Войната в Украйна 1

• 1 799 311
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 1 860
Много самолети нещо чувам през последния час над София, тъмно е и не мога да видя какви са, но през 5-10 Мин минават.

Заради затвореното въздушно пространство над Украйна, Беларус и части от Русия, въздушният трафик над България е увеличен с 40-50%. Вероятно това е причината да чувате толкова самолети.

# 1 861
Ами мисля, защото виждам как го направиха Полша и Прибалтика, и Румъния. И сега ще им го удовлетворят, това е процедурата. Не помня номера на члена от договора,.а не е и важно това. . Ние сме.единствените, които заради Янев не го направихме, щото нямало нужда. А Петков блее.  И аз като гражданин на България искам от това правителство да го направи. Нищо наивно няма, това е процедурата. И тя за останалите вече е в ход.
Не, ти не си наивна, ти просто изпълняваш   Олгинските нареждания. Да ме убеждаваш,  че.няма опасност е доста неумно от твоя страна при положение, че
 според Кремъл нямаше опасност никаква и за Украйна. До деня, преди да я нагязят с танковете. И Зеленски дори им вярваше въпреки че.го предупреждаваха от разузнаванията на различни страни. Затова и сега останалите бивши колонии задействахя този член. Без нас. И аз искам ние също да го задействане.
Чл. 5-ти. Попеа, кефиш ме в тази тема.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 21:45 от Не се сърди, човече

# 1 862
Доста ироничен завършек на коментара.

За точка 4 от Вашингтонския договор (НАТО) говори Poppea, която аз също искам да бъде активирана. И става точно така, както го е описала - първо, дадена държава се позовава на този член; след това НАТО се събира и решава какво да прави.

До момента Румъния, Полша, Литва, Латвия и Естония са активирали точка 4, което доведе до настоящето разполагане на още техника и военни на територията им.
О, да, тя се мисли за много остроумна. А всъщност е прозрачна като стъкло. Дезинформирай и успокоявай, че.няма ама никаква опасност,.и балъците да вярват, докато една сутрин не се събудят с танковете пред блока. Явно инструкциите са им такива в Олгино.
С теб.може да сме имали.различво.мнение, но аз смятам, че Янев е позор, а Петков е отговорен за него. Той е премиер, все пак, и носи отговорност за министрите си.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 21:45 от Анонимен

# 1 863
Роузи, представи си, че има и други мнения, различни от твоето. Вашите доводи какви са - обикновен психопат, комплексар, грандоман и т.н
Интересно е колко агресивни са защитниците на Украйна? Всеки инакомислещ и не влизащ в антируската риторика е трол, имбецил и все такива красиви думи. 😁

Е споко, все пак няма да тръгнем да ви гърмим Grinning колко да сме агресивни..

# 1 864
Позната бесарабска българка от районите, завладяни вчера от руснаците. Аз я жаля, а тя ми казва - "Сега се успокоих. Страшното ще стане ако дойдат пак украинците."
Шах с пешка..... Споделям го, за да се знае и за тази гледна точка над събитията.
Промити мозъци. Гледат само БТВ.
За тях всичко е или черно или бяло.
Националистически настроените украинци имат вина за това което им се случва.

# 1 865
Не се отварят.
Има много клипчета в нета на заловени руски войничета, които казват, че са били принудени да се бият, след като са ги излъгали, че ще извършват военни тренировки.
Демек или се бий за родину или .. 😠
А майките и бащите им да си мислят ,че са на учения по границите, да. Тъжно е . Един луд излъга и обрече собстените си деца, ама защо ли не се изненадвам.

# 1 866
Позната бесарабска българка от районите, завладяни вчера от руснаците. Аз я жаля, а тя ми казва - "Сега се успокоих. Страшното ще стане ако дойдат пак украинците."
Шах с пешка..... Споделям го, за да се знае и за тази гледна точка над събитията.
На същото мнение са и българите в Одеса.
Кои българи, тези дето са по автобуси и влакове за изтегляне на запад ли? И как пък разбраха че идва харашото, като от няколко часа са "миротворците" там? Ега ти опорките.....

# 1 867

Затова ли пристигат у нас? Два автобуса вече дойдоха, утре чакаме още.

# 1 868
  • София
О, да, тя се мисли за много остроумна. А всъщност е прозрачна като стъкло. Дезинформирай и успокоявай, че.няма ама никаква опасност,.и балъците да вярват, докато една сутрин не се събудят с танковете пред блока. Явно инструкциите са им такива в Олгино.
С теб.може да сме имали.различво.мнение, но аз смятам, че Янев е позор, а Петков е отговорен за него. Той е премиер, все пак, и носи отговорност за министрите си.

Янев е квинтесенцията на българската рецепта за оцеляване. "Преклонена главица сабя не я сече".

# 1 869
Нешка Робева е написала някакви глупости, които се тиражират?? Даже не ги изчетох в детайли, но с Путин ли иска да се подкрепя???

# 1 870

Да. Страх ги е да не се върнат украинците.

# 1 871
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Мецанка, гледам, че идваш подготвена

# 1 872
Не знам колко хора искат да се евакуират, но днес репортер на Нова влезе в автобус, току що пресякъл границата и имаше доста свободни места, незаети. Първите два автобуса.
По новините говорят за 4000 желаещи евакуация, а утре само 250 ще евакуират, желаещи.
Къде ги останалите хиляди?

# 1 873
За мен е притеснително това, че все още не се разполага военна помощ на нашата територия. С това компактно руско население по Черноморието. Все пак и то трябва да бъде защитено от лошото отношение на местните. Надявам се все пак да има време тази грешка да се поправи.

Има много желаещи да се евакуират, които обаче не успяват да напуснат Киев - включително заради новия комендантски час.

# 1 874

Да. Страх ги е да не се върнат украинците.

Аа добре, значи само преминават оттук на път за Русия...ясно

Общи условия

Активация на акаунт