Войната в Украйна 1

• 1 798 978
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 595
  • софия
Все още не е потвърдено официално, но и държавните китайски банки подкрепят санкцията суифт 🙂

# 2 596
Simple Smile Това са преговорите на Путин. Преди преговорите показва силата, демек или капитулирайте, което означава Украйна предава цялата военна техника която има и тя отива на въоражение в Русия, отказва се от членство в ЕС и НАТО, предава територии на Русия, инсталира се марионетно миротворческо правителство с Виктор Медведчук като премиер, и Украйна става Беларус 2. Демокрацията отива в историята, здравей нов свят за украинците под управлението на Путин. Това ще иска на преговорите и няма да отстъпи, за това и показва силата, какво ще стане ако Украйна не се съгласи, ще се стовари върху нея цялата мощ на руската мечка.
Пропусна денацификация, което е същото като ликвидиране на враговете на народа, което пък от своя страна е затриване на всички неудобни.

# 2 597
  • Най-красивата страна
Помагаме им разбира се.
Следя групи за подпомагане на бежанци.
Много българи предложиха транспорт,дадоха жилища за безвъзмездно ползване-къщи,апартаменти и продължават да предлагат.Някои тръгнаха за границата между Румъния и Молдова.Защото и там има хора,които се нуждаят от транспорт до България.
Събират се храна,дрехи,медикаменти.
Бебешки неща,храни за домашни любимци.
Някои хотели отвориха за бежанци.
Болници предлагат безплатни прегледи.
Малко ли е това?

# 2 598
Извинявам се, ако вече е обсъждано, чета темата от вчвра, но не мога да наваксам с отговорите. Много добра дискусия се получава, и всеки от различни източници, аз бямам телевизия и следя в ютюб различни медии, не знам и аз кои са истини. За мен едно е ясно - има разминаване между заявени намерения и реални действия в посоката на разгръщане. Също ме насочи въпросното есе на президента, както и изказването, което чух лично от него. И подкрепям санкциите също, стига вече са шантажирали Европа с цените на енергия. Но на мен ми е странно какво е целял с това да изпраща войски, които твърдят, че реално не знаели какво правят там, и си мислели, че били на обучение - това проверен източник ли е? Защото мой личен познат разказа за нехов близък украинец, на когото било съобщено от медиите, че руски войски щели да правят обучения - това наистина не знсм как да тълкувам вече… всичко ми изглежда като един голям театър, а не трябва… какво всъщност се случва??? Тези са ми въпросите, около тази дезинформация за “обучителни дейности”, двустранно…

# 2 599
Колкото повече ожесточава войната, тя става по скъпа, повече руски синове ще трябва да ходят да си рискуват живота, общественото мнение в Русия ще става все по негативно към войната и Путин.

Така е. В момента в Русия има информационно затъмнение, не се знае за жертви и загуби, ама това не може да е вечно. Все ще тръгнат слухове, майки ще искат да се чуят със синовете си, не може вечно да е налага военна цензура и тогава ще се появят черните забрадки пред Кремъл... То си е казано - може да лъжеш малка хрупа хора много време, може да лъжеш голяма група хора за кратко време, но не може да лъжеш голяма група хора много време - истината си намира начин да се разпространи в крайна сметка.

# 2 600
  • софия
Преди малко и телеграм предупредиха, че може да орежат канали и на двете страни. За мен лично всичко това е малоумно, прилича на пломбираните радиа от ВСВ с всичката тая цензура. От толкоз упорита борба с фалшивите новини, не остана къде човек да прочете истински.
Отвъд малоумно Hands Plus1
Отменили са гастрол на Болшой театър в Ковънт гардън като "санкция". Западът надминава и най-дивия соц, в който никога не са били смесвани култура и политика. В потрес съм, подивял екстремизъм и цирк.
В БГ не оставаме по-назад: отменяме националния празник, скоро ще си демонтираме историята от зор за слугинаж и подражание. Close
Аз на това му казвам знак на съпричастност, отношение към случващото се.
Всеки има право да го определя според собствения си поглед.

Крайно време е паметниците на окупаторите да бъдат изложени в музей, а не да бъдат в центъра на столицата.

В Русия е наложено информационно затъмнение и се налага на медиите да наричат войната "военна операция" и всички производни, за да не се обявяват жертвите и загубите. В условията на война били длъжни да го правят.

# 2 601
Според много постове в Тутър в момента доларът се разменя в московските чейндж бюра за 100 до 150 рубли. Не знам дали това е вярно, някой ако има лична връзка, може да провери.

# 2 602
Аз само за Гърция нищо не съм чула.
Някой нещо да е чул да са казали?

Програмата на Нова е супер.

# 2 603
  • СИ
Нещо интересно. Руските освободители разбиват магазини... Щото иначе, глад...!

https://frognews.bg/novini/sevchenko-pred-frog-mariupol-vajnata- … t-magazinite.html

# 2 604
Извинявам се, ако вече е обсъждано, чета темата от вчвра, но не мога да наваксам с отговорите. Много добра дискусия се получава, и всеки от различни източници, аз бямам телевизия и следя в ютюб различни медии, не знам и аз кои са истини. За мен едно е ясно - има разминаване между заявени намерения и реални действия в посоката на разгръщане. Също ме насочи въпросното есе на президента, както и изказването, което чух лично от него. И подкрепям санкциите също, стига вече са шантажирали Европа с цените на енергия. Но на мен ми е странно какво е целял с това да изпраща войски, които твърдят, че реално не знаели какво правят там, и си мислели, че били на обучение - това проверен източник ли е? Защото мой личен познат разказа за нехов близък украинец, на когото било съобщено от медиите, че руски войски щели да правят обучения - това наистина не знсм как да тълкувам вече… всичко ми изглежда като един голям театър, а не трябва… какво всъщност се случва??? Тези са ми въпросите, около тази дезинформация за “обучителни дейности”, двустранно…

Ще поживеем, ще видим. На мен ми е странно, че нямаше дипломатически совалки в опит да се предотвратят нещата, а изведнъж и едните и другите извадиха направо сопите.

Гърците са на позицията на ЕС.

# 2 605
  • Там,където се събуждам щастлива.
Анна Нетребко (оперна певица) проплака вчера, че не било хубаво това, което става, но и било срамно какво ставало с руските творци на изкуството. Написала го е от апартамента си в Монако (удобно не плащайки данъци), а в добавка има и австрийско гражданство.

Тя си мисли, че може хем агнето цяло, хем вълка сит.

# 2 606
В момента има як обстрел на Одеса.
Николай Дойнов предава за Нова тв и няма такова нещо! Чуват се сирени, но обстрел няма

# 2 607
# 2 608
Тя си мисли, че може хем агнето цяло, хем вълка сит.
Тя пък му е такъв фен, че.. За нея специално въобще не ми е жал. Виж, има руснаци, които наистина незаслужено ще го отнесат. Лошото е, че ние не вярваме да я хванат каквито и да е санкции, хитрата лисица.

Скрит текст:

# 2 609
  • Paris, France
Скрит текст:

Ще поживеем, ще видим. На мен ми е странно, че нямаше дипломатически совалки в опит да се предотвратят нещата, а изведнъж и едните и другите извадиха направо сопите.

Гърците са на позицията на ЕС.

Имаше дипломатически совалки. Макрон ходи, Меркел се среща с него, нали се познават.

Путин отдавна е дал да се разбере, че желае да анексира Украйна. Още 2008, на затворената среща с НАТО той заплаши, че ще си вземе Крим и източна Украйна, които, според него са руски и подарени на Украйна, която всъщност е .... част от Русия. Статия от 2008 година, преди да анексира Крим и да създаде Донецк и Логански народни републики през 2014г:

http://www.pravda.com.ua/articles/2008/07/3/3482506/

Украйна не влезе в НАТО но Путин открадна Крим и източна Украйна. Сегашната операция е това, което той каза тогава : ще присъедини Украйна. Баста.

Понеже тогава никой не му се опълчи, той си помисли, че и сега ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт