Войната в Украйна 1

• 1 799 311
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 3 630

Кабаева, която бивша художествена гимнастичка с много титли е спрягана за любовница на Путин и майка на три деца от него. Бившата му жена, от която има две деца и която по едно време твърдеше, че истинския отдавна е умрял и подменен, е женена за 20-тина години по-млад руснак. Това по темата за любовниците Simple Smile

Омъжена ли е за него или я пази той да не се разприказва.
[/quote]

Скрит текст:
Тя доста е приказвала, има и книга или две написани по разказите ѝ, включително и за твърденията ѝ, че мъжа ѝ е мъртъв, а това е друг човек, та какво да я пазят да не говори още... После се приказваше, че той я пратил в манастир, защото много пиела, въобще си беше нещо като сапунка...

# 3 631
Понеже не следя новините, че имам и други задачи в това не спокойно време, д питам:

САЩ затвори ли въздушното си пространство за Русия?

# 3 632
ЕС добави нови имена към санкционираните, големи риби- Фридман, Сечин, Усманов, Песков ....

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX:32 … R0336&from=EN

# 3 633
  • София
Кой от вас е прочел биографията на Степан Бандера?
А Ванче Михайлов национален герой ли е за нас?

# 3 634
Точно щях да пиша, че Бандера не прилича на Левски, но спокойно може да бъде сравнен с някои от дейците на ВМОРО.

# 3 635
И защо махат Янев от министър на отбраната. Коя страна го направи от цял свят в такъв момент?
Какъв е Янев и поне има ли някаква подготовка , образование за поста?
Завършил военно училище във Вашингтон
Работил в отдел борба с тероризма към НАТО
Бригаден генерал произведен
Началник на Военния университет у нас
и т.н.
цял живот работил и учил за едно и също.
Дали Каракачанов преди беше подходящ, дали друг...
Той ли не знае кое и как се нарича във военната терминология, дори един пилот (пак на висша длъжност) отрече това да е война точно в едно интервю вчера.
Направо сме... Отделно чета, че КП се заканил, ако ни спрял Путин газа, ние ще му спрем тока и май не е съвсем шега, ами го е казал
https://edinnabulgaria.com/%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d1%80%d1%83%d1%81 … FNzWF6V_kwRWDj2VY

Не вярвам гърците военна техника да са изпратили, но за Орбан е сигурно, че не само няма да изпрати, но и ще спре такава
"Унгария няма да праща войски или оръжия в Украйна и няма да позволи смъртоносни оръжия да бъдат транспортирани през нейна територия, заяви унгарският външен министър Петер Сиярто, цитиран от БТА.

"Причината за това решение е, че подобни доставки може да станат мишена на враждебни военни действия, а . . . ние трябва да гарантираме сигурността на Унгария . . . да не бъдем въвлечени в тази война“, каза Сиярто по време на посещение в Косово."
https://novini.bg/sviat/eu/706589?fbclid=IwAR1_nlUx2F4h2LitT1IEU … jh1g-IaM6ki8QVhmg

ПП. И други неща имам да кажа, но ..то тук путиниски, не знам какво си , джуджета, Снежанки..нямам желание вече, то едните само врещят и повтарят в амок едно и също. Не знам кой какъв е, ама няма разумен диалог. Нито ще махнете някой, нито ще издигнете. Тези в чужбина съфорумки пък не разглеждат толкова ситуацията , а само да сме се ежели като държава, страхливци, щрауси сме....да бе.
Следва продължение...
А да, какъв Шенген, това ясно ли е какво ще стане у нас, бе направо...дайте някаква тема на ударените мозъчно да си направим без значение кой подкрепяме (то не точно  подкрепа, а разбор и предвиждане за конфликта)

# 3 636
ЕС добави нови имена към санкционираните, големи риби- Фридман, Сечин, Усманов, Песков ....

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX:32 … R0336&from=EN

Срам нямат. Секнаха парите на жената на наш Гришо. 🤪

# 3 637
  • Paris, France
Понеже не следя новините, че имам и други задачи в това не спокойно време, д питам:

Засега не. Казали са на техните граждани да напускат Русия, но да си намерят сами начин.

# 3 638
  • Варна
Кой от вас е прочел биографията на Степан Бандера?
А Ванче Михайлов национален герой ли е за нас?
За някакъв приз ли се борите? По-страстни украинци от реалните украинци.
 Изявени нацисти-идеолози не е имало в нашата история.

# 3 639
Онзи е друг, не е този засегнатият ...

# 3 640
Означава, че в света на политиката да кажеш, че кандидатстваш в НАТО и искаш да слагаш ядрено оръжие на един хвърляй от Москва е неприемливо и рисковано. Това имах предвид под дразнене.
Да. Пускането на клипчета за подписване на молба за влизане в ЕС веднага след завършилите днес  преговори с Русия също. Това е съзнателна провокация.
Тази вечер изслушах двама военни експерти и двамата казаха, че със санкциите и натиска не трябва да се прекалява. Освен, че са вредни и за налагащите ги, трябва да се държи сметка и за непредсказуемостта на Путин.

# 3 641
  • Paris, France
Онзи е друг, не е този засегнатият ...

Ой, олекна ми. 😻🥵.

Ще ме скъсате!

# 3 642
  • София

Не. Преди малко имаше пресконференция на държавния департамент и казаха, че отзовават 12 руски дипломата от ООН, но Русия не е заплаха за САЩ и няма ядрена опасност. Казаха, че САЩ няма да се намесват военно?!?

# 3 643

Засега не. Казали са на техните граждани да напускат Русия, но да си намерят сами начин.

Интересно, а защо??

# 3 644
Аз не мога да разбера, защо суверенна държава няма право да има ядрено оръжие, при положение, че съсъдката и има и то не малко количество ? Кой е Путин да дава тон на съседа ?
Все едно Турция да ме заплашва с война за дето искам да се въоръжа ( за да мога да се отбранявам) при нужда.

Путин е лидер от 20 години на една от световните суперсили след ВСВ.
Накратко - доста влиятелен човек.

Съвет за Сигурност на ООН включва 5 постоянни членки, които общо взето си поделят света след ВСВ:
Русия, Китай, САЩ, Франция, Обединеното Кралство

ако лидерите на тези държави не могат да се разберат помежду си световният мир е застрашен

Зеленски по никакъв начин не е равнопоставен на Путин по сфера на влияние.

Общи условия

Активация на акаунт