Войната в Украйна 1

• 1 799 161
  • 44 850
  •   2
Отговори
# 3 435
Преговорите между руската и украинската делегации приключиха, съобщава РИА Новости.

И си отлетели за консултации с правителствата. Да се надяваме, че ще дадат някакво изявление.

# 3 436
[/url]https:-spam302-/varlamov_news/27208?single[url]
Зеленски е подписал заявка за членство в Нато, а какво става с преговорите, няма никаква информация.

Приключили са.
Междувременно знамето на Украйна се развя пред Европейския Парламент

# 3 437
  • Paris, France
Зеленски е подписал заявка за членство в Нато, а какво става с преговорите, няма никаква информация.

Какво да преговаря с развалена, грамофонна плоча?

Украинците искат в ЕС. За НАТО бяха разделени, не им е много по вкуса, но след като бяха нападнати, все повече са за незабавно приемане в НАТО.

Действията щяха да се развият по различен начин ако Украйна вече беше член на ЕС.

# 3 438
Преговорите между руската и украинската делегации приключиха, съобщава РИА Новости.

И си отлетели за консултации с правителствата. Да се надяваме, че ще дадат някакво изявление.
Абе нещо ми намирисва тая работа...Първо, че Зеленски и Путин не говорят директно и второ, че не обсъждат всичко веднага (има телефони и други комуникационни средства).

# 3 439

Какво да преговаря с развалена, грамофонна плоча?

Украинците искат в ЕС. За НАТО бяха разделени, не им е много по вкуса, но след като бяха нападнати, все повече са за незабавно приемане в НАТО.

Действията щяха да се развият по различен начин ако Украйна вече беше член на ЕС.
Не цяла Украйна иска в НАТО.

# 3 440
  • София

За ЕС, не за НАТО.
Да, грешката е моя,за ЕС

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 18:37 от ta-ra

# 3 441
Абе нещо ми намирисва тая работа...Първо, че Зеленски и Путин не говорят директно и второ, че не обсъждат всичко веднага (има телефони и други комуникационни средства).

Защото явно мисли че няма какво да говори със Зеленски, преди си говори с Байдън, сега казват с Макрон...

# 3 442
  • London
Аз ги чета как се плюнчат на МОК....щели и там операция да измислят. Много лунатици, много нещо....аз все повече си мисля, че бъдеще за тази държава с Путин няма как да има.

# 3 443
Бре, какви пацифисти се оказаха изведнъж руските олигарси, близки до Кремъл! Ти да видиш! Остро осъждат войната в Украйна и, забележете, повечето от вчера и от днес. Laughing

Новина от днес:

"Няколко руски олигарси критикуват действията на правителството след нахлуването на Русия в Украйна. Милиардерът Олег Дерипаска например призова за прекратяване на "държавния капитализъм" в Русия с оглед на икономическите санкции, наложени на Москва. "Това е истинска криза и се нуждаем от истински кризисни мениджъри", каза основателят на алуминиевата компания Русал по Телеграма, според информационната агенция на АФП.

Руският милиардер Олег Тинков, основател на Тинкофф Банк, критикува нападението над Украйна в пост в Инстаграм в понеделник. "Днес в Украйна умират невинни хора всеки ден, това е немислимо и неприемливо", пише той.

В неделя руският олигарх Михаил Фридман също заявява, че войната "никога не може да бъде отговорът". В писмо до служителите на инвестиционната си компания ЛеттерОне, родният украинин поиска да се сложи край на "кръвопролитието", според компанията."

https://www.zeit.de/politik/ausland/2022-01/krieg-ukraine-russland-news-liveblog

Франция щяла директно да конфискува имуществото на богати руснаци с лятни резиденции, яхти и луксозни коли по Кот Азур. А от днес и Швейцария въвежда санкциите на ЕС. Изобщо сериозно ужилиха Путин&co. И 800 милиарда резерв да има, като са в централизирани банки, пользы мало, да? Освен ако не извади отнякъде мащабни крипто инвестиции, не го знам как смята да си финансира войната.

# 3 444
Да, олигарсите като ги щипнаха за милиардите и веднага реагираха...

# 3 445
Янев единствен е здравомислещ и рационален. Не е руска или американска подлога. В тази ситуация срещу когото и да се обърнем - все ще сме страдащи.
Иначе честито за главоломното поскъпване на... всичко и затворените бензиностанции. Ще я втасаме хубаво.. Simple Smile
От два стола та на земята. Никой не уважава тези дето са безгръбначни и се опитват хем така, хем иначе.

# 3 446
Украйна загуби с този палячо, който вече трябваше да е седнал на масата за преговори, но повярва на чичо Сам, който пък традиционно си изоставя съюзниците. Кюрдката протрива доволно ръце в Американското посолство, преизпълни си плана, а наш Кирчо стои мирно и козирува.
Въпреки 20-те лайка, няма нищо вярно в този пост.
Първо, "палячото" (дай Боже всяка държава да разполага с такива политици) участва в преговори.
Второ, чичо Сам въобще не е изоставил Украйна. В момента Русия търпи икономически колапс, подобен на нашия през 1996 г.
Трето, радвам се, че Кирчо козирува, защото това е най-добрият ни национален интерес в момента. Без да съм избирател на ПП.
+ 1
Зеленски направо вбеси Кремълския, като не се уплаши и не избяга. Щеше много да го улесни. Но излезе неочаквано корав. Ако може да го докопа....
И аз заставам зад Кирчо, въпреки забележките ми към него.

# 3 447
Как изглежда 36000 град след руската ''намеса'' ....

https://twitter.com/i/status/1498324148233326609

# 3 448
3-ти март не е Путинов ден, моля ви се. Това е национален празник, за който обаче точно Путин никаква заслуга няма. Защо не може да се направи разлика в тези неща? Много им е важно на някои хора всичко руско да е под неговата плюнка, но съжалявам, нищо хубаво точно от него няма. От руснаците преди него - да.

# 3 449
Дадоха някакво изявление, накратко, приказвали, отлетели да се консултират с правителствата си и близките дни пак ще се срешат. Подоляк от украинската делегация.

Общи условия

Активация на акаунт