Войната в Украйна 1

• 1 799 295
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
За съжаление СаЩ и Русия  се разбраха. Сега ще го отнесе ЕС. Факт.

И какво ви мотивира да направите това заключение?

# 2 461
Не е само Булсатком. Както казах, и моят оператор не излъчва - и твърдят, че НА ТЯХ е спрян сигналът от спътника. Не знам кой лъже и кой нещо бърка.

Международната федерация по джудо е лишила Путин от всичките му звания.

Той пък вдигнал нивото на бойна готовност на ядрения арсенал, защото имало санкции и му говорели агресивно.
Или някой трябва да го отстрани спешно, или ще запали света.

# 2 462
Чухте ли че руските защитни сили са поставени в бойна готовност?

Чух, че румънците са обявили мобилизация, ама не знам дали е вярно.
Бтв почнаха един час по рано с политическото си предаване и това беше първата новина.

# 2 463
  • Пловдив
За съжаление СаЩ и Русия  се разбраха. Сега ще го отнесе ЕС. Факт.

И какво ви мотивира да направите това заключение?

Изказванията на Байдън и Столтенеберг преди и след инвазията.
А и да сте чули СаЩ да е затворил небето за руски самолети или Русия за американски?
Само за държави от ЕС.

# 2 464
Путин действа като един много отчаян и побъркан човек. Видно е, че не е очаквал така да се стекат обстоятелствата и си е мислил, че
е постигне лесна победа.

# 2 465
  • Paris, France
Бях безпристрастна и осъждах дойствията на Русия до момента в който ми спряха руските телевизии. Това че не искат да се покажат различните гледни точки е връх на тоталитаризма. Не вярвам на никого, ще си гледам само собствения интерес.

Руските телевизии са ти ги клъцнали като икономическа санкция срещу Русия, а не за да не четеш различни гледни точки. Нали трябва да им се плати за да им се препредават каналите? Гледните точки на Кремъл и машината му, както и на обикновени руснаци може да се намери лесно в интернет, особено на руски.

И каквото и да каже Кремъл, след двумесечните лъжи на Путин  аз няма да повярвам.

# 2 466
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
извинявам се...
линкът е към видео изказване на Путин
от Телеграм

.."Владимир Путин поручил перевести силы сдерживания в российской армии в особый режим несения службы — в ответ «на агрессивные высказывания на Западе».

«Силы сдерживания» — это ядерное оружие, гиперзвуковые ракеты «Кинжал» и «Циркон» и т.д.
"

Явно не се отваря

# 2 467
Преди няколко минути Путин е разпоредил на министъра на отбраната и началника на Генералния щаб да приведат специалните военни сили на Русия, Силите за стратегическо възпиране, включващи ядрения арсенал, в режим на бойна готовност.

Първата реакция е на постоянния представител на САЩ в ООН:

"Това означава, че президентът Путин продължава да ескалира тази война по начин, който е тотално неприемлив и трябва да продължим да сдържаме действията му по възможно най-категоричен начин", каза пред телевизия Си Би Ес Линда Томас-Гринфийлд.

Силите за стратегическо възпиране, които включват Ракетните ядрени сили, са в основата на стратегическите ядрени сили, оборудвани с междуконтинентални ракетни и авиационни системи и прецизни оръжия с голям обсег.

Според военни анализатори, това все още не означава че Путин се готви да натисне копчето, защото специалните военни сили включват и стратегически далечни бомбардировачи, подводници, кораби и военноморски разрушители с конвенционални прецизни оръжия с голям порязаващ обхват.

Според мен не се готви да натисне копчето а да засипе Украйна с много по голям огън отколкото досега, защото войната започва да се проточва, което става проблем за него.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 16:19 от Никола Тесла

# 2 468
  • Там,където се събуждам щастлива.
Нямаше да има проблем с руската телевизия, ако всички независими такива можеха да функционират, за да не се чува само Кремълска пропаганда.
А това да говориш, че нищо няма и никой не напускал Украйна, техни войници не умирали и прочие си е пълна гавра с руския народ. Винаги съм се чудела на руските майки как преглъщат без гък смъртта на децата си.

От вчера Червения Кръст е посредник при прибиране на руските тела и репатриране на ранени. Руснаците дори това крият, като информация.

# 2 469
  • софия
Предизвестеното: Путин нареди "специална готовност" на руските ядрени сили
Целият свят е срещу тях несправедливо, непредизвикано.
Цитат
„Както виждате, не само, че западните държави предприемат неприятелски мерки срещу страната ни в икономическото измерение - имам предвид незаконните санкции, за които всички знаят много добре - но и висшите служители на водещите страни от НАТО си позволяват да правят агресивни изявления по отношение на страната ни".

# 2 470
  • СИ
Инфото и от фейсбука на офиса на Зеленски, но от обкръжението му излиза, че няма да отиде.

Други хора щял да прати, на мен ми мирише пак на игрички.

А не ти ли мирише на руска подлост и агресия?!

# 2 471
  • София
Преди няколко минути Путин е разпоредил на министъра на отбраната и началника на Генералния щаб да приведат специалните военни сили на Русия, включващи ядрения арсенал, в режим на бойна готовност.

Първата реакция е на постоянния представител на САЩ в ООН:

"Това означава, че президентът Путин продължава да ескалира тази война по начин, който е тотално неприемлив и трябва да продължим да сдържаме действията му по възможно най-категоричен начин", каза пред телевизия Си Би Ес Линда Томас-Гринфийлд.

Стратегическите ядрени сили, които включват Ракетните стратегически сили, са в основата на стратегическите ядрени сили, оборудвани с междуконтинентални ракетни и авиационни системи и прецизни оръжия с голям обсег.

Според военни анализатори, това все още не означава че Путин се готви да натисне копчето, защото специалните военни сили включват и стратегически далечни бомбардировачи, подводници, кораби и военноморски разришители с конвенционални прецизни оръжия с голям порязаващ обхват.

Според мен не се готви да натисне копчето а да засипе Украйна с много по голям огън отколкото досега, защото войната започва да се проточва, което става проблем за него.

Ами, сега всички руснаци с власт, чиито деца са на запад, трябва да си помислят какви точно цели имат руските ракети.

# 2 472
Путин ще отиде ли да отиде и  Зеленски. Отива държавен секретар, съответно от този ранг и другите. Какво се правите...

# 2 473
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Абе, граници с НАТО
това нали знаете, са глупости

Всички имат военни сателити, далекобойни крилати ракети, които могат да изминават хиляди колометри...

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 20:04 от Роузи

# 2 474
  • софия
Украинският президент заяви, че украинска и руска делегации ще се срещнат на украинско-беларуската граница за преговори без предварителни условия - АФП, Ройтерс
https://www.bta.bg/bg/Ukraine/227630-ukrainskiyat-prezident-zaya … -shte-se-sreshtna

Общи условия

Активация на акаунт