност за сметка на Русия. Ако се доближат до НАТО, могат да имат сериозни последици както във военно, така и в политическо отношение, казва Мария Захарова.

Швеция и Финландия не си адаптират политиките за сигурност за сметка на Русия, а в отговор на лъжите на Кремъл и агресията на руската армия.

Не те, а Русия ще предприеме реципрочни действия ако тръгнат да се присъединяват към НАТО. А предупреждението от Русия идва днес, защото Финландия и Швеция са поканени на срещата на НАТО тази вечер, въпреки че не са членове на НАТО.

# 1 014
ООН очаква милиони бежанци от Украйна. Това е смелост, да си защитиш родината вместо да избягаш. Разбира се, по лесно е когато нямаш жена, деца.

# 1 015
Зеленски пусна снимка, че е в  Киев.

# 1 016
Йенс на живо

# 1 017
  • пустинята Гоби
Зеленски, който също не е много висок между впрочем, тотално е бил наясно, че няма кой да дойде да се бие с него. Защо си жертва сънародниците?

# 1 018
Зеленски, който също не е много висок между впрочем, тотално е бил наясно, че няма кой да дойде да се бие с него. Защо си жертва сънародниците?
Защото гнома не ги своите.

# 1 019

И аз това се питам от самото начало. Грузия втора част, не си ли извадиха заключения от историята? Грузия не влезе в НАТО и никой не помогна. Непонятно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт